Bă jigodie (reluare)

 

Unknown-3.jpegM-am hotărât să reiau, periodic, acest text, ca răspuns la  comentariile jignitoare ale lui Banciu, in emisiunile sale de la B1tv, in conditiile in care CNA nu reactionează. Acesta e un pamflet.

„Bă, jigodie, de patru ani, mă insulti si imi jignesti familia – sotia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceausescu. Probabil că ai pitici pe creier. Incearcă, bă, si cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, in viată ca să mă judeci pe mine si pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimută la televizor in fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Bă, intre tine si Tapălagă, il aleg intotdeauna pe Tapălagă. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urăsti pe toti.

Imi spui tu mie că am vrut, ca premier, să inchid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule? Intreabă-l, bă, pe Păunescu si o să-ti explice. Că, pe urmă, ati trecut la mâncat frunză in Grădina Carpatilor, asta e o altă chestie. Asa se intâmplă cu viermii de mătase…

De patru ani, mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătosi, că nu am nimic cu ei desi puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să stie unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am făcut pentru tara asta, bă, gunoiule? Dacă poti să mergi să faci turism in toată lumea, asta mi se datorează si mie, redus mintal ce esti. Sigur că am si gresit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au văzut decât interesul lor.

Am tăcut timp de patru ani si am asteptat să-ti vină mintea la cap (de p…). Tu insă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei in batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.

De fapt, mi-e milă de tine. Trăiesti intr-o hazna si te te hrănesti de acolo. Ai fi vrut să beau o cafea cu tine. Cum as putea să fac lucrul asta, bă, gunoiule, când tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Brădisteanu, bă, nemernicule?

In lumea in care trăim, pentru Păunescu sau Oancea contează banii. Pentru tine contează să ai rating mai mare decât Prisăcariu. Rămâne cum am vorbit: esti un gunoi.”

72 de gânduri despre “Bă jigodie (reluare)

  1. @ florin

    Ca bine ziceti !!! Suntem intr-o stare de inapoiere spiritual-material-intelectuala de ceva de groaza ! Primitivism ! Vedem cu totii cine ne conduc daaa…fiecare popor are conducatorii pe care ii merita…imi permit si un citat din Tudor Vladimirescu in dialog cu boierii Samurcas si Stroe Gradisteanu ( sustinatorii lui Tudor ): „prea ne supunem,orbeste la legi nedrepte si ne lasam condusi de unii adusi de vant de cine sti de unde,care baga juvatul in gatul saracului pana ce ii sufla vantul si cenusa din vatra casei”

  2. Tareee…dar nu va caracterizeaza .Va inteleg ca v-ati saturat de cap de porc si merita materialul !La ce va asteptati de la un fiu de fost procuror ceausist ? Dar daca mai repeteti textul introduceti si ceva de actualitate pt ca,mai baga si el cate un upgrade la adresa dvs. Zice el „vin cu noutati”

    Bafta !

  3. Eu insa as fi facut un articol pe care acest „cap de porc” (imi pare rau, numele nu mi-l aduc aminte…Cine este? Este vreo personalitate, cumva?!) sa trebuiasca sa-l citeasca cu dictionarul in mana…!!!Sa-si dea seama cate lacune are, sa-si dea seama ca nu poate intelege nimic si poate…sa i se faca rusine sa mai deschida gura pentru ca, daca nu, data viitoare iar o sa si-o ia!
    Este mult prea imbacsita tara asta, televiziunea, de limbajul de santier, de praf si de mocirla!
    Mi-ar place sa va revad elegant, asa cum va stiam… Desi am o alta culoare politica, nu pot sa nu va apreciez inteligenta si nivelul cultural. Dvs sunteti printre putinii oameni politici din Romania de acest fel.
    Puteti bate oricand prin cuvinte alese pe oricare dintre „jurnalistii” de carton al acestei tari.
    Aceasta este umila mea parere.

  4. Domnule Prim-Ministru,

    Nu vă lăsaţi afectat de diareea verbală a unei slugi mercenare ! Campania dirijată împotriva Dvs. vizează de fapt PSD, la fel ca şi atacurile la adresa lui Ion Iliescu, V. Ponta, etc. PSD şi toţi cei legaţi de el trebuie ponegriţi, ridiculizaţi, compromişi, culpabilizaţi pentru a fi în final distruşi şi eliminaţi, în buna tradiţie a propagandei naziste – reluată de cea stalinistă – conform căreia cu cât o minciună este mai gogonată, cu cât o insultă este mai grosolană, cu atât are şanse mai mari de a fi crezută şi de a fi acceptată de public – de un anumit public, evident.

    «Apostolii dreptăţii» îşi imaginează că se pun astfel într-o lumină bună, însă istoria ne învaţă că orice exces poartă în sine germenele propriei distrugeri.

  5. Ati vazut ca CNA are reactii, nu reactie, una dintre reactii fiind aceea de a va cere sa stati la rand, ca un cetatean obisnuit ce sunteti, unul dintre milioanele de telespectatori romani care , dupa ce platesc taxa, mai au si pretentii; iar aceasta cu chiraieli,articole pe blog si FB. Urmeaza , dupa ce indivizii apreciaza ca ati parcurs coada la oase, o reactie, atunci cand nimeni nu-si mai aminteste despre ce este vorba.
    Desi sugestia comuna este procesul in justitie, cred ca, pe moment, reactia aceasta este cea mai cuminte, desi este si ea cistigatoare pentru Banciu. In primul rand pentru ca, atunci cand o personalitate accepta un schimb public de replici, de orice natura, cu un individ cu mai putina insemnatate, avantajat este individul, care, public, incepe sa fie privit ca un egal al personalitatii. Insultele insele il mentin pe individ in atentia publica, dupa cunoscuta vorba „poate sa ma injure lumea, numai sa vorbeasca despre mine”. Probabil ca si solutia unui proces a fost luata in calcul si exista pentru aceasta un scenariu caruia doar ii trebuie alarmati actorii, printre care, posibil si judecatori. Sigur ca putem medita la statutul public al personalitatii politice in Romania, careia , iata, i se arata ca nu inseamna nimic prin ea insasi; cat timp are o pozitie importanta, i se ploconesc toti, cand nu o mai are, i se arata nimicnicia in cele mai variate stiluri.
    Pentru mine e clar ca Radu Banciu nu e de capul lui in aceasta mizerabila intreprindere, el este, cum se zice, varful de lance, asa incat gandurile mele sunt dincolo de aceste evenimente si anume la motivele pentru care o grupare din care face parte si acest individ este interesata in a va face viata un iad, daca este posibil. Chiar nu vor sa va mai manifestati public deloc?

  6. Centrule

    propunerea de a ceda Portile de Fier in contul datoriri suedeze … propunerea zic era doar o fractie – importanta , cam 50% – din tot ce doreau sa cedeze taranistii.
    Cu o „generozitate” care normal a fots respinsa de suedezi (prea era scandaloasa!)plus ca onorabilii svezi dorerau doar $$$$$$$lei.
    Ptr o scurta revedere ia de aici :
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/7334/Dosarul-Spaga-suedeza.html
    A se obsverva ca desi acuzatiile se indrepata care PNTcd si CDR se incearca implucarea PDS si personal a amabilie gazde. Desi aocrdurile fusesera facute de predecesorii sai in functie (regimu Tzapului dEbil) Cu citeva luni inaintea alegerilor din 1996, Radu Vasile, secretar general al PNTCD (partid aflat in opozitie), se intilnea in Suedia cu reprezentantii ABB. Acestia ii spuneau ca renunta la datorie daca firma preia retehnologizarea centralelor termoelectrice pe baza de carbune. Daca alegerile din toamna vor genera un guvern de opozitie, propunerea ABB va fi analizata, „deoarece este in avantajul Romaniei”, declara Vasile.

    Dupa parerea mea (bizonica adica) totul se inscria in linia politica a PNT ului interbelit a portilor deschise (deschise larg si catre buzunarele tzopiarlaniste.. a se vedea afacerea Skoda si „gainaria moderna” a netotului lui Maniu) {Impotriva a ce se sustine pe mandel nu l-ua prostit comunistii .. ci doar mandea are ceva cunoastere a intebelicului mutibelit si memorie}
    Adica o optiune ideologica.
    Ca cum si sitiuatia de neinvidiata a Romaniei intrata in mUE este rezultatul unor alte hoptiuni din astea care, dupa parerea mea (bizonica adica) ar fi :
    – dispretul ptr suveranitatea nationala si entersu natzionale si o preferinta imbecila (sau „doar” idioata? nu prea pricep „scala” care o fi mai rau cretinu sau imbecilu?!), deci o preferinta imbecila pentru „federalizare”, „globalism” si alte internationalisme cf carora ce este al meu e al tuturor si ce a al altora mie imi este „verbotten budos ollah!” (sau „pracleatai rumaski fascist!”)
    – credinta la fel submorronica intr-una Sfanta Austeritate (dar de care nu se bucura si preotii ei gen mungioaica)
    – tradania intru „competitibitate” adica politica deliberata de propagare a saracieie in randul populatiei din Romania cuprecadere in ce prieste etnia romana. In acest sens a se vedea si :

    Cred ca se pot gasi bani pentru aceastia in bugetul obisnuit al Romaniei”, a spus Scheller, subliniind si ca Romania pune in folosinta doar 20 la suta din partea care i s-a alocat din fondurile sociale europene.

    In viitor, Suedia ar trebui sa poata trimite la Bucuresti orice factura pentru serviciile si ajutoarele sociale primite de cetatenii romani, mai afirma politicienii suedezi, insa asemenea prevevedere ar trebui sa fie transpusa in forma unei directive la nivelul Uniunii Europene.

    Sursa : http://www.ziare.com/diaspora/romani-strainatate/politicieni-suedezi-romania-sa-plateasca-ajutoarele-sociale-pe-care-le-dam-cersetorilor-rromi-1278684

    Ma rog luarea de pozitie este in legatura cu tiganii romani ce cersesc prin Suedia insa este viorba de o politica deliberata daca Romania pune in folosinta doar 20 la suta din partea care i s-a alocat din fondurile sociale europene .Nu contest ca „romii” sunt in mare parte saraci .. insa as iobserva ca mai exista si multi etnici romani ca vai de mama lor ..

    Si as mai zice ceva despre aceasta hopztiune si mUE in general. In cestia cu „refugiatii” aia care trebe redistribuiti (ca asa zice Angelika care vrea si mai multi! I-o fi ajuns spirocheta la crieru mic? Ca ala mare se pare ca e absent!) .Cotoez un titlu din Libertatea (de a fi tampit????????) :

    Refugiații din România vor primi mai mulți bani decât un pensionar
    ……………………………….
    ……………………………….
    Un calcul simplu arată că fiecare refugiat ar urma să primească peste 1.000 de lei în fiecare lună de la statul român. În țara noastră, există 5,332 milioane de pensionari. Dintre ei, aproximativ 5 milioane au pensia sub 1.000 de lei. Mai mult, pensia medie în România este acum de 886 de lei. Înseamnă că statul roman va acorda unui solicitant de azil în România o sumă semnificativ mai mare decât cea pe care o primesc 5 milioane de pensionari români

    Bine asa…
    Da daca aveam 1000 de lei nu ma mutam la garsoniera ci ramaneam in apartamentu meu cumparaDeci, d in 1975 (si poa nu faceam nici infarct. Sau ceva mai tarziu!)

    Bun. Sehr Gut inch bin ein Nazi!!
    Dupa ce o sa ascult Horst Wessel (ca sa ma mai bine dispun ) o sa merg sa imi vaz de trebile mele de pres de bloc (demersuri ptr a da afara 2 care nu isi platesc cotele de intretinere )
    Ridicati Drapelul!!!

  7. Trebuie sa recunosc ca a te apuca sa confectionezi un calculator bi-sistem folosind doua sisteme de operare la zi este, cum ar zice viitorul inculpat Mitica Dragomir, lucratura dracului. Astazi am constatat ca si Linuxul (cel folosit de mine, macar) a inceput sa nu mai inghita Windows si nu vrea sa inglobeze Windows 10. Dupa ce am facut instalari si setup-uri de mi s-a acrit, de ieri incoace, am constatat ca totusi, mai am o posibilitate inca neexplorata. Asa se face ca omenirea a pierdut, timp de o zi, sansa de a afla stralucitele mele ganduri si idei. Vedeti ca Microsoft pune la dispozitie, prin download, o versiune gratuita a lui Windows 10, care merge si fara cheie; aveti insa grija, la instalare un bit o ia razna (pare a fi o idee romaneasca) si sistemul va fugi sa se incarce de pe HD indiferent ce prioritate ati stabilit in setup (poate nu o fi, totusi, la fel pe toate calculatoarele); asta pana cititi mai in detaliu manualul calculatorului si va dati seama ce aveti de facut. Domnule Nastase, va multumesc pentru spatiul acordat.

  8. De mult timp vroiam sa-i raspund ,acestui,cretin latrinist,cu limba lata si paroasa si imi era greu sa-i gasesc cele mai potrivite cuvinte .Noroc cu D-l Nastase,ca l-a carecterizat,in stilul saui,inconfundabil,atunci cand ajuge la limita rabdarii .Da Banciule ,esti un jeg,reapan porcesc,crescut in incubatoarele pt.subdezvoltatii mintali !Cine dracul te considera jurnalist ,pe tine,cand tu esti ,un vanzator de bilete la cinema,la suprapret ?

  9. Foarte bine ați făcut! Bravo!
    Dacă CNA consideră că dejecțiile lui Banciu fac parte din libertatea de exprimare, dacă „jurnaliștii” sunt împotriva unei legi a calomniei, dacă statul de drept înseamnă că oricine are dreptul să vă murdărească, pe tine și pe ai tăi, iar ție nu-ți dă dreptul să-i ceri socoteală, atunci trebuie să-ți faci singur dreptate.
    Ofensă pentru ofensă, lături pentru lături.

  10. Foarte tare ! Subscriu!! De aceea tara aceasta nici cel puitn nu stagneaza ci merge ca racul de ceva vreme . Trebuia cine sa ii arate maimutoiului acela cat este de idiot , cat venin poate sa toarne , cat de absent a fost trecutul nu prea indepartat al acestei tari …. ca el mai sunt si altii ….un asemenea specimen ar trebui sa dispara sau SA SE GASEASCA CINEVA SA-L PUNA LA PUNCT …. acela ati fost dvs. …. insa la IQ-ul sau sunt convinsa ca nu o sa inteleaga nimic .
    Domnule Nastase va doresc tot ce-mi doresc mie !
    Cu stima ,

  11. Nu merită nici măcar „bă jigodie”. V-am mai spus că vă provoacă, dar nu mă ascultați! În ceea ce vă privește, n-o face de capul lui!
    Dacă îl tratați cu indiferență, el și stăpânii lui crapă! Asta este cea mai bună soluție! Să crape!

  12. 1. blogul dvs este blogul dvs; si totusi, nu; el este si al celor care va citesc si va urmaresc; prin urmare, spatiul comun ar trebui folosit … cu folos mutual;
    2. injuratura il caracterizeaza mai mult pe cel ce o foloseste, decat pe cel caruia ii este adresata; asadar, cand dnul Banciu vorbeste, aflam, cine este dnul Banciu, nu cine sunteti dvs;
    3. cand unul se zbate in propria voma, de ce stati sa il curatati si sa ii carati produsele regurgitate pana in casa ?!; ma refer la casa asta, comuna, care e blogul, desigur …
    pentru motivele 1, 2 si 3 de mai sus: aveti de la mine calificativul „prost, foarte prost”.

  13. ZeV(cecea)

    idolu’ l’ matele ca si mataputa nu aveti simtul momentului…

    El, inVictor si-a dat demsia desi „a fost necesar sa moara oameni” fata sa riposteze „kriminalule de ce le-ai dat foc urmas de nazisti?!”

    Azi … azi are dreptate insa e cam tarliu. Are dreptate in ce ii zice lu’ KW I dar ptr el, ptr Tontel e cam tarziu. Verdictu a fost dat , sentinta definitiva el bagat la subsolul politicii precum o referinta „op cit pag 123-124”.. ca politica ciocu’ mic si fa ce zice Jupanu’ .. te poa aduce si in astfel de sitatii ca cand Jupanu’ are un nepot preferat Julien pre numele lui!

    Asa, ptr intelgerea lu mataluta .. e ca si cum (adica teoretic viorbind) eu as veni acasa si te-as prinde in pat cu muierea mea.
    Daca imediat pe loc te tau’ ca-n Maramu’ mai am o sansa.. chiar daca zbier „l-am taiat ca asa a meritat!!”. Ca auziliar imi voi „instrui” avocatul (de preferinta avocata) sa dea cu „instinctul agonistic al mascului dezvoltata in sute de milioane de ani de evolutie” (dandu-si disperata ochii peste cap! adica contar aparentelor eu tot dinozaur !!!) sa incriminzeze cultura de la Iliada incoa , sa zica ca sunt pe juma dement admirator de Othello, de Paiate, ca din Lope de Vega am retinut doar „Peribanez si Comandorul de Ocana” ce mai incolo si-ncoa un dinozaur medieval si eu as urla „nebuna e ma-ta nu eu!!” .
    Si poa as primi minimu’ … dar „inauntru” as avea un statut ridicat de om de onoare demn de respect. Sau poa as primi doar un tratament ptr maniaco-depresivi…”saracu l-au lasat nervii.. dom’le da ce bine s-a controlat atatea decenii!!!”

    Insa , daca as stii de j’de ani ca esti amantu muierii mele si te-as taia dupa ce ani de zile am stat cu tine la un pahar lustruindu-mi cu satisfactie coarnele … iti dai si tu seama ca nu as putea invoca nimic in apararea mea . As fi doar un caraghios care si-a injunghiat degeaba pe cel mai bun prieten (si poa batjocorit ca am facut-o fiindca iti gasisesi amanta noua!!!)

    Ei bine bietu inVictor este in a 2a situatie ….
    Are el ceva dreptate da momentu’ … momentu’ ….. totul a fost deja zis, cortina s-a lasat, cronica a fost tiparita si acum el e singur .. Daca aplauda sau nu …

  14. Nu sunt de acord ca Banciu sa jigneasca pe nimeni, politician sau orice , si nici pe familiile lor. Dar, cand nu jigneste ( ceea ce Mircea Badea face non stop – apropos), spune adevarul , e destept , e umblat si cult – spre deosebire de alti ….amatori .

Lasă un răspuns