Adunarea generală a Fundatiei Titulescu

images-2

Miercuri, 23 septembrie a.c., începând cu ora 16.00, va avea loc Adunarea generală a Fundației Europene Titulescu.

Ordinea de zi este următoarea:

– Prezentarea Raportului de activitate al Fundației (pentru perioada 1 decembrie 2011 – 15 septembrie 2015)

– Propuneri privind activitățile fundației în perioada următoare

– Cereri de adeziune la Fundația Titulescu și acceptarea de noi membri

– Introducerea de cotizații pentru membrii Consiliului FET și ai FET

– Propuneri privind acordarea ”Premiilor Fundației Europene Titulescu pe anul 2014”

– Propuneri privind modificarea componenței Consiliului Fundației Europene Titulescu

– Diverse

Membrii FET sunt invitați, pe această cale, să participe la reuniune, care se va desfășura la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff nr. 47, sector 1.

6 gânduri despre “Adunarea generală a Fundatiei Titulescu

  1. La articolul 3 alineatul 4 din Constituția României se spune: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.”

    Art. 3 – Teritoriul

    (1) Teritoriul României este inalienabil.
    (2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
    (3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
    (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.
    Sunt curios dacă acest art.3, al.4 se aplică şi populaţiei evreieşti aflată deja în număr semnificativ de mare ( se estimează o cifră apropiată de 1.000.000), care s-au stabilit foarte rapid aici, în doar un sfert de secol ?!
    Şi dacă nu cumva acest aspect face acum caducă o oarecare respingere a unei imigraţii precum cea în curs de desfăşurare ….

  2. Romania …

    Romania este tara unde un prim ministru e dat jos cu procuratura si haituit pe dosar politic ca in vremea stalinismului, pardon a democratiei vestice.

    Romania e tara unde un simplu cetatean Rarinca si-a cerut banii inapoi si a fost bagata la puscarie de cea mai bine platita judecatoare: Stanciu care e in continuare in functie.

    Romania e tara in care parlamentul nu mai e parlament de frica puscariei .

    Romania e tara unde serviciile securiste conduc fara nici un control politic.

    Romania e tara in care ambasadorii altor tari vin in parlament sa impiedice votarea unor legi romanesti.

    Romania e tara unde oricine,oricand poate intra la puscarie pe o inscenare, delatiune pentru ca DNA detine catusele si nu e nimeni care sa ii controleze.

    ROMANIA E LA RASCRUCE adica la marginea prapastiei dictaturii serviciilor si institutiilor de forta supuse doar intereselor straine.

  3. Cartografia din zona noastră la 200 de ani după mişcările geopolitice ale împăratului Heraklius / Istoricul belgian Henri Pirenne asociază dezintegrarea petrecută în Romania sub influenţa Islamului de ultima fază a domniei lui Heraklius. Doar ultima fază ? Nu toată domnia ? Istoricul român Florin Curta este intrigat nu atât de arabizare, cât de slavizare. Eu am atribuit slavizarea unei comodificări a localilor schei, la început proto- români transformaţi din autohtoni. În felul acesta vorbind, respectăm şi principiul parcimoniei (briciul lui Occam, cum îi spunea Condillac) pentru că imaginăm un mecanism de uniformitate pentru slavizare şi arabizare : „Noii locuitori” provin din vechii autohtoni. După cum ştim, conceptualizarea lui Henri Pirenne pune bazele pentru şcoala Analelor de istorie şi economie, şcoală sub semnul căreia se desfăşoară şi activitatea întru abstracţiunea teoretică la fundaţia FET. Care se ocupă de istoria şi economia politică a Romaniei şi României pe un orizont de timp foarte lung, oricum mult mai extins decât cei „1100 de ani” ai ungurilor. Este uimitoare de-a dreptul constatarea că există o cartografie din zona noastră realizată la 200 de ani după iniţiativele geopolitice ale împăratului Heraklius ! Documentul respectiv a fost descoperit în arhive de către un diplomat francez, anume contele Du Buat-Nançay, Louis-Gabriel. Documentul se crede că a fost realizat pe la anul 830 de un monah benedictin pe care îl cunoaştem doar cu supranumele Geograful Bavarez. Amintesc aici şi proverbul patriotic al monahilor bavarezi: „Extra Bavariam nulla vita, et si vita, non est ita.”

  4. @ Radu Humor
    Deci, ce se întâmplă dacă pleacă Bulă din România ?
    Intră un milion de evrei în România !
    Din cauza aceasta apăruse bancul cu “Cine stinge lumina în România?” Dar, la fel ca şi bancurile cu olteni, bancul fusese creat de evrei ! Se dorea depopularea României. Alt banc creat mai înainte de evrei : “România, frumoasă ţară! Păcat că este locuită!”

Lasă un răspuns