Decizia CNA referitoare la Radu Banciu

images

După mai mult timp, CNA a luat, in sfârsit, o decizie in legătură cu emisiunea lui Radu Banciu, de la B1 Tv:

„Radu Banciu, lovitură dură. Ce s-a întâmplat cu B1 TV

Anca Murgoci / dcnews

CNA a decis să sancționeze B1 TV cu 20.000 de lei pentru afirmațiile lui Radu Banciu la adresa lui Adrian Năstase și a Alinei Gorghiu.

Discuția a ajuns pe masa CNA pentru a doua oară, după ce în ședința din 28 iulie membrii nu ajunseseră la niciun consens în ce privește sancționarea postului.

La momentul respectiv au fost făcute trei propuneri de sancționare, dar niciuna nu a trecut la vot: o somație, amendă de 20.000 de lei și una de 30.000. Membrii au pornit astăzi de la două dintre propunerile care au rămas în cursă, somația și amenda de 20.000 de lei.

Sancțiunea a fost votată de șase dintre cei nouă membri prezenți: Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu. Pe de altă parte, Monica Gubernat, Laura Georgescu şi Gabriel Tufeanu au votat împotrivă.”

33 de gânduri despre “Decizia CNA referitoare la Radu Banciu

  1. Noroc ca v-au pus la comun cu puternica zilei Alina Gorghiu; altfel, numai pentru dumneavoastra nu cred ca se deranjau.

  2. …și ca premiere pentru amenda primită, iată că postul „B1-Tv” îi schimbă ora de….„desfășurare”: de la ora 23, la ora 20. Așadar în grila de toamnă, a postului-tv respectiv, emisiunea cu atâtea injurii ale lui Banciu este mult mai devreme.O fi sperând postul respectiv în redresarea cât de cât a ratingului prăbușit mult, (chiar f. mult!) și demult?

  3. @ zev

    Impozitele astea sunt introduse pentru cei ca tine , cei saraci cu duhul . Când vei lua contact cu realitatea ( dupa 1 ianuarie ) o sa-mi dai dreptate … Pana atunci , ramai in starea ta .

  4. Sorin Oprescu a fost o TINTA a DNA-ului ! Numai naivii ar putea crede ca Sorin Oprescu ar face ilegalitati stiind ca este urmarit si vanat de cativa ani de DNA .

    Era previzibil ca Sorin Oprescu va fi arestat de politia politica a lui Basescu/Blaga/Iohannis/Macovei deoarece era favoritul castigarii Primariei Capitalei .
    As fi fost in stare sa fac pariu ca acesta va fi scos din cursa de madam Cruduta Kolvesi , bratul armat al mafiei portocalii .

    Nu m-as mira sa nu-l aresteze si pe Ion Iliescu sau whatever …

    Oricum , sa-i multumim din nou lui Victor Ponta pentru pactul de coabitare , pentru lasitatea si oportunismul sau , pentru tradarile si caracterul sau infect , pentru oportunism .
    Daca era un lider adevarat , in decembrie 2012 scapa tara de acesti mafioti .

    Bineinteles , Basescu si PDL au imunitate la arestari 🙂

    http://www.dcnews.ro/sorin-oprescu-prins-in-flagrant-in-timp-ce-primea-mita-primarul-a-fost-re-inut_483824.html

  5. Daca ar intelege ceva „cap de porc” ce bine ar fi, dar sigur va interpreta ca este un atac la adresa libertatii sale de exprimare. Adevarul este ca nicaieri nu spune ca libertatea de exprimare trebuie sa contina opinii sau pareri corecte sau verificabile despre subiectul la care te referi … si nici ca cei care se folosesc de acest drept trebuie sa fie cinstiti, corecti sau macar cu o moralitate peste medie.
    S-a facut dreptate ? Nu, sigur ca nu … la cat de mult venin a scuipat acest „cap de porc” nu doar la adresa Domnului Nastase …
    Ca ma bucur ca o incaseaza „cap de porc” sigur ca ma bucur, ca-s si eu om si am si eu slabiciuni si defecte.

  6. cEI DE LA cna CARE NU AU VOTAT, TREBUIE ANALIZATI SI CRED CA SI SANCTIONATI cu amenda mare !!!!!, deoarece sustin devalorizarea poporului!!!!!!!!
    Din pacate tot pe banii nostrui decid impotriva noastra! si le putem transmite ca NE-AM SATURAT DE EI! SAPLECE SI SA PLATESCA .

  7. @AdrianB

    poate ca tu nu ai inteles, poate ca este si gresala gazdei ca nu ti-a explicat, ca DNA cu asta se ocupa, pentru asta il platim noi cei care suntem in evidentele Admin.Financiare, ca toti cei care „manevreaza banu` public” sunt o potentiala „tinta” a DNA. este ratiunea DNA de a fi. „de-ai vana” pe toti ! …problem ?!
    este evident ca cei mai aproape de statutul de „tinta a DNA” sunt toti functionarii publici, mai ales functionarii superiori, ministrii si tot subordonatul lor din ministere, parlamentarii -care tot din „banu` boborului” isi trage seva, bsca combinatorii din privat dar cu conexiuni ocuculte in sferele inalte sau mai putin inalte ale „clasei politice” etc.

    deci, in opinia mea : toti cei care umbla cu/manipuleaza/administreaza „banu` lu` boboru`” sunt din start „tinte” ale DNA.
    ce este nefiresc in acest lucru pentru un stat democratic in care coruptia din institutiile statului, a clasei politice etc, este endemica ?

  8. De ce nu retragerea dreptului acestui individ de a apare pe post ?
    Oricum programele TV din Romania sunt sub orice critica ; chiar marile companii straine – Animal Planet , Discovery – vand in Romania programe de slaba factura – aceleasi povesti cu pui mancati de crocodili si antilope sfasiate de tigri ( bune de vazut pentru copii ) iar Al Doilea Razboi Mondial , vorbind de debarcarea americana in Maroc – Algeria – Tunisia in 1942 ( lupte pe coasta , tiruri de baterii intre francezii de la Vichy si americani ) arata scene cu armata germana luptand pe uscat , fara o urma de mare …
    Ce sa mai spunem de serialele turcesti si sud americane , masini de tampit spectatorul ? Normal , submediocrele televiziuni romanesti le copiaza , asa cum copiaza si serialele americane – am avut surpriza sa-l vad pe Rebengiuc in rol de sef de sectie de Reanimare intr-un serial de doi bani al TVR …

  9. Parca retraim ani ’50 pe care i-am citit in carti ; securism – stalinismul .

    Politia politica DNA a mai distrus un personaj public cu oarece simpatie la electorat. Parchetul isi indeplineste sarcinile de plan, cum se spunea in comunism. Incet, dar sigur, singurii nearestati din Romania vor fi procurorii.

    Ce se intelege pana in prezent, de pe site-urile de stiri, este faptul ca „flagrantul” n-a fost flagarant ci deductie.

    Ma tot intreb, vazand felul in care actioneaza „justitia independenta” in Romania, daca asemenea actiuni judiciare ar avea vreun succes in tara democratiei, Statele Unite ale Americii. Ce judecator ar da mandat acolo pe prezumtie sau deductie? Oare ce credibilitate ar avea in America un procuror pe probe indirecte si deductie?

    Sigur, Ambasada SUA in Romania, noul Gestapo al tarii noastre, va jubila. Teroarea continua, suntem pe drumul cel bun. Dar asta inseamna democratie si justie independenta? Nu se poate face dreptate prin deductie si probe indirecte numai pentru faptul ca Oprescu este un politician de notorietate.

    Probabil vor urma si cei cativa politicieni curajosi care au mai ramas si care au deranjat mafia portocalie a lui Basescu : Vadim Tudor , Crin Antonescu , Ion Iliescu , etc.

    Oricum , sa-i multumim din nou tehnocratului Victor Ponta care i-a numit pe toti acesti tortionari la conducerea parchetelor …

  10. O singura data m-am uitat la emisiunea acestui „jurnalist” ca sa ma lamuresc de „talentul” sau. Cred ca libertatea de exprimare trebuie aparata…dar libertatea prostiei trebuie ingradita, ca e cea mai contagioasa. Mai greu cu ginditu’, cind ti se servesc dume rumegate de altii prin studiouri, si tu ai o bere in mina si un pachet de cipsi.

    Din ce am vazut pina acum, foarte multa lume, nu numai in Romania, este „hranita” de asemena specimene. Vezi oameni cu tot felul de fixuri, inclusiv despre dl. Nastase. Au ramas cu ce au fost „serviti” de media adversarilor. De exemplu, mania anti-comunismului. Totul a fost negru, toti comunistii niste criminali si toata lumea era persecutata si urmarita (desi Secu nu aveau bani pentru benzi magnetice si le refoloseau). Ceausescu nu a facut nimic pentru tara. PSD, fiind „urmasii” acestora, nu au cum sa stie sa conduca tara. O ignoranta uriasa, si o rea vointa pe care doar minti limitate de ura o pot livra.

    Istoria e ciclica.

  11. Democraţie sau teroare ?

    Sorin Oprescu a fost arestat pentru o presupusă luare de mită : un flagrant delict tipic, în stilul DNA. Or fi folosit magie neagră sau, mai degrabă, denunţători şantajabili ? Nu dispunem încă de toate informaţiile, dar pare incredibil ca edilul Bucureştiului să fi fost atât de necinstit şi/sau atât de prost încât să se lase mituit când se ştia luat în vizor, el şi colaboratorii săi. Însă, după ce Oprescu a anunţat că va candida pentru un al treilea mandat, trinomul Johannis-Alina Gorghiu-DNA nu avea altă cale de izbândă în lupta pentru primăria Bucureştiului decât eliminarea sa.

    Acum 25 de ani, am ieşit în stradă pentru a răsturna dictatura ; ce trebuie să facem acum, când oricine poate fi arestat sub orice învinuire dacă devine deranjant pe plan politic? Oare, pentru a rămâne în limitele unui stat democratic, nu cumva ar trebui reformat şi sistemul judecătoresc ?

  12. Excelenta si argumentata analiza d-voastra . Ma bucur ca mai gasesc persoane care inteleg si semnaleaza pericolele noului cod fiscal la adresa micilor intreprinzatori romani .
    Cat il priveste pe Zev , eu demult nu-mi mai bat capul sa-i explic ceva . Omul este chiar un imbecil si un idiot potrivit acestor vremuri care ia de bun tot ce i se baga sub nas , aplauda si nu prea intelege ce i se intampla . Un fost basist care-l poopa-n foond pe basescu si acuma-l poopa-n foond pe Ponta . Poate , poate o vedea si auzi cineva …

    By the way , in SUA si Canada , veniturile la self employed ( PFA ) pana-n 21000 $/persoana nu sunt impozitate . Se considera ca aceea e suma minima de la care se poate intretine o persoana . Dar ce sa-i explici unui cretin ca si zev care aplauda orice aberatie a unor diletanti .

    …………………………………………………………………………………………………….
    Alwyne Broeckaert
    septembrie 6, 2015 la 10:28 am

    Cred ca, daca Adrian B. o fi gresit in ceea ce priveste espectul cantitativ, el nu greseste in ceea ce priveste asectul calitativ al codului fiscal. Ce inseamna 5% impozit pe venit, adica pe incasarile brute din care nu au fost deduse cheltuielile? Pai, sa socotim sumar: in momentul de fata, impozitul pe profit aplicat in cazul unui profit rezonabil de 15% duce la ideea unui impozit de 2,4% pe venitul impozitabil, ori de aproximativ 2%-1,5% din venit. Rezulta ca un impozit de 5% pe venit inseamna aproape o triplare a impozitului. Dar hai sa ne referim si la Adrian B, adica la aspectul calitativ: la cine se refera acest impozit? As putea zice, in aceeasi nota de voiosie, ca la mine, de unde politistul blogului ar putea zice, cugetand adanc precum Johannis Gura de Aur, „ghinion”. Aceste procente se refera la firmele mici, majoritatea lor de subzistenta a familiei si care, in general, exista si la venituri mici deoarece patronii lor au constiinta ca, daca ar renunta la marunta lor activitate privata, nu i-ar mai angaja nimeni si nici plecatul, urmand indicatia basista, din tara nu ar mai fi o solutie. Chiar aici, oe blog, am aratat mai demult ca alte tari privesc altfel aceasta chestiune si am adus ca exemplu Franta, tara in care, chiar in conditii de criza, firmele cu cifra de afaceri mai mica de 400000 de euro pe an nu erau impozitate. Deloc! Iar, la 400000 euro pe an cifra de afaceri, impozitul era de 0,5% pe an! O intelegere a faptului ca o firma cu o cifra mica de afaceri nu este o firma pornita pe imbogatirea proprietarilor, ci o firma care contribuie la subzistenta familiei acestuia, usurand povara finaciara – si nu numai – a statului. Afland acestea despre alte tari, avem de ales in concluziile noastre: fie ca avem executivi mai putini capabili decat noi, in sensul ca ei habar nu au despre situatiile de fapt din alte tari, fie au habar, insa fie sunt rai, fie au de indeplinit ordine. Pentru ca in primul rand, ideea ca firmele mici ar fi firme de sifonare finaciara este una insultatoare fata de sutele de mii de mici initiatori privati si mici proprietari; iar cele care sunt trebuie depistate de organisme care exista si nu ras totul, e ca si cum ai ucide intregul organism pentru ca nu esti capabil sa depistezi la el locul bolnav. Pentru ca, in al doilea rand, lasi fara lucru sute de mii de oameni care, de bine de rau, isi castiga existenta si nu stau pe capul tau ca stat. Aici se potriveste foarte bine vorba medicala „mai intai sa nu faci rau”. Imi pare rau pentru dl Tariceanu care s-a lipit si el ca marca de scrisoare, insa aceasta parte de cod fiscal este in dezacord cu incurajarea liberei initiative si a firmelor mici si mijlocii – si o incurajare a existentei tarii ca populatie de salariati, someri si persoane fara ocupatie si resurse. De fapt, acest executiv a ajuns, intr-o alta formula, la ideea lui Boc, cel care considera ca, inregistrand profit sau nu, orice firma trebuie sa le dea pedelistilor de furat o suma minima de bani. Pesedistii fac altfel: fie dai sub forma taxelor salariale, adica te obliga sa ai salariati si ei sa raporteze electoral ca a scazut somajul (lucru intamplat si cu ITM-ul de sub guvernarea dlui Nastase), fie sa dea macar aceiasi bani, daca nu au angajati sub forma unei taxe pe venit. Cu aceeasi nepasare fata de profitabilitate, fiindca daca unei firme care nu a inregistrat profit ii percepi taxa pe venit, si inca 5%, atunci ai nenorocit-o, fiindca amaratul mai trebuie sa aduca si bani de acasa, din cersit, de unde. Ori profitabilitatea firmelor mici, este o chestiune foarte delicata: am marturisit blogului, mai demult, cum se distribuia marginea mea operationala de lucru in vremea lui Boc: din marginea de 20%, 12% a fost luata de banci, ca si comisioane curente si numai 8%, adica mai putin de jumatate, s-a constituit in venit pentru firma, ori, in aceste conditii, imediat ai sarit pe pierderi, la orice intamplare nenorocoasa. Nu am de gand sa stau cu mainile in san, voi semnala acesta situatie generata de codul fiscal oriunde voi putea.

  13. Tara trista plina de umor …

    Un ciuhap din Palestina vine sa ne explice ca daca ne facem painea in gospodarie , conserve pentru iarna si un butoi de vin se numeste evaziune fiscala … Ca este o haiducie si ca este neloial principiilor economice si legislative din aceasta tara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Care tara nu-i a lui .
    Sper sa-l coopteze d-ul Ponta si pe ratacitul asta in echipa lui de experti …

    http://www.businessmagazin.ro/opinii/opinie-nawaf-salameh-povara-cazanelor-anonime-14620558

  14. @ Dinu

    Eu am inteles chiar foarte multe lucruri , cum ar fi :

    1. Ca dumneata esti un frustrat si probabil securist sau pdl-ist
    2. Ca Romania este un stat politienesc
    3. Ca ceea ce face DNA-ul n-are nicio legatura cu justitia si cu dreptatea
    4. Ca DNA-ul vaneaza oameni si face politie politica
    5. Ca DNA-ul este bratul armat al pdl-ului si al lui Iohannis
    6. Ca sunteti negru in cerul gurii si probabil va excitati doar când vedeti adversari politici care sunt arestati .
    7. Ca opiniile d-voastra sunt infantile si ca aveti judecata stramba
    etc. etc. etc.

    Astept ” analiza d-voastra obiectiva ” si in cazul Rarinca …

  15. Privesc cazul primarului Capitalei cu rezerva acelui clasic „daca” (daca acuzatiile vor fi probate), dar comentariul meu este pe datele procurorilor DNA, nu ale politicienilor (aici mai am si o a doua retinere, privindu-l pe fostul primar al Sibiului). Cleptocratie – plutocratie – democratie, aceasta succesiune pare sa fie o legitate, daca privim la alcaponism si la ce a urmat dupa. Prohibitia o avem de 25 de ani, sub forma austeritatii, care face ca unii sa se imbogateasca in mod ilegal. Ca si imigrantul Al Capone, imigrantii Oprescu-Schmayer si Ponta-Ponte au devenit capi de retele de crima organizata, aciuate in administratie. Este, intr-adevar, halucinant sa vezi cum coruptia a devenit un drog care macina clasa politica. Trebuie sa existe, daca nu cautata, o cale pentru a iesi din cercul vicios pe care il fac politica si coruptia, din tentatia de a intra in politica pentru imbogatire, nu pentru servirea interesului public. Romania merita o revolutie, nu numai o liturghie. O revolutie anticoruptie, care inainte sau simultan ar trebui sa fie electorala. De sus si pana jos, de jos si pana sus. Daca nu m-am facut suficient inteles, detaliez si accentuez, revolutia procurorilor, in curs de desfasurare, este necesara dar nu si suficienta; trebuie intreprinsa si una a clasei politice, in asteptare, care, dupa parerea mea, se poate realiza printr-o revolutie electorala, simultan la toate nivelele, pentru a nu mai lasa nici-o posibilitate de reproducere a coruptiei politice prin decalarea alegerilor. Aceste decalari reprezinta sau pot reprezenta, in opinia mea, brese prin care coruptia se poate regrupa. De fapt, stricto sensu, o revolutie, in speta cea electorala, avand ca tinta coruptia, inseamna o lovitura, o schimbare brusca si in profunzime a sistemului corupt sau a oamenilor care il populeaza.

  16. Eu as propune la b1tv sa tina emisiunea lui Cap de Porc pe amplasamentul unde va fi construita moscheea aceea . In acest fel , Cap de Porc va spurca tot acel teren si moscheea nu va mai fi construita … 🙂

  17. Microsondaj, inclusiv penru dl Nastase: ati dori, pentru primaria capitalei, candidatura unui cetatean din UE, de exemplu britanic (sunt convins ca nemti nu mai vreti!)?

  18. Am remarcat ca s-a revigorat activitatea grupului Visegrad, de data asta cu o pozitie comuna a tarilor membre de respingere a unei politici UE de cote de imigranti repartizate tarilor UE. Media germana e plina de reprosuri in special la adresa Ungariei, si asociaza pozitia grupului Visegrad cu pozitia „Europei de Est”. Evident, Romania rateaza sa aiba o pozitie coerenta, sau constructiva. Ar fi fost poate un moment de a ne face vizibili, cu niste propuneri alternative pozitiei Visegrad. Sa aratam ca existam in Europa de Est…

    E suparator ca Germania nici macar nu vede peste Ungaria, si ca Romania, Bulgaria, Croatia nu exista in dezbaterea asta.

    http://www.dw.com/en/report-from-budapest-hungary-has-no-plan/a-18696810

  19. @Ghita Bizonu’ septembrie 6, 2015 la 12:15 pm

    Prietene, îmi sunteți din ce în ce mai simpatic, am știut eu că @Doru Coarna greșește impardonabil când afirmă : “Nici daca i-ai fi omorat tu PE VREMEA CÂND TE MAI INTERESAU FEMEILE, tot n-ar fi rezolvat problema…” Pentru indelicatețea asta l-am mustrat un pic, ceea ce l-a făcut să afirme, într-un mod cu totul surprinzător, că este în ”gașcă” (echipă) și cu mine și cu dumneavoastră.

    Spre deosebire de bigotul nostru coleg A.B., cel încrâncenat și încheiat la tunica neagră, până sub bărbie, cu niște semne de exclamare stridente pe post de nasturi, și care-și închipuie că mariajul nr.2, cu o femeie frumoasă, se numește oportunism, deoarece, de fapt, împricinatul și-a pus pirostriile cu tata-socru, dumneavoastră chiar știți despre ce este vorba… și Boris Vian știa despre ce este vorba când scria așa: ”Există doar două lucruri : dragostea, în toate felurile , cu fete frumoase , și muzica din New Orleans sau a lui Duke Ellington. Restul s-ar cădea să dispară, căci restul este hâd… ”

  20. @Mihaela Erika Petculescu spune : „Acum 25 de ani, am ieşit în stradă pentru a răsturna dictatura”
    Şi aţi distrus România. N-aţi ştiut nici măcar proverbul înţelept : „Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor!” Acum nu vă rămâne decât să trăiţi în distopia pe care dumneavoastră aţi instalat-o!

  21. Adunarea populara din Chisinau a avut intre 35000 de participanti (politia locala) si peste 100000 (The Guardian). O imagine din drona ne permite sa evaluam iar, cei mai rabdatori pot chiar sa numere. O serie de actiuni (intemeierea oraselului Dreptatii si Adevarului, pardon, Demnitatii si Adevarului) ca si unele lozinci, cum ar fi „Ne vrem tara inapoi!” ma fac sa reevaluez unele momente din istoria noastra politica recenta. Dar, oricum ar fi, inimile noastre bat si la Chisinau. Vizionare placuta!
    https://youtu.be/haqoEA71di4

  22. Despre Oprescu ….

    martea trecuta am fost nevoiut sa iau un taxi…

    Soferul, un ins cam la 60 era f sucarit pe „nenorocitu’ de Oprescu” .
    Eu – de ce? E traficu mai nasol din cuza unor dezicii bezmentice?
    Griopi[e strazi? Alte motive?
    „E cel mau nenorcocit dintre titi nenorocitii de 25 de ani incoa”
    Da nu stia sa zica de ce.
    Nici ca sofer (in vremea lu Basescu primar toti soferii indioferent de culoarea politica il injurau ptr acelasi motiv :gropile!), nici ca cetetean al Bucurestoilui nici ca unu dintr-un cartier afectata (sa zicem cum saunt aia cu santerul metrou alaturi )
    Eu as zice interesanta si „premonitoriu”

  23. Luminița Arhire

    eu recunsoc nu sunt un virtuos crestin.
    Asa ca inteleg pacatele altora. Ma rog prefer in gnl brunetele … si in chiar daca unele piese transtarlntice imi plac preferintele mele sunt in alte zone.
    De exemplu

  24. Luminita Arhire

    fara sa ma dau maee geniu onsver ca titusi sunt intles gresit .
    Eu am scris Atunci cand in menajeria inimii mele existau femei ptr o astfel de cestie as fi mers fluiend in puscarie ptr omor : „Marturisesc, nu regret si ma mandresc : l-am ucis!!”
    „Cand in menajeria inimii mele existau femei” nu ma rfer doar la femei in mod carnal ,DACA as avea o fiica sau nepoata ar face parte din
    ” menajeria inimii mele” cu consecintele de rigoare .

    Presuoun ca nu este nimenei atat de degenerat pe aici incat sa presupuna ca as comite pacatul incestului …

  25. Cred ca ar trebui sa abordez si subiectul Sorin Oprescu. Despre subiectul invinuirii propriu-zise, mai tarziu, dupa ce vom vedea ce este adevarat si ce nu dintre povestile aruncate in media acum; acuzatiile par destul de subtiri, din moment ce dl Oprescu este inregistrat si dupa arestare. Inteleg ca povestea cu patru denuntatori si aceea cu bruiajul gsm sunt dezinformari pentru populatie. Istoria are oricum doua laturi: umana si politica. In ceea ce priveste latura umana, am auzit ca in PMB aveau loc si sub primariatul dlui Oprescu niste matrapazlacuri, din ceea ce am auzit, destul de consistente, oricum nu stiu daca primarul era amestecat, stia, banuia sau nu stia nimic. Doar din auzite, dimensiunea mea minuscula nu mi-a permis sa aflu mai mult. Politic, e cam clar ca arestarea dlui Oprescu este menita sa faca partie unui viitor candidat la primarie care, in mod normal, nu ar fi avut nici o sansa sa il concureze in alegeri pe inca actualul primar bucurestean. Cativa piscotari grabiti au inceput sa avanseze nume si formatiuni, desi le banuiam oricum. Unul dintre oamenii la care tin era, aseara, foarte bucuros de arestarea lui Sorin Oprescu; pare ca primarul nu era cine stie ce mare caracter. Sunt curios daca celulita (care s-ar croniciza sub numele de celuloza) va afecta si alte persoane care au cote de incredere apropiate de care se bucura presedintele.

  26. @Adrian B.
    septembrie 6, 2015 la 6:21 pm
    Ai mai adăugat vreo câțiva pe lista celor ce nu te lasă să-i traversezi strada, care, bineînțeles, sunt securiști (iste)!
    Dar nu acesta-i motivul pentru care intervin.
    Postările dumitale, încheiate cu fraze-lozincă, respectiv: „Dreptate pentru Rarinca!” sau „Astept ” analiza d-voastra obiectiva ” si in cazul Rarinca …” , îmi amintesc de un bătrân laborant, ce apucase să e angajeze în anii ’50, care la finalul oricărei cereri adresate conducerii institutului, folosea fraza: „Trăiască lupta pentru pace!”
    Zelul pe care-l manifești, prin postarea a câte cel puțin 5 mesaje, de regulă fără nici o legătură cu tema propusă de amfitrion, arată oarece disperare. Nestimabile, dai semne că a înțărcat bălaia și că ești în căutare de sponsor – ghinion!
    Situația doamnei Rarinca este cu adevărat un caz, un caz grav. Dacă chiar ești preocupat de această situație, vino cu o propunere, o inițiativă, ceva concret – la cât aplomb vrei să te creadă lumea că ai, ar cam fi cazul să-l și dovedești.

Lasă un răspuns