5 gânduri despre “Andre Maurois despre Titulescu

  1. La întrebarea „Cine a fost Nestorius?”, aş răspunde : “Cel care a interzis icoana Maica Domnului cu Pruncul Sfânt (icoana Theotokos).

  2. Impresia mea despre Cristian Diaconescu, ex-ministru de externe, era total nemăgulitoare, după intempestiva trădare.
    Desfășurarea evenimentelor, începând cu scoaterea din Guvernul Ponta a celor fără de partid, trecând prin ne abrogarea în Parlament a modelului impus de monica macovei pentru funcționarea justiției, până la declarația lui Zgonea despre „nivelul la care a ridicat Dragnea ștacheta pentru funcția de Președinte Executiv al PSD”, mă determină să-l reevaluez pe C.D.!
    Tocmai când ajunsese să fie „în cărți” pentru funcția de vârf în PSD, a dezertat! Am fost convins că a fost pus într-o situație cu potențial de a fi oricând șantajat și, pentru a se proteja pe sine și familia sa.
    Acum cred că a preferat să-și păteze numai propria credibilitate.
    Eu am reținut și că C.D. este la formațiunea civică, nu la partidul lui udrea&băsescu.
    Am scris aici, acum câteva zile, că sunt semne că Dragnea va duce PSD spre o poziție obedientă față de PPE, alăturându-se astfel socialiștior germani și francezi.
    Cum ar fi ca PPE să mai corupă și al treilea partid din România?

  3. Am gasit un anuntz pe FB foarte interesant ……….Stefan D. Afrimescu
    January 26, 2013 ·

    Bună ziua priteni. Întrucât mi-a fost spart pentru a treia sau a patra oară contul atât de pe yahoo cât şi de pe facbook vă rog pe cei pe care v-am avut în listă să-mi resolicitaţi prietenia şi v-o acord necondiţionat. Vă mulţumesc. si nu stiu daca am sa mai traiesc oameni lui Basescu m-au amenintat cu moartea pentruca am publicat acest articol despre amanta lui Elena Udrea …….http://afrimescu.blogspot.com/…/elena-udrea-din-plescoi-goa…

Lasă un răspuns