9 milioane de accesari pe blog!

FullSizeRender copy.jpg
Today 328 views; Best ever 46,680 views; All time 9,001,270 views;
198,535 comments

Dragi prieteni, numărul accesărilor, pe blogul nostru, a depăsit 9 milioane. Cred că este un record absolut pentru România. Vreau să vă multumesc pentru solidaritatea intelectuală si pentru că am reusit, de-a lungul timpului, să formăm un club bazat pe respect si, adeseori, pe prietenie.

Un gând de regret pentru cei care nu mai sunt, astăzi, lângă noi.

 

47 de gânduri despre “9 milioane de accesari pe blog!

  1. E un pol al rezistenței și al unei firave (poate) speranțe. Și-mi aduc aminte de ”Nasc și la Moldova oameni! ” a lui Neculce. Am citit despre filmul premiat al lui Mungiu: e tot după calapodul pe care l-ați creionat aici. Un calapod de succes care l-a înlocuit pe cel interbelic al pitorescului primitiv. Eu nu mă voi număra printre spectatorii ”Bacalaureatului”.

  2. Uau! Uau! Uau!
    Nu știu cum e pe alte bloguri, n-am intrat, nu mă interesează, dar aici mă simt bine.
    Poate unele comentarii ale mele sunt rezultatul unor frustrări, nu zic nu, dar sunt ceea ce gândesc în urma informațiilor pe care le am.
    Poate uneori exagerez, dar, dacă o fac, e pentru că sunt înciudată pe poporul ăsta care nu vrea să progreseze, care progresează prea încet.
    Poate uneori/deseori sunt ridicolă cu cerințele mele utopice, cu dorința mea ca toată lumea să respecte normele, însă asta nu e doar o teorie. Am văzut țări în care aproape toți locuitorii respectă legile și normele, iar acele țări sunt sus.

    Oricum, îi mulțumesc proprietarului blogului pentru că îmi publică gândurile, pentru că îmi răspunde câteodată și, mai ales, pentru că îmi dă ocazia să citesc articolele excepționale ale domniei sale.

    Sunt onorată să mă număr printre comentatori de înaltă ținută, să fiu citită de unii și antrenată în diverse dezbateri.

    Mulți ani blogului „nostru” și colegilor!

  3. Am vrut să iau o pauză dar …..
    Am așteptat să văd și alte reacții la manipulările celor 2 postatori ce se completează foarte „doct” pe tema Deveselu. Sigur cei doi vor fi și fost deja recompensați după ce au primit elogii și mulțumiri. Sper că deja au folosit recompensa cu folos maxim și nu mai au cum o pierde.
    De la Timisoara la Constanta sunt 585 km (zice TAROM-ul!) cum sa fie 700 km de la Deveselu la Marea Neagra?!
    Aia cu calculatul si pana pleaca e o prostie, pentru ca aia o face calculatorul instant. Deci in 10 min ajunge. Asta daca merge ca in anii 70 cu mach 2, adica 2400 km/h. In realitate, la Deveselu este un sistem antiracheta pe care il cheama SM3 si au viteza de 9600 km/h adica 7,83 mach.
    Problema lu’ Deveselu pare ca ar fi batranul MIG31 adaptat special pt Deveselu! Are radar care identifica pana la 24 tinte in miscare (rachete) si trimite catre cele mai periculoase 8 propriile rachete rusesti R-33, care au o viteza de Mach 6 pe o distanta de 280 km, cele mai tari din lume pe segmentul asta. Dar asta e alta discutie….
    Una – alta , remarc inca o data ca intelligence-ul rusesc isi face de cap in Romania! Ne-a avertizat Kaplan de acu’ 2 ani ca o sa ne destabilizeze rusii, gen. Degeratu (dupa care de altfel nu ma dau in vant) este azi singurul care vorbeste despre propaganda rusa, dar nu-l baga nimeni in seama.

  4. Ce imagini interesante , parca ar fi pozele cu masina spulberata de drona nemarcata , a lu’ bulibasa ala teroristu’ ali baba mahmud barbut !
    Singura diferenta e ca ala avea barba , restul e la fel , niste teroristi nenorociti !
    Cand vrea Domnul cu saracu’ (de miliardar) , dintr-o buba-ii umfla capu’ !
    Dupa fapta si rasplata !

    http://www.wowbiz.ro/imagini-socante-de-la-locul-accidentului-lui-dan-condrea-trupul-afaceristului-de-la-hexi-pharma-a-fost-proiectat-din-masina-fotografiile-au-fost-facut_184417.html

  5. Aceasta înseamnă că ați intrat în contact cu oamenii de 9 milioane de ori și aceștia, câți or fi, au avut ocazia să citească și alte opinii și să înțeleagă evenimentele din altă perspectivă. Este un câștig pentru sănătatea mintală și mentală a acestui popor intoxicat cu fel și fel de comentarii.

  6. Musiu oscar wilde

    in primul rand toleeranta: sa postezi ce ai postat ieri la acel subiect este de prost gust. Eu nu sunt chiar credincis dar acolo un pic de bun simtz ..

    Apoi referinta mea la tratatu de pace de la Paris sew rferea strict la detinerea armelor atomice. Ramane valabil mai ales ca se cupleaza cu ala de neproliferare.

    Poa in domeniul dvoatrsa (care o fi si ala) proprioetatea termenilor e o cestie .. sa zicem literara.
    Unsa in domeniul discutat propietatea terminilor insemana in mod direct violenta militara .. care poa merge de la un pat de arma peste dinti pana la megatone. Si este cerva mai greu pe urma … geaba scrii pre bloguri, cauti advocati sau mai stiu eu ce ..

    Cat despre intrebarile dvoastra
    De ce ne pun americanii rău cu rușii?
    Pe cine vor rușii să cucerească?
    De ce căutăm un motiv de război?
    Norocul nostru este că Putin nu-și pune mintea cu noi! Mă întreb, ce va face cel care îl va urma pe Putin, dacă va fi la fel de înțelept?

    sunt demne de a fi puse la grupa mica de la gradinita. Insa atentie in mod nativ unii copii (si la varsta aia si destule dintre fetite) au atiduni agresive*.
    Ptre restul nelamurilor va recomand Take Ionescu: Dusmanul Natural
    Asta nu inseamna ca nu il considier pe Vladimir cel Sobru (la bautura nu la femei tinere! ehe daca as fi fopts si eu spotiv ca el…) un ins extrem de rational. Sigur mai ratipnal ca majoritatea liderilor occidentali . Insa zisul polcovnioc este nitel cam rus … asa ca nu m-as baza pe bunatatea sa crestina /// fiindca in privinta tendintelor expansioniste … e in firea rusilor. Sa zic asa rusii sunt ca pisicile – nu poti sa le ceri sa dea dovada de „morala”.
    A da. Mie imi plac pisicile .. da cu o pisica ib casa nu las carnea pe masa la indelabutza ei!

    *Agresivitatea face parte din zestrea noastra genetica. Ce cu emfaza numim „educatie” erste de fapta „domesticirea” copilului ca sa devina om (adica fiinta domestica capabila cat de cat sa isi controleze aptidunile predatoriale)
    Ca mimin un milion de ani am evoluat ca vanatori ….. ca civilizatia este doar pojghita subtire a utimelor 7 milenii cel mult, si ca azi „vanatul” cel mai la indemana este semenul nostru

  7. Conform unui mason de rangul 33 , dacii furau curent … 🙂

    http://a1.ro/news/inedit/un-vechi-mason-din-romania-face-dezvaluiri-bomba-adevarul-despre-zona-bucegi-id492622.html

    Un vechi mason din România face dezvăluiri BOMBĂ! Adevărul despre zona Bucegi

    Este vorba despre Geoffrey Popescu, un mason de origine română, de rangul 33 din Marea Lojă Reunită a Scoției și Irlandei. Înainte de a muri, acesta a făcut o serie de dezvăluiri despre zona Bucegi, care te pot pune pe gânduri serios.

    Cunoscută de către fenomenologi și de către oamenii locului ca o zonă de confluență a unor energii tulburătoare, platoul Bucegilor a reprezentat un loc care multora le stârnea teamă.

    În anul 2006, Geoffrey Popescu, aflat pe patul de moarte, într-un spital secret destinat elitei Lumii, a lasat mai multe scrieri despre tunelurile din Bucegi, o rețea de galerii secrete care se pare că duc către un panou de siguranță pentru energiile ezoterice ale Lumii.

    Mi-a explicat, și trebuie să înțelegeți că îmi risc viața dezvăluind asta, că masonii stăpânesc anumite energii telurice despre care știința abia începe să afle. Este vorba despre energii care pot schimba binele în rău, vremea bună în vremea rea, sănătate în boală și așa mai departe.

    Fiecare corp are energia sa, inclusiv corpul uman, energie care rezonează și se vede uneori sub forma chakrelor. Ei bine și Pământul are astfel de energii, la o scară mult mai mare.”

    Se crede că aceste energii ar fi bine canalizate de masoni, prin intermediul unor conducte naturale sau artificiale.Însă, pentru a preveni scurtcircuitarea conductelor energetice, civilizațiile avansate care locuia cu mult timp înainte pe Pământ au construit un panou de siguranțe.

    „Dacii au fost un popor care au știut să folosească aceste energii. Avem dovezi directe, arheologice. Însă ei nu erau racordați la panoul de siguranțe al lumii fiindcă nu au solicitat niciodată branșarea.

    Practic dacii ‘ furau ’ energii ezoterice , spune biograful masonului decedat.

  8. Inseamna ca prezinta interes si ca aici se scrie bine si frumos!

    @ Liviu Bejan,

    s-a rezolvat misterul, Ponta sustine ca Iohannis a mushamalizat afacerea dezinfectantilor si ca din cauza asta n-a putut merge el in SUA, ci Ciolos… avea treaba! Deci Iohannis ori profita, ori proteja, aici ex-premierul nu este prea clar, dar sigur va reveni cu detalii…
    Monica Macovei zice ca n-a fost Condrea la volan, deci probabil tot Iohannis si nimeni altcineva a gasit pe unul dispus sa moara in hainele victimei iar victima a fost disparuta printre berbecuti, din tara… Acum ar mai trebui sa apara si bunul doctor care preia afacerile cu dezinfectanti, si gata!
    Altii sustin ca presiunile i-au pus capac, deci sinucidere, iar altii ca a fost sinucis ca sa nu se afle cine aduna lovele din bisnisul cu aghiasma…
    In sfarsit, altii spun ca asta le rezolva pe toate.

    Eu spun ca toate in viata, se platesc. Asa se face ca Ponta a descalecat cu forta si a incalecat tot asa, ca Macovei va afla ca acel Condrea a fost la volan, ca Ciolos va avea treaba si va pleca Iohannis toata vara, asta se intelege, si apoi ca doctorul ce va sa vie va dispare fara banii care vor dispare si ei, precum cei infectati prin spitale, care insa vor supravetui de acum incolo cu dezinfectanti puternici, in timp ce dispar autorii…

    Puteti spune ca nu-i bine cand lucrurile se asaza matematic si divin, in firescul lor? Naivii cred ca doar cele zece porunci se reflecta, insa nu, orice abatere de la normal se reflecta!

    Mai departe este evident, deci Condrea a pus capac presiunilor si nu ele lui, iar cei care adunau lovelele vor fi sinucisi de catre bisnisul in sine, pana la urma… Evident ca intuim si ce patimesc prin penitenciare violatorii de la Vaslui si cum vor dispare cei din cazurile Ceasca, Marta si Elodia prin vointa divina, la fel ca banii din povestile respective…

  9. Domnule Nastase, felicitari! Si vreti sa va zic inca una sincera? Meritati fiecare accesare a acestui blog care ilustreaza gandurile, zbuciumul, tumultul, satisfactiile, neimplinirile si, de ce nu, cotidianul unei vieti de poltician dedicata tarii! Sa dea Dumnezeu sa aveti 10 milioane de accesari curand!

  10. @Criticos; legat de festivalul de la Cannes, remarc revenirea sistemului informational la practici de trista amintire: am aflat foarte repede ca dl Mungiu a luat premiul pentru regie (felicitari si la mai mare!), insa au trecut mai multe ore pana am aflat cine a luat Palme d’Or. Felicitand cineastii romani, deoarece aceste premii au aparut gratie si unui val de tineri cineasti romani lipsiti de complexe si stapani ai artei filmului, ma raliez, totodata, opiniei unui critic care afirma ca lucram prea mult pentru festivaluri si prea putin pentru spectatori. Draga Criticos si stimate domnule Nastase, mi-e dor de un film romanesc cu cafteala, mi-e dor de un film simplu de povestit.

  11. Nici o activitate semnificativa pe santierele marilor proiecte de infrastructura in curs in 2016 , autostrada Lugoj – Deva si autostrada Turda Sebes .
    Se lucreaza , unde se lucreaza , cu echipe de 20 de muncitori – la ce sa ne asteptam ?
    Pe Lugoj – Deva sar nimeni nu stie unde propuneri cu ” 3 tuneluri ” de construit la est de Deva , la centrala pe carbune de la Mintia – in traducere romaneasca , veti avea circulatie deschisa acolo in 10 ani !
    Pe Turda Sebes avem cele doua loturi la sud de Alba Iulia cu 9-10 % stadiu fizic – superbe culturi agricole , cu greu vedem o urma de drum tehnologic .
    Amandoua santierele sunt deschise lucrarilor din 2014 , avem doi ani de munca in teren – dealuri si campii , nu munti – pentru 40 % , 39 % , 38 % realizate pe cele trei loturi de la Lugoj – Deva , 39% – 41 % pentru loturile la nord de Alba Iulia si 9-10 % pentru sud Alba Iulia la Sebes – Turda .
    Sa nu vorbesc de ” prioritatea zero ” ( sic ! … ) a guvernului Ciolos , autostrada Sibiu Pitesti – premierului si sefului sau de la Cotroceni le tremura pantalonasii de frica asumarii raspunderii macar a studiului de fezabilitate …
    Fara sa vreau sa ofensez pe nimeni , tara vest – africana Cote d’Ivoire a terminat recent ultimii 87 de km de autostrada , ramasi in lucru , ai autostrazii Abidjan Yamousokro – autostrada de 250 de km construita dupa 2011 intr-o tara iesita dintr-un razboi civil lung de 9 ani …
    Cote d’Ivoire are si un ” ghiseu unic ” pentru crearea unei firme in 24 de ore , care acorda toate avizele si autorizatiile necesare crearii unei firme fara sa fii obligat sa treci la primarie , agentia de mediu , pompieri , ministere , politie , Sanepid … etc etc ca la altii …

  12. Felicitari , eternului premiant !

    Daca ma angajai pe mine administrator la blog(la bloc am fost deja), puneam o mica contributie de acces de 5 euro centi ( 0,05 ).

    Oameni ne faceam !

    La mai mare !

  13. De ce va mirati cati suntem? Va iubim, ne simtim aparati si bine langa dvs.Ne dati speranta ca in tara asta atat de incercata a mai ramas cineva care ne iubeste si ne vrea binele! Ati luptat pentru Romania cand erati in guvern, ati adus atatea beneficii poporului roman, nu are rost sa le insir! Nu ati fost perfect, nimeni nu e! Dar ati fost printre cei mai buni , ati stiut sa ne umpleti sufletul cu mandrie si speranta! Si noi, atat cat am putut am sperat chiar si cand va loveau desi erati jos, cazut….stiam ca nu ne parasiti, stiam ca veti avea forta sa va ridicati! Eu va multumesc in numele milioanelor de oameni obisnuiti care va admira si va iubesc!
    Cu stima,
    Irenne Nicolaescu.

  14. Cercetatorul american Kaplan despre Iohannis ” nu a lasat o impresie solida la Washington . Este invizibil . Daca oameni de stat sunt slabi , e pentru ca echipa lor e slaba . Poate ca echipa lui Iohannis nu este inca buna ” .
    Adevarat , Iohannis este Desertul Tatarilor , zero total .
    Iliescu se zbatea pentru Romania in conditii foarte , foarte grele , se umilea sa fie primit de un numarul 5 britanic de la Foreign Office intr-un hangar , il scula noaptea pe Mitterand cu Melescanu pentru a-i arata harti etnice ale Ardealului .
    Constantinescu , un ilustru zero si el , ne distra cu Bell Helicopters si cu conducta de gaz din Asia Centrala care trebuia sa ne imbogateasca ( 50 de milioane de dolari pe an pentru Romania ) – Iohannis nu e capabil sa ne vanda nici un gram de iluzie .
    Basescu – tone de ura , ziaristii torturati si rapiti in Irak erau afaceri ale PSD Buzau , ” cat esti de mic , Adriane … ” , ” Raffarin isi ia tainul in Romania ” , organizarea tarii si a televiziunilor dupa indicatiile Securitatii , cu jurnale dand la infinit catuse si imbarcari in furgonete , asa cum isi imagineaza securistul viata …. dar am avut si Biblioteca Nationala de la Bucuresti , si cele doua stadioane noi de la Cluj si Bucuresti , si autostrada spre Mare …
    Iohannis este intr-adevar invizibil …

  15. Impreuna, cresteti mare! Din nou! Cum este firesc sa fie. Va citesc cu interes. Acum. Nu atunci. Fara sigla de partid sunteti…, mai uman. Si mai aplicat in analiza. Buna dealtfel.

    Va urez succes. Si un rapid 10 milioane. De accesari. 🙂

  16. Felicitări!

    Accesări și pe ascuns – unii n-ar admite că citesc articolele dumneavoastră ca pe Biblie. Oricum, știam că nu puteți fi decât pe primul loc.

  17. Deoarece am observat că acest blog este urmărit continuu de cei interesaţi să afle pulsul, sau mă rog, starea naţiei, felul în care gândesc unii dintre cei mai pertinenţi comentatori, ai unora din cele mai arzătoare probleme de actualitate românească, dar şi străină ( chiar intereselor naţionale 🙂 ), iar uneori se observă şi reacţii directe, unele chiar la nivel înalt, aş sugera arestarea imediată a unora ca prinsul de-acum Paul ( chiar împreună cu perechea Lia), Remus Truică şi alţi indivizi de această speţă pentru a nu împărtăşi cumva aceeaşi soartă cu bietul Condrea ! Fie-i ţărâna uşoară şi pedeapsa divină diluată direct proporţional cu produsele celebrei firme !
    P.S.
    Mi-e teamă ca nu peste mult timp, AN să fie cercetat şi pentru mulţimea milioanelor de accesări de pe cest blog :
    – cum le justifică, dar mai ales ce intenţionează să facă cu ele ?!
    :mrgreen: 😆

  18. Deseori , pentru că sunt un ”călător ” sosit mai de curând în această casă cu 9 001 270 de intrări pe ușă ( rezistentă tâmplărie, felicitări domnule profesor pentru alegere… dar la ”termopane de calitate” au observat și procurorii că vă pricepeți) caut în arhiva blogului , în perioada lui de început , atitudini, imagini și contraste care să-mi povestească despre arhitectura inițială.

    Observ, desigur, că erau mult mai mulți comentatori, pe-atunci, mai multe efuziuni în text, poate mai multă pasiune, un dialog mai înfierbântat , uneori încrucișat, ca și cum participanții ar fi vorbit la mai multe telefoane, aproape simultan, ceva extrem de animat și de simpatic… Dar exact ca într-o casă unde au locuit mai multe generații, unii s-au mutat când au crescut mari, alții au asfințit și au plecat dincolo de zare, câțiva –rude mai de departe, ca Luminița Arhire- au ajuns la vreme de noapte, cu ultimul tren , fără să știe dacă vor rămâne sau nu …

    Acești patru ani au fost pentru mine, domnule profesor și dragi prieteni, uimirea nostalgică și necontenită a celui care intră, în urma unui incident dramatic, într-un imobil de pe o stradă necunoscută, și descoperă , după nu foarte mult timp că aceea nu e O CASĂ , ci e ACASĂ.

  19. Teh – no – cra – tia sal – vea – za Romania ?!!

    Craaaaa!!!!re „tehnocratie”?!

    2 stiri de ultima ora, proaspete ca painea calda :

    Prima
    Unu Valeriu Nicolae ajuns nu se stie cum (nici el! Poa Ciolanis da nu garantez ca tine minte cine a recomandat dobitocu’ ) Consilier de stat scrie in „Dilema veche” despre unii functionari din externe

    O treime dintre ataşaţii noştri din străinătate vorbesc limba engleză cu fluenţa domnului Iliescu, iar cîţiva bănuiesc că au scris „engleza“ în résumé pentru că sînt capabili să recunoască cînd cineva bate la uşa în engleză.

    Hm … Minunata fluenta avea premieru ala care zicea „aviara gripa” sau prezidelu care zicea „Sulaina cianel„- nu astia boscorodeau corect engleza si musiu Valeriu ii slavea …
    Tot intelectualu asta mai scrie ca :

    Te-ai scos, Ciolane! Este cea de-a 21‑a adresă oficială primită într-o singură zi de la direcţiile proprii sau ale altor ministere. Toate sînt scrise într-o limbă năucitoare şi, bineînţeles, semnate şi ştampilate de trei ori, în dublu exemplar. Adresele sînt venite cu poşta militară, pentru că e-mail-ul este inventat de nenorociţii ăia de americani capitalişti. Neavînd ştampilă, nefiind sfinţit de Preafericit şi nici blagoslovit de servicii, e-mail-ul este periculos şi e lucrul diavolului.
    Pare glumă, dar după ce a trebuit să explicăm cîtorva dintre ataşaţii noştri din străinătate (un fel de elite ale funcţionarilor publici) ce este şi cum funcţionează Skype-ul

    Intelectualu (nu pot zice „boul” fiindca as insulta nemeritat o fiinta utila!) pesemne nu se intreaba care este sursa documentelor WikiLeaks – sigur nu Posta Militara! (Se primeste cu semnatura „mapa sigilata” se preda cu semnatura „mapa sigilata” si in ambele PV se specifica „sigilii intacte” sau … sau „cineva” se va intreba „cine a ‘alterat’ sigiliile” si cum sa va zic Armata are o vorba „fiscu te invita, justitia te cheama, NOI DAM ORDINE!!!!! NUMAI NOI DAM ORDINE!!!!” asa ca nu va bazati pe amabilitatea lu’ „cineva” chiar daca este bine crescut!! IN fata lui e recomdabil sa zici „ordonati!”)
    Da ma rog inteleg ca domnul este ONGist si de profesie „minoritar” (rom) [http://www.dela0.ro/triunghiul-minciunii-cum-se-pacalesc-ong-urile-statul-si-comisia-europeana-ca-fac-integrarea-romilor] si oricum are o figura de intelectual :

    http://dilemaveche.ro/sites/default/files/imagecache/image_gallery_large/Valeriu_Nicolae_FOTO_Marian_Iliescu_2_41.JPG

    Parca il dor concomintent burta si maselele, are si ceva barba deci teleptual nu? Oricum da masura intelectului sau (subovin si cu atat mai mult sigur sub al unei ciori*)

    Clasa noastră politică este cinstită, etică şi reprezintă interesul public în tot ceea ce face. La fel ca noi, cetăţenii de rînd, care sîntem implicaţi şi responsabili. Desigur, cu excepţia momentelor în care nu sîntem aşa.

    Nu stiu cat de „implicat şi responsabil” este individu insa sigur sta prost cu inteligenta. Consiler de Stat este functie politica. Cand ai acceptat-o esti politician!

    E si acu fin du fin , la crème de la crème – stirea a

    Doua
    guvernu tenocratic – din care face parte si romu de esenta bestica ala ca care stie ca e mailu nu este opera diavolului si preferabil postei militare (ca ce avem de ascuns?!) . guvernu Ciolannis care a terminat toate trebile imprtanate ale tari a hotarat ca se schimba regulile pentru inmormantari!!!

    – Se INTERZICE fotografierea mortului, cu exceptia procedurilor judiciare (si daca X vrea sa isi fotografieze fratele in cosciug? Cu ce este asta mai blamabil decat cu***mul? Ma rog gustu e discutabul da stiti cum se zice de gustibus adica pe romaneste nu poti sa te c**i in gusturile omului ci cel mult in gura sa !) Oricum de acu inainte sa nu mai aud de „multiculturalitate”!
    cosciugele, trebuie sa aiba certificate de conformitate, adica trebuie sa fie rezistente la socuri mecanice, sa fie inchise etans etc. Ca junu care si-a inmormanta tatal, mama, o matusa, un unchi, doi afini va garantez ca nici un regretat nu a dat din coate punand la incercare rezistenta sicriului. Promit ca si eu ma voi abtine Cat despre inchisu etans .. sub 1,50 metri de pamant nu mai are importanta!
    Si de fapt la slujba de inmormantare se zice „până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ eşti şi în pământ te vei întoarce” deci un sicriu de bronz .. nu prea e conform cu traditia (nici criptele de beton in care odihneste famelia mea)

    Asta da Teh – no – cra – tie!!!
    Garantata ERROR si ORROR peana!

    Una atenta la cosciuge! As mai avea propuneri la fel de „europene”: conexiune WI Fi gratis in cimitire!Cosciuge cu bluetoch inclus!!! Sa nu se plictiseasca regretatii…

    Dar am o nelamurire : aceste prevederi vor fi obligatorii si pentru cultu’ mozaic?
    Ii vor amenda intre 500 si 20.00o ptr lipsa de cosciug ?!

    Ma rog ar mai fi cestia ca nefiind cosciug nu trebuiesc fespectate regulile de etansietate si rezistenta!!!

    *Cioara (Corvus frugilegus) este o pasare inteligenta. Prea inteligenta zis destui din cei care se straduie sa scape de ele (pasari din familia Corvidae)

    PS. Datu din coate…. Unu cu un deces in familie se duce la un tampalr particular sa cumpere un sicriu.
    – Bine dom’le de ce de 3 ori mai scump decat la cooperativa?! (cooperativa era inchisa ope motov de dsedinta de productie)
    – Pai ce alea sunt sicirie? Idata daca dai dincoate se desfac!! (cadn zici bancu la replica asta trebe sa tii minile la pept so la momentu potrivit dai din coate spre exterior)

    PPS – cu atatea studii in Straonezia, cu atat cunoastere a limbii engleze incat acum nu mai faci cerere ci „aplici”, „performezi”, „faci diferenta” cred ca junii nu prea mai inteleg ce e aia „tehnocratie” si o scufunda cu IDIOCRATIE. Ca numa un guvern idiocratic s-ar ocupa de rezistenta cosciugelor cand are atatia morti pe soselele cam … cam .. ale patriei. Sa nu mai zic ca concuram cu Africa la mortalitate infantila si tuberculoza ..

  20. In mod normal , aceasta amenda trebuia s-o primeasca cel care a INITIAT aceasta masura mizerabila , adica d-ul Victor Ponta !
    El este cel care a introdus in codul fiscal aceste liste ale rusinii ca sa se razbune pe adversarii politici si ca sa se bucure unii ca Zev …

    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-21016488-fiscul-amendat-16-000-lei-pentru-incalcat-legea-prin-publicarea-listei-rusinii-datornicii.htm

    http://www.dataprotection.ro/?page=24.05.2016%20-%20Comunicat%20de%20presa&lang=ro

  21. GHITĂ BIZONU

    Există în logică o schemă: teza, argumentele și concluzia. Eu am respectat această schemă în ce am afirmat, legânt concluzia de teză, pentru că sunt adeptul lui Buffon, care spune: ‘Le style est l’homme meme”.
    Nu cred că blogul domnului Năstase este spațiul potrivit pentru a ne arăta agresivitatea în comunicare, de aceea îmi cer scuze domnului Năstase că a trebuit să citescă ceea ce dumneavoastră ați postat, din dorința de a „mă pune la punct”..
    Îmi pare foarte rău; suntem total diferiți!.

  22. Sunt curioasă să văd când o să pleznească buboiul copt de unii procurori DNA.
    Buboiul coace cu fiecare lună care trece și nu cred că se va retrage de la sine. Nicio infecție nu trece de la sine.
    Acum miroase oribil de la șapte poște, dar muștele sunt încântate de el și îl aplaudă din aripioare, bâzâind în jurul lui, cu atât mai mult cu cât lângă buboi e și un rahat mare.
    „Bâzzz! Bâzzz! Bâzzz! Noi votăm DNA.”, zumzăie muscoii.

  23. Felicitari pentru blog si pentru folosirea utila si conform recomandarilor a stentului… La mai mare si la mai mult de zece milioane de vizualizari pentru un blog ca o poveste, ca inainte mult mai este… Profit de ocazie si intreb, in speranta ca poate ne aud si baietii care ne inregistreaza, in cazul in care ne si asculta cand ne intercepteaza: Dar cu Condrea ce-ati avut?? Sau daca n-ati avut de ce s-a intamplat un lucru care nu trebuia sa se intample??

  24. @ serbanfl,

    daca nu ma faceai agent rus te lasam in pace, asa insa TREBUIE sa-ti predau o mica lectie despre rachete:

    Dragule, eu am scris 700 km pt ca interceptorul de la Deveselu sa ajunga la Constanta pt ca sa nu cada resturile peste Romania, dar ar trebui sa intelegi ca traiectoria nu este rectilinie ci racheta se inalta si abia apoi accelereaza, deci zboara dupa un arc de cerc in plan vertical si deci crede-ma, ies cei 700km lungime pe arcul de traiectorie deoarece nu poate accelera la sol.

    Timpul de calcul nu este cel de la laptopul tau, ci dureaza mult mai mult deoarece misiunea trebuie aprobata de un organism militar care si el trebuie sa ia aprobare de la cineva, se transmit niste coduri de deblocare si abia apoi racheta pleaca cf traiectoriei estimata de calculatorul radarului, in prima aproximare… Rachetea nu este lansata de catre personalul cantonat la Deveselu! Tu probabil ai vazut prin filme chestia aia cu doua chei, dar alea deblocheaza doar dupa ce s-a primit autorizarea si abia apoi totul decurge automat. Asta se face ca sa nu declanseze un speriat, un conflict… Am scris 20 de minute dar poti fi sigur ca dureaza ore intregi, avand in vedere importanta deciziei care echivaleaza cu o declaratie de razboi NATO-adversar… Sigur ca odata primita aprobarea, se trage in tot intervalul admis direct, daca apar tinte.

    Apoi, te joci cu numarul Mach! Mach este valoarea raportului dintre viteza rachetei si viteza sunetului prin aerul de la acea altitudine. Ceea ce crezi tu, adica M8 inseamna cam 2400m/s iar asta echivaleaza cu o incalzire a ogivei rachetei pana la circa 7000K! Nu exista asemenea viteze decat in atmosfera foarte rarefiata deoarece nu ar rezista materialele, dar Deveselu nu ajunge atat de sus deoarece doboara tinte subsonice care zboara la max.200m deasupra solului, in razmot, tocmai pt a nu putea fi detectate de radar, plus ca manevreaza dupa configuratia solului… A atinge M8 in atmosfera densa, ba chiar aproape de sol, este o minciuna pe care o cred doar doamnele de la APACA…

    Iata pt estimare cateva relatii: M=v/SQRT(kRT) si apoi T*= T+v**2/2/Cp, ia de calculeaza… T* reprezinta temperatura absoluta de stagnare, restul le gasesti prin carti. (k=1.4; R=287J/kgK; Cp=kR/(k-1) in J/kgK; T in gr.K si v in m/s)

    In plus, nu se trage o racheta contra unei tinte, ci minim trei (3!), si chiar si asa, probabilitatea de doborare este in jur de 95%.

    Dar in fine, asta-i boala romaneasca neaosa! Ai specialisti dar crezi minciunile si prospectele de prezentare ale altora… Curat Jelibon!

    Nu-ti pot da decat un singur sfat, daca incepe ceva nasol, pune mana pe harlet si sapa repede o pivnita, nu te baza pe prospecte…

    Sfatul meu.

    PS. Racheta poate atinge M8 DACA apuca sa ajunga in atmosfera rarefiata, dar in misiunile curente nu are ce cauta asa sus! In plus, atacul incepe cu Deveselu, d’aia am scris DACA…
    Deveselu asigura controlul american asupra interfatei UE-Rusia, de ambele parti si la o adica. Pe noi ne apara cel mai putin.

  25. Ah, uitasem:probabilitatea aia de 95% este pt focoase de proximitate, interceptarea cu focos de impact a unei rachete este absolut ZERO! Candva, SUA a reusit un impact la viteze supersonice, e ca si cum ai lovi un glont cu alt glont, dar s-a constat ca nu este viabil in sens tehnic, adica nu de cate ori vrei, ai nevoie si trebuie. In plus, aparatura folosita era stiintifica, nu militara iar operatorii erau specialistii unei firme binecunoscute. Tot asa, s-a constatat ca nu poti pregati militari pt asa ceva caci prin definitie nu le place cartea, si ca nu poti angaja in armata asemenea specialisti, odata ca pret, odata ca valoare, odata ca atitudine.

  26. Deja m-am saturat sa vad filmul asta penibil … DNA eliminând adversarii politici ai Kiorului si mai nou ai lui Palton Voda , si pooleti din astia gen Basile Vlaga , Alina Gorghiu si MM Macovei care cer cu spume la gura demisia acestora .

    O piesa pusa in scena prost si jucata pentru retarzi si pentru cei cu liceul la seral .

    Curiozitatea mea este când vor pune Opozitia si Parlamentul piciorul in prag si vor stopa excesele statului securist ?
    Probabil ca NICIODATA atat timp cat vor fi conduse de ciumeti ca Victor Ponta , Valeriu Zgonea , Georgian Pop si alti alunecosi din astia .

    Paradoxul este ca tocmai aceasta institutie sinistra ( DNA ) este cea care se foloseste si protejeaza infractori periculosi care se plimba liberi pe strada : Traian Basescu & familia , Basile Vlaga , Adrian Vicleanu , Berceanu , Anastase , Macovei , etc.

    http://www.cotidianul.ro/tariceanu-urmarit-penal-281728/

    http://www.cotidianul.ro/blaga-cred-ca-tariceanu-ar-trebui-sa-demisioneze-281742/

  27. D-le Nastase , cred ca anul viitor se împlinesc si 10 ani de la aparitia acestui blog ; tot cam pe vremea asta . M-am uitat in arhiva si prima postare apare in 17 mai 2007 .
    Sper sa ne prinda pe toti sanatosi si cu 10 milioane de accesari . Si poate facem si întâlnirea de 10 ani …

  28. Am vorbit acum catva timp de selectiunile din Jurnalul Sonor romanesc pe anul 1939 , pe care le puteti vedea pe Youtube , Romania days of peace , days of war .
    Chiar la inceput aveti 3 minute de reportaj la Galati , la lansarea la apa a primei nave de razboi construite in tara , puitorul de mine Amiral Murgescu .
    Soare , muncitori in cravata ! care lanseaza nava , regele si o curte de oficiali imbracati in alb , cu casti coloniale pe cap , un amiral timid si stingher care il primeste pe Carol , defilarea navelor de razboi cu marinarii imbracati in alb pe punte , salutand , chiar figuri geometrice umane pe catarge …
    Ce a devenit aceasta nava ?
    Usor de ghicit .
    In septembrie 1944 trebuie sa escorteze un convoi sovietic , atacat in mare – nava romaneasca este acuzata de sabotaj de rusi .
    Un an mai tarziu este confiscata de sovietici care o numesc ” Don ” , apoi ” Amur ” … pentru a nu fi niciodata retrocedata …

  29. Procurorul prezumă că Truică și Sturdza au făcut fapte ilegale, dar nu există un judecător care să fi hotărât că Truică și Sturdza au făcut fapte ilegale.

    Procurorul l-a întrebat pe Tăriceanu dacă știa de faptele lui Truică și Sturdza, fapte prezumate de el, de procuror, ilegale, iar Tăriceanu i-a spus că nu.

    După câteva săptămâni, procurorul a ajuns la concluzia că Tăriceanu știa de faptele lui Truică și Sturdza despre care niciun judecător nu a spus că sunt vinovați fără putință de tăgadă, și că Tăriceanu a tăinuit faptele prezumate ilegale de procuror.

    Eu nu prezum, ci decretez că unii procurori din DNA sunt proști, incompetenți și descreierați, și am o mulțime de dovezi.

  30. Citesc, între altele, comentariul d-nei Arhire care spune că e de patru ani pe blog.
    Eu nu știu de când sunt și nici nu caut să aflu.
    Sentimentul meu e că sunt demult. Dintotdeauna și pentru totdeauna.

  31. Warszawianka 2016 sau revolta dreptei national-conservatoare: Guvernul a cerut Bruxelles-ului libertate politica. Parlamentul a votat autonomia fata de UE

    Warszawianka, Cantecul de la Varsovia sau Doamna de la Varsovia, cum poate fi tradus popularul cantec polonez, a fost scris, potrivit unei versiuni, intre 1879 si 1883 de Wacław Święcicki, care a executat o pedeapsa de exil in Siberia pentru activitate socialista si impotriva imperiului rus. Cantecul, devenit imn al Revolutiei din Regatul Poloniei (1905-1907), o parte importanta a Revolutiei Ruse din 1905, s-a bucurat de o celebritate neasteptata si in afara Poloniei, cunoscand cateva variante non-poloneze notabile (rusa, spaniola, engleza, franceza, germana etc.).

    Militantismul melodiei pentru libertati politice si autonomie fata de o stapanire straina a fost imbratisat si de dreapta, ca simbol al nationalismului si conservatorismului care se coaguleaza si devin o reactie de aparare cand independenta si suveranitatea sunt limitate sau puse in pericol. Am scris aceste lucruri pentru a nu fi mirati ca dreapta conservatoare Lege si Justitie (PiS) din Polonia anului 2016 a inceput sa-i “cante” Warszawianka Bruxelles-ului, ca raspuns la tentativa acestuia de a-si impune vointa si legiuirea asupra celor poloneze, o relatie din multe puncte de vedere asimilabila cu cea dintre metropola si colonie.

    Luni, 23 mai, a expirat ultimatumul dat Varsoviei de catre Bruxelles, de a renunta la regulile noi, preconizate de PiS pentru reforma Curtii Constitutionale, si de a reveni la regulile vechi, instituite de fostul guvern si de actuala opozitie. In caz de neconformare, guvernul bruxellez va declasna „procedura de la Articolul 7”, care permite sanctionarea unei tari care incalca valorile democratice europene. In ultima instanta, sanctiunea va insemna suspendarea dreptului de vot în cadrul Consiliului UE, care reprezintă cele 28 de țări membre.

    Totusi, una este amenintarea, alta este punerea ei in aplicare, ultima fiind dificila din cel putin doua puncte de vedere. In primul rand, este vorba de imaginea Bruxelles-ului, care se vede contrat public si ireversibil de o tara membra UE, care pune sub semnul intrebarii functionarea relatiei de supraordonare, dintr-o parte si de subordonare, din cealalta. Warszawianka ar putea deveni cu usurinta un cor de revolta al mai multor tari din Europa de Est, puternic nemultumite, printre altele, de cotele obligatorii de imigranti. In al doilea rand, o decizie de sanctionare a Varsoviei ar putea fi riscanta pentru Bruxelles, daca nu va intruni unanimitatea, prin sublinierea neputintei. Ungaria si-a anuntat deja dezacordul.

    Controversele dintre Bruxelles si Varsovia pe tema statului de drept au ca obiect numirea de catre guvernul conservator a cinci judecatori in cadrul Curtii Constitutionale si schimbarea modului in care aceasta va lua deciziile, prin trecerea de la majoritatea simpla la majoritatea calificata cu doua treimi. Aceste modificari vor aduce mai multa stabilitate pentru legile conservatoare.

    Aceeasi stabilitate, dar prin revenirea la legile ei, o invoca si opozitia, insa este limpede ca un guvern nou nu poate fi obligat sa guverneze dupa toate regulile vechi, ale predecesorilor. Este o absurditate ca unui guvern nou mandatat sa i se ceara sa guverneze dupa regulile guvernului vechi, de-mandatat, caruia alegatorii i-au retras increderea. Pe de alta parte, trebuie acceptat ca “dreptul nu zace, el se dezvolta”, cum perfect de drept a afirmat, marti, presedintele CCR, Augustin Zegrean.

    Statul de drept este calificat de respectarea fara exceptie a legilor in vigoare, cand nimeni nu este deasupra legii, dar si cand legea exprima vointa si interesele oamenilor locului (de aici expresia “legea pamantului”), capitol la care “statul de drept” stampilat de Bruxelles este evident corigent. Supunerea intereselor nationale ale Varsoviei intereselor supranationale ale Bruxelles-ului nu are nicio fundamentare in materia dreptului, ci este o chestiune pur politica si, pe cale de consecinta, o negare expresa a statului de drept. Ultimatumul dat Varsoviei de catre Bruxelles, de a intoarce din drum reforma Tribunalului Constitutional, echivaleaza cu ignorarea hotararilor Electoratului si Parlamentului Poloniei. Fenomenul s-a intamplat si se intampla frecvent in Romania, unde nu o Bucharestianka ne lipseste, ci un Guvern care sa-l cante Bruxelles-ului.

  32. O decizie extrem de controversata care nu face cinste justitiei romane:

    Coșmarul continuă pentru mama acuzată că și-a răpit copilul din Canada. Instanța din România a dispus arestarea și extrădarea acesteia.
    Decizia nu e definitivă

    DE RĂZVAN MARINESCU / Publicat: Marţi, 24 mai 2016, 14:32
    http://www.activenews.ro/stiri-social/Cosmarul-continua-pentru-mama-acuzata-ca-si-a-rapit-copilul-din-Canada.-Instanta-din-Romania-a-dispus-arestarea-si-extradarea-acesteia.-Decizia-nu-e-definitiva-133488

    Magistrații de la Curtea de Apel București au admis marți cererea de extrădare formulată de autoritățile judiciare canadiene în cazul Anei Maria Nedelcu, acuzată că și-a răpit copilul născut în Canada și l-a adus în România.

    Decizia nu este definitivă.
    Mai mult, Curtea de Apel București a dispus ca Ana Maria Nedelcu să fie arestată în vederea extrădării, însă această hotărâre nu este executorie și se aplică de la data rămânerii definitive a acestei decizii, anunță Agerpres.

    Într-un interviu în EXCLUSIVITATE pentru ActiveNews, Ana Maria Nedelcu a povestit întregul calvar prin care a trecut și motivul pentru care a decis să revină în țară: „Am fost sigură că în țara mea voi fi protejată! România nu e colonie canadiană, ca să-mi trimită copilul pachet acolo, la abuz.

    Suntem pe vremea turcilor, să se vândă copiii?”

  33. Explicatie pentru fraieri…..
    ===================================
    Ministerul Justiţiei REACŢIONEAZĂ la CRITICILE aduse Guvernului Cioloş: modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală a fost cerută şi de Guvernul Ponta

    Autor: Petrisor Cana | marţi, 24 mai 2016
    http://www.evz.ro/ministerul-justitiei-reactioneaza-la-criticile-aduse-guvernului-ciolos-modificarea-codului-penal-si-a-codului-de-procedura-penala-a-fost-ceruta-si-de-guvernul-ponta.html

    Ministerul Justiției a transmis un comunicat în care explică cum şi de ce a făcut modificările la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului Cioloş. Oficialii de la Justiţie susţin că OUG 18/2016 pune în acord texte declarate neconstituționale de numeroase decizii ale Curţii Constituţionale a României (CCR) dar şi că aceste texte au fost elaborate după consultări cu CCR. De asemenea, oficialii minsiterului Justiţiei arată că propunerile de modificare au fost făcute încă de pe vremea Guvernului Ponta, în anul 2014, şi că întârzierile în adoptarea acestor texte prin procedură parlamentară au contribuit la prelungirea instabilității legislative.

  34. Aici e mai mult decit o casa virtuala. In fata feluritelor asedii, as spune ca este un refugiu.

    Criticilor mei le datorez azi echilibrul in analiza.

    Felicitari!

  35. Fără Alina Gorghiu, fără clarviziunea ei de Miță Baston, punându-și poalele-n cap cu regularitate, poate că astăzi n-am ști ce i se pregătește harnicului nostru președinte, care ne-a băgat în ”țara lucrului bine făcut” până-n gât și, la naiba, văd că nu mai reușim să ieșim de-acolo… Pe scurt, niște malefici se pregătesc să ne separe dureros de Klaus, de performantul guvern Cioloș și, mai ales, vor să castreze hârști! anticorupția, tocmai când era dânsa mai virilă! Ia uitați ce frumos le zice Alina:

    „În România anului 2016, ticăloşia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu – îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Aceşti trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menţinerea lui Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului, o eventuală suspendare a preşedintelui României fac parte din planurile PSD pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea, iar România va deveni un Hexi Pharma la nivel naţional, iar lupta anticorupţie se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României. (…) Miza PNL este să oprească acest lucru. (…) Aceasta este miza alegerilor din 2016”,

    Trecând peste faptul că ”singurul evanghelist” erau trei, eu cred că madam Gorghiu nu are informațiile complete. Potrivit surselor mele, personajul colectiv Dragnea- Ponta- Tăriceanu nu numai că vrea să-l suspende pe Klaus, dar pregătește și o amplă ofensivă împotriva lui, prin care i se va presăra praf de scărpinat în șosete, i se va picura ulei de ricin în cremșnit și i se va așeza o pioneză- format mare- pe scaunul de la Cotroceni. Iar pe noi aceste lucruri ne doare!

    Gândiți-vă, prieteni, că Gorghiu este cel mai tare orator al liberalilor ( folosesc masculinul pentru că la PNL egalitatea de gen este manifestă: femeile de la vârful partidului sunt bărbate…iar când trebuie totuși să nască, o fac în week-end, ca să nu lipsească de la serviciu sau din campania electorală pentru locale) . Așa că eu ascult cu atenție discursul domniei sale, uneori mai și conspectez… De exemplu, astăzi , după ce a făcut, fornăind, niște afirmații extrem de nesimțite despre Călin Popescu Tăriceanu, duduia a simțit nevoia să producă și următorul raționament : ”…ca să nu mai vorbesc de obsesia permanentă pe care Ponta şi Tăriceanu o au şi o constataţi din cât de des folosesc numele preşedintelui Iohannis, singurul vinovat pentru faptul că se respiră pe pământ, înfloresc florile pe pământ, pentru că există ploaie…”

    Alina, fată ( sau băiat, mă rog, ce ești tu pe-acolo, pe la partid) pun pariu că Ponta și Tăriceanu nu se gândesc la Klaus ca la unul care face florile să înflorescă îmbujorate , ploaia să cadă din norii pufoși iar aerul inspirat-expirat să miroasă a Amarige by Givenchy. Astea-s în capul tău, dragă…noi, mai atenți la tot și la toate, îl vedem așa cum este. Adică lung…Mult prea lung… Cam ca plictisul.

Lasă un răspuns