„Reforma” in PSD

poză

Exista o anumita tentatie a unor lideri PSD de a prelua, periodic, ideea „reformei”. Din pacate, unii cred ca „reforma” inseamna sa rescrii istoria  si sa te ocupi de teme ale trecutului. Eu cred ca temele „modernizarii” sunt legate de pericolele si sansele globalizarii, de limitele capitalismului, de disparitia capitalului national, de nevoia de urbanizare a ruralului, de redesenarea sferelor de influentă in zona in care traim, de invadarea zonei serviciilor de hyper-marketuri care, fiecare, „omoară” câte 30 de mici magazine locale, de disparitia industriei, de incapacitatea de a iriga culturile, in timp ce 4-5 mari intermediari străini contolează pretul la cereale. Există solutii? Oricum, ar trebui căutate.

Caii din imagine fug pentru ca le e frică de ceva sau pentru că vor să ajungă UNDEVA.  Fiecare poate interpreta cum vrea imaginea alăturată.

PS Mai multi jurnalisti m-au intrebat de ce nu am fost la Congresul PSD. Răspunsul e simplu – nu am fost invitat.

56 de gânduri despre “„Reforma” in PSD

 1. @ Cris

  Nu uitati ca si d-nul Adrian Nastase este locuitor al acestei tari. In plus, un alt locuitor al acestei tari, Alexandru Ioan Cuza, avea o vorba : ” Totu-i una !”. In rest, de acord cu dvs.

  Apreciază

 2. Faptul ca nu v-au invitat la congres ,cantareste intelepciunea firava a actualului strateg. Tipul de om care : sa dea el bine o omoara si pe mama sa .Nu e capabil sa priceapa ca Iliescu ,Nastase, Ponta ,inseamna voturi multe pt. PSD.Acesta este nucleul de 35% ,nu altceva decamdata.

  Apreciază

 3. Cel mai PENIBIL moment al zilei, moment de iertaciune ; ce functie o fi avut Dragnea la pcr ,tortionat ,turnator ….?
  D-l primministru Nastase, bucurativa ca nu ati fost complice la momentele acelea .D-l Iliescu le-a facut prea mare onoare! S-a diluat partidul nostru .Trist, ma doare ,regret ,dar nu mai pot lupta.

  Apreciază

 4. Dle Nastase, daca priviti putin în urmă la comentariile mele am avut unul of topic în care vă întrebam dacă veţi participa la Congresul PSD. Raspunsul dvstră a fost unul direct : „Încă nu am fost invitat” o atitudine pertinentă, cu bun simţ. Ei bine domnul Dragnea a spus într-o declaraţie că puteţi participa oricând la aceste evenimente. Totuşi mă întreb: în cazul dacă v-aţi fi dus neinvitat nu aţi fi fost tratat ca dl Sturzu?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.