18 gânduri despre “Rafael

 1. Ma innebuneste Telejurnalul echipei Stiri a TVR ( publice , de stat ) .
  Comentarea alegerii viceprimarilor Capitalei , prezentati , unul , cu o porecla ( ” zis Tudy ” – citat Telejurnalul din 7 iulie ) , ca niste infractori in devenire , cu abundente drepturi la cuvant inchizitoriale ale alesilor locali PMP USB , fara nici un drept egal de replica al celor acuzati …
  PSD , la putere 4 ani , s-a temut ca de dracul sa-i schimbe pe Camelia Csiki , Mihai Radulescu , Mircea Radu , Adelin Petrisor si compania , toti o forta de soc basista de prim ordin .

  Apreciază

 2. @ MIRCEA POPESCU DIN AMERICA: | ומניה עברית שואה קבוצה של אמת מוצהרת

  ( din respect va folosesc numele de pe site-ul d-voastra 🙂 )

  Prietene , si tu te-ai suparat pe mine ? Eu sunt de vina ca nu-ti functioneaza jucaria , ca nu-ti citeste nimeni scrierile ?
  Insinuarile si propaganda dumitale ieftina ma lasa rece .
  E doar problema mea ce citesc , cat citesc si ce pareri am .

  Eu am semnalat o problema REALA . Ca in America , politia face abuzuri inimaginabile impotriva cetatenilor de culoare . Si ca lucrurile sunt tinute la sertar sau matrasite . Si ca de cativa ani încoace , foarte multe abuzuri se intampla si in Romania , cam pe aceiasi filiera .

  Dar banuiesc ca nici abuzurile din Romania nu le vedeti …

  Apreciază

 3. Scumpetea! E Yorkie, nu?

  Inteleg ca avem aici si „intelectuali de dreapta”, ca de exemplu stimatul „@Mother Fucker”. Bun, mie nu imi place sa vorbesc urit, prefer umorul. As spune ca este interesant ca din cultura ghettourilor, pe care o imbratiseaza acesti elitisti, nu a prins si „Father Fucker”. Ar merge cu aceste minti pervertite de bani si putere. Father Fucker Capitalists!. Oricum ei reguleaza tot ce pot, nu conteaza sexul si regnul animal.

  Partea amuzanta e cind un roman incearca sa injure pe engleza in speranta ca va putea sa suga de la Licurici. Orice. Are romanul o vorba mult mai directa pentru astfel de copulari.

  Apreciază

 4. Cu un soi de agresivitate entuziastă guvernul tehnocrat iese din bârlog, proaspăt remaniat , își suflecă mânecile și… și… ce-ați crezut , că se apucă de treabă? Ba bine că nu… dânsul, tăcutul și disprețuitorul de până mai ieri, a început să VORBEASCĂ !

  Guvernul are, dintr-o dată, un ”punctaj” comunicațional și-o limbariță mai ceva ca Partidul Național Liberal, care , până mai ieri, deținea supremația în domeniu! Punctajul lui Cioloș , însă, este extrem de simplu de urmărit, deoarece se referă strict la belelele lăsate pe cap de fostul guvern. Cumva, se înțelege, că ei primele opt luni de guvernare au evaluat calm situația iar acum , când le-au mai rămas trei săptămâni de caniculă, o lună de concediu, altă lună de povestit ce-au făcut în concediu, încă o lună de campanie electorală și câteva zile cât să predea ștafeta, acum , spun, e taman momentul potrivit să croiască niște proiecte pentru viitorime! Ceea ce se și poate observa…

  Guvernul tehnocrat e bun și generos: vrea să ne învețe pe noi, săracii Europei , să ridicăm capul din țărână și să trăim , în sfârșit, ÎN LUX! Adică : drepturile cetățenești sunt UN LUX teoretic, călătoria cu trenul e UN LUX si oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă, educația gratuită e și ea tot UN LUX… Măi să fie! Cine-ar fi crezut că ne scăldăm într-un asemenea lux și o asemenea opulență!

  Cu mare artă, în mijlocul sezonului estival, Dâncu regionalizează teoretic, Prună schimbă teoretic situația din închisori, Bușe face niște autostrăzi teoretice de mai mare dragul, iar Voiculescu Vlad se pregătește să ridice, teoretic, trei spitale regionale, libere de infecții nosocomiale … În modul cel mai concret, însă, Mircea Dumitru, în urma unui demers amplu, amănunțit în limba germană, îi va retrage titlui de doctor lui Victor Viorel ! Și nici nu-i nevoie de mai mult, într-un an de guvernare intensă, deoarece GDS-ul a trasat două sarcini de maximă răspundere tehnocrației : SCRIITORII DIN ÎNCHISORI( rezolvat!) și PLAGIATUL LUI PONTA (ca și rezolvat!)

  Crede cineva, văzând cum croiesc ăștia planuri de guvernare pe 20 de ani și proiecte de țară, că povestea de dragoste dintre Julien Cioloș și Klaus Iohannis se termină peste câteva luni? Văd că și coana PNL e oarecum resemnată cu situația familială promiscuă… Ce, nu s-a mai văzut soț care și-a adus amanta acasă , în timp ce nevasta , căzută în dizgrație, nu numai că n-a dat divorț, proasta, ci a mai și încercat să se-mprietenească, relativ convenabil, cu proaspăta colocatară, numai să nu o dea afară din domiciliul conjugal masculul cu căciulă de nutrie ?

  Păi, și dacă nu s-a mai văzut, cred că se vede destul de bine, acum…

  Apreciază

 5. Imi pare rau ca in aceasta frumoasa noapte de vara trebuie sa pomenesc de o alta tampenie a d-lui Victor Ponta ( fost Ponte ) .

  Eu am afirmat pe acest blog ca inca mult timp de acum inainte , romanii vor fi urmariti de prostiile facute de acest baiat rupt complet de realitate si cu mintile varza .

  Este vorba de Legea Impozitului Forfetar pentru unitatile de alimentatie publica , propusa de fratii arabi Murat ( proprietari de hoteluri pe litoral ) , initiata anul trecut de senatorul PSD Mircea Dobre ( Constanta – Oare de ce ? ) si sustinuta de acelasi incompetent lugubru , Victor Ponta !

  Stiu , pentru cei care habar n-au de economie , care lucreaza la stat sau pentru pupincuristii de serviciu , este ceva minunat .
  Doar ca eu nu ma adresez lor …

  http://cursdeguvernare.ro/pe-ultima-suta-de-metri-legea-horeca-un-hotel-de-lux-va-plati-un-impozit-forfetar-anual-cat-unul-dintre-angajatii-sai-legea-care-favorizeaza-marii-operatori-in-fata-imm-urilor-din-turism-a-fost-vo.html

  Aceasta lege este o noua GOLANIE marca Victor Ponta care arunca povara fiscala de pe umerii marilor agenti economici pe umerii celor mai mici intreprinzatori privati , adica cei autohtoni . Si o noua taxa inventata de acest baiat .
  Dupa toate acele taxe si aberatii introduse tot de el in noul cod fiscal .

  O taxa aberanta pe care chiar Ponta o combatea atunci când a fost introdusa de un alt caraghios celebru , Emil Boc . Si care a dus la închiderea a peste 160 000 de IMM-uri in numai 6 luni !

  MODUL in care a aparut aceasta noua taxa ne arata inca odata caracterul infect al acestui personaj . Ea a fost pusa pe tapet de fratii Murat , sponsori ai postului Realitatea tv si ai lui Rares Bogdan , cei mai mari contestatari ai lui Ponta .

  D-ul Victor Viorel si-a facut si el calculele mercantile si s-a gandit in naivitatea lui sa-i serveasca pe arabi ca poate , poate postul Realitatea o va lasa mai moale cu criticile inainte de alegeri .

  Nu a mai contat ca se PISA pe cateva sute de mii de intreprinzatori romani . Aia puteau fi sacrificati si batjocoriti …

  http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/solutia-lui-ponta-pentru-smecherii-care-nu-platesc-taxe-vs-prostii-care-sunt-corecti-anunta-introducerea-unui-nou-impozit.html

  Motivatiile de introducere a taxei sunt si mai jignitoare mai ales când vin din gura unor NULITATI ca Ponta sau Teodorovici : ” a fost ceruta de patroni !!! Sa nu scape smecherii !!! Cine nu rezista iese de pe piata … ”

  Oare cum s-or simti familiile alea care au cate o mica pensiune sau au un birt la tara si de abia traiesc din el ? Care si-au investit toate economiile si energiile in acel mic business .

  Sa vina un atarnator ca Ponta care in viata lui n-a facut nimic altceva decat sa toace banii statului si sa le spuna ca daca nu fac fata ies de pe piata !!!

  Este extrem de trist sa vezi ca un partid ca PSD-ul care s-a ridicat prin valoarea liderilor lui a ajuns pe mana unor idioti patentati ; sau ca ministri ai PSD-ului sunt recrutati din discoteca de la Bamboo sau direct de la o partida de table pe plaja la Mamaia .

  Apreciază

 6. Cititi si va cruciti :

  Sunt și – dacă nu mai ales, un nostalgic al vremurilor postdecembriste cînd în România era o democrație autentică, impusă de popor prin alegeri libere şi corecte, și nu democrația de republică bananieră de acum, impusă de Ambasada SUA, noul nostru Frate mai Mare (ce blestem pentru Poporul acesta să fie călărit tot timpul de un Frate mai Mare, fie de la Sud, fie de la Răsărit, fie de la Apus!) prin sergenții majori din Instituțiile de forță.
  Ce vremuri!

  Premierul era șeful partidului care cîștiga alegerile după o campanie în care candidații ședeau și-n cap numai să obțină voturile noastre.
  Îmi spunea cineva că într-o campanie prin Maramureș, Ion Iliescu trebuise să bea atîta țuică pentru a face pe placul celor în ale căror case intrau că la un moment dat cei din staff s-au temut să nu fie nevoie de o dezalcoolizare.
  Azi e premier Dacian Cioloș, un tip altfel simpatic, dar care n-a candidat în viața lui nici măcar pentru un post de primar și dacă s-ar fi prezentat la locale n-ar fi cîștigat în Găgești nici măcar postul de consilier comunal. Cu toate acestea Dacian Cioloș va fi premier și după alegeri, cel puțin pentru asta lucrează de zor Sistemul.
  Ce vremuri!

  Alegerile libere și corecte desemnau miniștrii, liderii partidelor, vedetele vieții politice.
  Azi desemnează în locul lor etern numita Codruța Kovesi, cea mai puternică femeie din România după moartea Elenei Ceaușescu.
  Ce vremuri!

  Marţi, 5 iulie 2016, la cîteva ore bune de la ceea ce Vasile Dâncu a proclamat drept un moment astral în viaţa sa, de însemnătatea Debarcării în Normandia pentru Coaliţia antihitleristă – şi anume Şansa de a-i vedea Faţa Majestăţii Sale, Klaus Iohannis, în direct şi la orele dimineţii, premierul Dacian Cioloş a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, remanierea a patru membri ai din Guvernului zis şi tehnocrat.

  Ca jurnalist bătrîn, care am publicat toată viaţa texte şi în presă, nu numai pe Facebook, n-am putut decît să tresar breaking-news-ist la un asemenea anunţ:
  Patru miniştri demişi din Guvern şi înlocuiţi cu alţi patru!
  Ce eveniment!

  Pe vremurile adevăratei democrații, la care eu mă întorc cu nostalgie, un asemenea eveniment zguduia scena politico-mediatică de o făcea să vibreze seismic.
  Acum, în vremurile democrației de republică bananieră, parcă nu s-ar fi întîmplat nimic.
  Liderii partidelor de Opoziţie convocau imediat conferinţe de presă pentru a se întreba asupra motivelor care au dus la schimbarea a patru miniştri din Guvern care au fost numiţi cu doar opt luni în urmă.
  Presa ar fi făcut mare tărăboi în chestiunea argumentelor care au stat la temelia deciziei de înlocuire a unui ministru cu un altul, întreprinzînd lungi incursiuni în activitatea celor demisi şi în C.V.-ul celor numiţi.
  N-a fost nimic din toate acestea.

  ………………………………………………………………….
  Despre presă, are vreun rost să mă interesez ce-a făcut şi ce-a dres cu acest prilej?
  Firește că nu.
  Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.
  Din start, jurnaliştilor prezenţi li s-a precizat că „pot pune doar trei întrebări şi la temă”!
  Scurt pe doi.
  Doar trei întrebări şi la temă, ca nu cumva făptura numită Dacian Cioloş să fie obosită şi mai tare, după efortul depus de dimineaţă de a lansa Proiectul de ţară România competitivă, atît de încîlcit că însuşi Dacian Cioloş, despre care se presupune că gîndeşte şi-n franceză, n-a priceput nimic.

  Și dacă lor jurnaliștilor prezenți nu le place chestia asta domnul premier îi bagă și-n măsa.
  Pe franțuzește, desigur, că pe românește nu merită efortul.
  Jurnaliştii prezenţi n-au făcut gălăgie, n-au tropăit, n-au fluierat şi nici măcar n-au aruncat cu pantofii înspre tribună în semn de protest.
  Bravele noastre oiţe, trimise ale unei prese care agonizează la marginea drumului pe care merge Adevărata presă, s-au resemnat sub biciul guvernamental şi au plecat capetele una în fundul celeilalte.

  si cine scrie astea ?Jack zis si Ardei Umplut in ziarul violatorilopr de gaini vivipare!!!
  Jack Ardei Umplut recunoaste : România era o democrație autentică, impusă de popor prin alegeri libere şi corecte in vremea „regimului” Iliescu!
  Ca alegerile erau liobere si corecte!
  Ca in vremea „opersorulu” 4Case presa era combativa nu ca azi „oite cu capetele una în fundul celeilalte” cuminti sub „biciul guvernamental”

  Apreciază

 7. Off topic: Oraselul finlandez Joensuu, aflat la frontiera cu Rusia, cheama toate localitatile si orasele din UE sa ridice cate un steag al Uniunii Europene, in ultima joi a lunii iulie, ca un semn de unitate si putere.

  Apreciază

 8. Administratia romaneasca tehnocrata , cu o senilizare accelerata de la plecarea ultimei ministre eficiente ( imi pare rau , dar este adevarul – Boagiu , care a terminat Cernavoda Medgidia in 11 luni de la anularea contractului cu un gigant francez , Vinci , in cele 11 luni fiind incluse si gasirea altui constructor , si lucrul efectiv ) , este in plina criza de dementa .
  Ce inventeaza nefericitii de la Ministerul Transporturilor si CNADR , care au reusit sa blocheze – complice toate santierele in curs ?
  Ca doua firme straine care au lucrari pe autostrazile Nadlac Sibiu si Sebes Turda – Astaldi si Strabag – firme care lucreaza si sunt serioase – sa returneze pana la sfarsitul anului banii primiti in avans pentru lucrari ?!
  Ce comportament este acesta ?
  Este o atitudine rationala ?
  Adica suntem in iulie si somam firme care lucreaza sa inapoieze bani primiti pana in decembrie ?
  Cele doua firme vor ramane in aceasta tara de nebuni ?
  Cine va veni sa ” lucreze ” in locul lor ?
  Teribilii burtacei nationali Casuneanu , Iordache , Bucse etc – celebri de cand au intarziat 4 ani autostrada Ploiesti Bucuresti in 2008 – 2010 , cand santajau statul – sau ne platiti mai mult sau plecam ?

  Apreciază

 9. Teroarea s-a intors in Dallas: Atac la autoritate si statul de drept

  Imaginea-soc a Dallasului, Texas, din SUA, din urma cu peste o jumatate de veac, cand a fost asasinat presedintele american John F. Kennedy, pe 22 noiembrie 1963, a fost readusa in memoria opiniei publice de un nou eveniment sangeros. Teroarea s-a intors la locul faptei, prin noi asasinate politice, indreptate impotriva autoritatii si statului de drept.

  Joi, in Dallas, a avut loc un atac de proportii. Doi lunetiști au tras cu arme de calibru mare asupra unui grup de polițiști care păzea o manifestație, la care se protesta fata de uciderea, in timpul arestarii, a doi oameni de culoare, in statele Minnesota (nord) si Louisiana (sud), de catre fortele de ordine.

  Cel puțin 5 poliști au fost uciși, au relatat AFP și Reuters. „În cursul serii, aparent doi lunetiști au deschis focul asupra a zece polițiști de pe o poziție la înălțime în timpul unei manifestații. Trei polițiști au decedat, alți doi sunt pe cale de a fi operați și trei sunt în stare critică”, a indicat șeful poliției acestui oraș din sudul SUA, David Brown, citat de AFP. Alți doi sunt răniți mai ușor, a adăugat el în același comunicat.

  Lista crimelor prin violente civile si atacuri impotriva autoritatii este lunga si pare sa nu se opreasca, avand in vedere legatura directa dintre omoruri si detinerea de arme de foc. Aceasta este particularitatea responsabila. Cazuistica prin care in societate se mentine o minoritate civila inarmata este politica. Spre o astfel de minoritate se indreapta degetul acuzator al luciditatii, civilii detinatori de arme, dintre care unii pot teroriza majoritatea.

  Victime ale asasinatelor cad nu numai negrii, ci si albii, dintre acestia din urma inregistrandu-se numeroase cazuri de persoane publice, care au fost asasinate in timp ce-si exersau utilitatea sociala, nu in contexte infractionale. Unele reactii politice americane au fost cel putin nefericite, prin evocarea unor pareri rasiste, cand singurul argument valid opozabil unor astfel de situatii este respectarea autoritatii si statului de drept.

  Apreciază

 10. Mișu, cățelul meu, iubește…Estul, căci acolo se află bucătăria. O opțiune profund periculoasă și , toate strădaniile mele de a-l converti în direcția cea bună au fost inutile. Nu rezonează nici la ”comunism”, nici la ”Putin”, nici chiar la ”Stalin” și vine, condus de nas și de urechi, de îndată ce înregistrează vreo activitate în… Est. Sau poate e un informator sub acoperire!

  Apreciază

 11. iar dati o lovitura sub centura! pentru ca fotografiile cu caini si pisici la asta se califica … daca lui Rafael ii place Vestul, sau bucataria de la Vest, cainele casei, puiul acela frumos pe care l-ati prezentat acum ceva timp, l-a placut pe Rafael cu tot cu optiunile lui? sau nici el nu are „long-term planning” si nici „contingency planning” ?!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.