Cap de porc a căzut de fazan

FullSizeRender 9

Acest anunt nu poate fi citit de copiii  până la 12 ani decât impreună cu părintii. Cap de porc, foarte mândru, si-a chemat suporterii să-i numere bannerele pe un stadion din Franta. In realitate, el a căzut de fazan, pentru că fotografia fusese prelucrată pe photoshop! Multumirile erau adresate, de fapt, antrenorului echipei.

16 gânduri despre “Cap de porc a căzut de fazan

  1. Nesimtitul .
    Dar nici televiziunea publica nu sta mult prea bine – Telejurnalele echipei basiste sunt doar nasteri pe coridor , suntem saracii saracilor , se rup mesele de operatii etc etc romanii habar nu au de ce se intampla bine in tara lor .
    PS – meci extraordinar al rugbystilor din Carpati cu Franta . I-au facut sa transpire pe aroganti si l-au obligat sa intre in joc pe arbitru , care a anulat un eseu romanesc – Vlaicu – si l-a eliminat pentru nimic pe un roman – Ion – dand ocazia Frantei sa inscrie doua eseuri in superioritate numerica .
    Iar azi presa franceza ii lauda pe romani – in 2000 rugbyul nu era un sport pentru natiunile de ” rapine ” , noi fiind la ” rapine ” … astazi romanii au fost ” curajosi ” si eficace ” .

  2. Luminita Arhire
    septembrie 23, 2015 la 6:25 pm

    Scriam intr-unul din comentarii, ca Romania este o tara de handicapati. Nu toti romanii sunt asa, dar din pacate, cei cu probleme de personalitate s-au concentrat disproportionat in zona clasei conducatoare. Sa nu se supere persoanele cu dizabilitati (LA PROPRIU), fata da care am un deosebit respect. Toti ar trebui, cand avem tentatia de a-i judeca, sa ne imaginam, fie si pentri o clipa, cum ne-am simti daca am fi aidoma acestora.
    In fine, nu despre acestia vreau sa vorbesc, ci despre impotenta (a figurat a) liderilor. Din pacate, se dovedeste ca acest..handicap afecteaza preponderent palatul Cotroceni si personajele care ocupa scaunele de lideri de partide.
    Bunaoara, Ponta, cel despre care Yohannis a afirmat ca nu are ce cauta la Consiliul European (desi acolo se discuta probleme ce tin de activitatea si responsabilitatea guvernului), s-a exprimat lastic (dar corect) ca presedintele merge degeaba. Imediat, a sarit domnul Dragnea (cel pe care il suspectez de blat cu ,,shase sashi au shase…case, pardon, saci”) afirmand ca seful statului nu are cum sa mearga degeaba, el afirmand si pledand (pentru) pozitia Romaniei.
    Si a promovat-o cu succes. Atat de convingator, incat nu a luat-o nimeni in seama. (Z)
    Din ,,intransigenta” sefului statului (dar si a premierului) s-a ales praful, suflat instantaneu si imprastiat in cele patru zari de expiratia hotarata a Germaniei & Co.
    Ca sa fii convingator, stimata colega, trebuie sa indeplinesti cateva conditii de baza, cum ar fi :

    1. Sa fii tara de granita Schengen;
    2. Sa ai un Victor Orban;
    3. Sa ai gena de a si face ceea ce spui ca vrei sa faci;
    4. Sa ai o Diaspora cu adevarat utila tarii tale…nu una care trage in jos imaginea unui intreg popor;

    Cum spuneam, tot ce face Ungaria face cu girul Germaniei. A veni tu, lider roman (premier, ministru de externe, presedinte, etc) si sa critici ce face Ungaria, desi este evident ca actiunile Ungariei fac parte dintr-o strategie mai larga (de descurajare a imigratiei n.r.) a Europei occidentale, denota diletantism politico-diplomatic extrem si infantilism de sugar care vor irita si mai mult tarile partenere. Daca mai adaugam la asta obedienta, lasitatea si datul steril din gura, iata o paleta de caracteristici ce fac din Romania o tara unica in Europa: mirifica prin relief si natura, dar invizibila ca natie cu personalitate proprie. Sa ne mai miram ca nici macar refugiatii nu ne vor ? Ca nu ne respecta si nu ia in seama nimeni ?
    Ma amuz copios sa vad politicieni, jurnalisti, institute de sondaje, cetateni, autoritati, etc certandu-se la televizor si dandu-si cu parererea despre cati imigranti sa gazduiasca Romania, in conditiile in care nimeni nu ne vrea, deci, subiectul nici nu exista in realitate.
    Eu daca as fi Yohannis, as marsa exact pe asta (transformand un handicap intr-un atu): ,,Vreti, stimabili colegi europeni, ca organizatiile de imigranti, sa va dea in judecata ca ati deportat (relocat fortat n.r.) refugati in Romania ?”
    😉

  3. erata-luminita arhire

    cateva corectii:

    fie si pentru o clipa
    s-a exprimat lastic (dar corect)
    s-a exprimat plastic
    el sustinand si pledand (pentru) pozitia Romaniei

    scuze

  4. Și el, și admiratorii lui s-au ambalat fără să-și pună întrebarea ce treabă aveau marseiezii și sportul cu un neica-nimeni din România.
    Bună! Bună! La mai multe!

  5. Tot mai multe voci occidentale recunosc implicit esecul politicii americane din Orientul Mijlociu si Nordul Africii, recunoscand ca regimul Bashar al-Assad (puternic sprijinit de Rusia) trebuie considerat ca un element important pe tabla negocierii si gasirii de solutii pentru pacificare zonei.
    Devine tot mai evident cine este castigatorul acestui joc complex de sah global: Vladimir Putin.
    CITEZ:
    ,,Se pare ca Washingtonul si Kremlinul au ajuns la un acord de principiu si au convenit sa faca toate demersurile pentru a gasi o solutionare pasnica a razboiului civil din Siria, pîna la sfîrsitul acestui an. Aceasta fiind singura modalitate prin care militantii islamisti radicali sa poata fi dezarmati si expulzati din Siria. Cazînd la întelegere pe marginea acestei solutii, se pare ca SUA a mandatat Rusia sa o si rezolve practic.
    Dovada acestei întelegeri a devenit tot mai clara în luna august 2015, odata cu decizia SUA de a utiliza pentru prima data dronele sale înarmate MQ-9 Reaper, în misiuni în nordul Siriei, în folosul trupele siriene fidele lui Bashar al-Assad care lupta cu Statul Islamic. Dronele fiind operate de la baza Incirlik din Turcia, cu toata opozitia presedintelui Erdogan (care are un comportament duplicitar, parand a sustine implicit Statul Islamic, atacand fortele kurde din zonele de risc_ n.mea). Asadar, fara sa recunoasca acest lucru, SUA au devenit aliatul de conjunctura al lui Bashar al-Assad.
    Rusia a creat Comisia Militara Ruso-Siriana, prin care furnizeaza Siriei armament, informatii ( în special cele obtinute de sateliti ) si consilieri militari. Toate aceste activitati fiind aduse de rusi la cunostiinta Wasingtonului.”

    ..Cineva spunea ca Romania are nevoie de lideri providentiali…din pacate, unul, foarte cunoscut, are interdictie temporara de a participa la viata politica din Romania.
    Poate ca intr-un comentariu ulterior, daca nu se implica direct, macar ar putea sa-si spuna parerea despre alegerile din PSD si candidatii auto-anuntati pana in acest moment. Sau dez-anuntati… Chiar sunt foarte curios.
    Ce spuneti, domnule Nastase ? Acceptati provocarea ? 😉

  6. @ blogideologic

    « Aveţi dreptate, ungurii vin din Asia ( este de fapt vorba de o suprapunere de două populaţii, una fino-ugrică din zona de nord a Uralilor, peste care s-a impus o pătură aristocratică de călăreţi de origine central-asiatică ) » – începutul postării mele din 21.09 + restul paragrafului

    Mai clar de atât nu se poate , dar dacă aţi rămas blocat pe problema etnogenezei poporului maghiar, vă sugerez să căutaţi informaţii mai detaliate în enciclopedii sau, eventual, pe Wikipedia, ori în orice carte de popularizare, scrisă însă de un specialist şi nu de escroci ce aruncă « bombe » şi rezolvă dintr-o suflare toate problemele umanităţii.

    Dat fiind ostilitatea pe care chiar Dvs recunoaşteţi că o manifestaţi faţă de mine, am să ignor de acum înainte comentariile Dvs răutăcioase şi destul de infantile la adresa mea.

  7. In completarea comentariului de mai sus, as remarca faptul ca Romania este una dintre putinele tari care au mentinut relatii diplomatice cu Siria, la nivel de ambasada. Ba chiar reprezinta si alte state, care nu mai detin la Damasc sedii de ambasade si/sau alte reprezentante diplomatice.
    Iata un atu de politica externa de care nu vorbeste nimeni. Vor stii politicienii romani sa valorifice acest atu si sa incerce a sprijini un proces, atat de necesar, de negociere ? Daca s-ar realiza asta, ar fi pentru Romania un succes si o revenire extraordinare.
    Foarte greu de crezut, din moment ce Romania si poporul sau exulta de placere, ori de cate ori i se mai dizolva cate un element-atribut de suveranitate nationala si mai apare simultan cate o noua gaura pe drapelul national. Macar daca am vedea stelutze prin gauri, dar personal vad doar intunericimea neantului.
    Pentru a participa la o astfel de negociere, ar fi cu siguranta necesar un accept din parte Rusiei. Ce fel de relatii avem si ne dorim sa avem cu Rusia ? Ce spuneti mai analistilor lu’ peste prajit de la teveurile de breaking news-uri intr-un pahat cu apa, si ala pe jumatate gol ? Radu Tudor….Rares Bogdan…DanTapalaga….Ion Cristoiu….Intelectualii de elita de la 22.ro…….etc. etc.
    In acest context, pun si eu, umil, o intrebare : La ce si cui mai folosesc alegerile in Romania, oricare ar fi ele ? La ce ne folosesc ,,ganditorii” care mananca agresiv ore intregi din timpul nostru aservit, cu voia noastra, sticlelor multicolore ?

  8. @Mihaela Erika Petculescu
    Am recunoscut că manifest ostilitate faţă de toţi cei care exprimă puncte de vedere ideologice belakuniste pe blog. Eu vreau ca România să supravieţuiască. Repet : „Bunăvoinţa o rezerv numai faţă de România!” În ceea ce priveşte „infantilismul” influenţei ossianice în romantism, aţi trecut la jigniri fără rost. Nu l-aţi citit pe Nicolae Iorga. Vă mai amintesc că dumneavoastră aţi refuzat din start orice discuţie despre sacrosanctul Chronicon pictum maghiar ca simplu apocrif folosit de istoriografii maghiari pentru mistificarea Istoriei adevărate din aceste ţinuturi.

Lasă un răspuns