Prieteni, votati Gabriela Firea si candidatii PSD

images-1.jpeg

Stiu că unii si-ar dori să nu mai particip la viata politică românească. Imi este imposibil. Dacă nici măcar ambasadorul american nu se poate abtine…

Pe Gabriela Firea o stiu de multă vreme. Imi amintesc, intre altele, că in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentială.  Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmărit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins  profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins că va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calităti de om politic – este calmă, argumentează cu metodă, stie să utilizeze ironia.

Cum ati putea să-l preferati pe Predoiu? Un candidat care nu reuseste, de luni de zile, să arunce prosopul si să părăsească o bătălie in care a tot incercat să-i arunce pe altii.

Pe de altă parte, nu ar trebui să permiteti fragmentarea puterii in Bucuresti. Optiunea voastră trebuie să formeze o echipă  social-democrată a consilierilor, primarilor de sector si a primarului general. La fel si in tară.

Mergeti să votati pentru mine. Sistemul construit de Băsescu mi-a interzis să aleg sau să fiu ales. Voi puteti să răzbunati această nedreptate. Scrieti-mi duminică după ce iesiti de la vot.

 

 

 

 

 

 

62 de gânduri despre “Prieteni, votati Gabriela Firea si candidatii PSD

  1. […] „Stiu ca unii si-ar dori sa nu mai particip la viata politica romaneasca. Imi este imposibil. Daca nici macar ambasadorul american nu se poate abtine… Pe Gabriela Firea o stiu de multa vreme. Imi amintesc, intre altele, ca in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentiala. Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmarit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins ca va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calitati de om politic – este calma, argumenteaza cu metoda, stie sa utilizeze ironia”, a scris Nastase pe blog. […]

  2. […] „Stiu ca unii si-ar dori sa nu mai particip la viata politica romaneasca. Imi este imposibil. Daca nici macar ambasadorul american nu se poate abtine… Pe Gabriela Firea o stiu de multa vreme. Imi amintesc, intre altele, ca in 2004 chiar a moderat o emisiune de televiziune din campania prezidentiala. Am participat si la multe din emisiunile ei de la Antena 3. Am urmarit evolutia sa din ultimii ani si m-a convins profesionalismul ei si tenecitatea ei. Sunt convins ca va fi un primar cu viziune si, in acelasi timp, atent la problemele sociale si ale mediului de afaceri. Are multe calitati de om politic – este calma, argumenteaza cu metoda, stie sa utilizeze ironia”, a scris Nastase pe blog. […]

  3. Dna Arhire

    cred ca dati pea multa importanta uneir frustate. Lia asta este o frustata social, O parvenita frustata – prima din neamul ei cu mai mult de 8 clase plus profesionala. Ma ropg poate are si o frsutarepersonala – nu este singira femeie „frdutatas” de decolteul Gabrielei Firea- mai ales acum vreo 10 ani am vazut 3 ajunse cam in pragul isteriei (desi voturile nu el ia ptr decolteu )

    Cat despre Nicusor Dan .. lat fristat. Pana sa il aud aveam o imprsie mai buna.. facuse ceva util. Ins acand lpam ascultata .. un individ ce pare a nu fi reusit sa teaca de izbucnireile adolescentine. Un ###### care vrea sa „o se faca loc ca e tanar” Arevarsta la care ar trebui sa fie unbarbat matur, implonit care sa se afirme „in forta” dar el a rams la vrasta de 17 ani …
    Insa musiu asta ar trebui sa exoplice un mic amanunt ciudat : Nicușor Dan a fost unul dintre fondatorii și primul director administrativ al Școlii Normale Superioare București, o universitate creată pe modelul École Normale Supérieure în cadrul Institutului de Matematică din Academia Română. hm hm hm … curios Nu cred ca era singurul tanr roman cu un doctrat in matematica , chiar obtinut instrainatate. Adica voi a zice ca „cineva” l-a iubit si a pariat oe el. Insa presupunca musiu asta a actineaza precum in prverbu romanesc cu ala care dintai pe tac-su l-a spanzurat ..
    Si mai este una buna rau S-a întors în București în 1998, spunând că nu s-a putut adapta la cultura franceză și că dorea să ajute la schimbarea Românie Eu as zice mai degraba prima. Cestie ce mi se pare bizara rau …6 ani la Paris, la ENS si nu s-a adpatat.. l;a ce ? Culturii franceze?
    Min diue cred ca daca ajungeam io in Franta in 2 saptamani erau monsieur Georges un peu demode ramas inanii 60-70 … si daca as fi stata 2luni la Paris deprindwm si afuristu de acent parigot … (cand am mai avut de-a face cu francezi in anii 80, 90 in 3 ore ma considerau un peu francasis , nu de alta dar eu citeam multa presa franceza )

    Per tital 2 frustati care incearca sa se „deatseze devulg” prin afisarea unui oparvenitism de josnica categorie sociala …

  4. Adanic

    pesemne ca nu ai aflat ca o femeie hotarata poate transforma in iad viata unui barbat.Mai ales camd are si vreo 2 politai in preajma care sa o fereasca de argumente fizice…
    Si pe undeva am imprsia ca Gabi poa fi si extrem de neplacuta . Si daca va uni un pic de spirit de gospodina cu naturala inclinatie spre cicalirea barbatilor si se va si enerva nitel ……
    – ii faci pe plac ca sa scapi
    – inebunesti si ori te duci la spital, pr iiti dai demisia
    – te spanzuri!
    Ca tine minte un oprimar mai are si unele atuururi si deci nu poti sa ii dai un dos de laba (este o solutie pe care nu o agreez) si pozitia ierarhica te impeidica sa aplici „solutia eleganta” (sa o „socresti” tu !!! Ca averam o colega temuta de toti .. pana cand am inceput sa o „socresc” de ajunsese de rasul lumii!!!)

  5. Domnule presedinte, am votat si cu gandul la dumneavoastra. Cuvantul pe care l-ati folosit este extrem de potrivit: razbunare. Da! Meritam, noi cei cu PSD in suflet (si o spun cu imensa mandrie si simt de apartenenta partinica si doctrinara), sa fim razbunati! Pentru 2004, pentru 2008, pentru 2009, pentru 2014 si pentru astazi! Pentru fiecare dintre aceste momente electorale umilitoare pentru noi ,merita sa invingem! Sunt bucuros sa vad ca predictia mea pare a se adeverii si ca, referitor la Bucuresti, castigam Capitala si cel putin 4 primarii de sector. Satisfactie uriasa! Ramanem alaturi de dvs.! N-avem cum sa uitam un LIDER prin definitie! Succes si..REVENITI!!!

  6. Au intrat, în sfârșit, și bucureștenii în rând cu lumea! A câștigat o femeie, ca în marile capitale ale Europei ( Paris și Madrid) și o social-democrată, ca în majoritatea marelor orașe din România ( 20 în comparație cu 12 PNL, iar restul la independenți și minorități).

Lasă un răspuns