Delatorii „buni” si delatorii „rai”

IMG_2729

„E vremea delatorilor” – se plange acum Basescu, cand trebuie sa mearga in fata instantei. Dar Genică Boerică, condamnat la vreo 12 ani de inchisoare  si fugit prin lume – cel care a facut un denunt din inchisoare impotriva mea, ca sa scape?  Dar Octavian Cretu? Dar Cristina Popa? Acestia erau delatori „buni”, pentru că serveau scopurilor politice ale lui Băsescu, in dosarele mele?

36 de gânduri despre “Delatorii „buni” si delatorii „rai”

  1. ESTE VINA DV DOMNULE PRIM MINISTRU….ATI AVUT POSIBILITATEA SA NE SCAPATI DE JIGODIA BETIVA BASESCU SI NU ATI FACUT-O…..CA SA VEDETI EL CAND A AVUT POSIBILITATEA SI-A BAGAT ADVERSARII IN PUSCARIE ….

  2. Basescu a reinstaurat metodele si domnia Securitatii in Romania .
    Securitatea , in scadere de influenta in sferele de conducere dupa 1996 , revine la masa deciziilor in 2005 si se impune : consilieri prezidentiali veniti din randul ei , sefii ei ascultati si consultati , manierele ei de a lucra – inventarierea ” inamicului ” si lichidarea lui prin calomnie , proces , dosar , ancheta , filaj .
    Sa nu uitam controlul psihologic asupra populatiei , invatat la scoala de la Baneasa – oamenii trebuie sa se teama , sa tremure – de frica mortii in accident cu familia plecand la Busteni , de frica violului , a hotilor de vite , a crimei , a somajului – jurnalul TVR , Pro TV , ceilalti , au sarcini clare de a descuraja populatia , de a privilegia stiri – reportaje dand impresia unui stat in deriva , populat cu nebuni si cu o administratie venita din romanele lui Kafka . Populatia nu trebuie insa doar isterizata si adusa la depresie , trebuie sapat moralul ei – se ataca fundamentul Natiunii , se aduc in discutie tezele Kominterniste ( sub alta forma dar acelasi mesaj ) , domnitorii munteni din secolul 14 sunt dezgropati la Curtea de Arges sa se vada daca erau ” cumani ” ( popor turcic ) – asta e ce citeste spicherita TVR publice la Telejurnal …
    Securitatea conduce si astazi , cei trei ani de guvernare PSD n-au deranjat-o cu nimic , PSD s-a multumi sa aduca rezultate economice trimise in consum , pensii si salarii pentru ofiteri – ministri – deputati , ceea ce se va uita imediat , in timp ce investitiile sunt neglijate – nu doar tembelismul CNADR explica intarzierile , ci refuzul lui Ponta de a cheltui in investitii , de aceea se tergiverseaza …

  3. Cristinica e o epava. Despre ceilalti nu stiu, dar voi afla. Cat despre Prezident, eu ii plang de mila! Dincolo. o sa-i plangeti si dumneavoastra de mila! ” Pe cine nu-l lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”. Asa procedeaza toti frustratii, iar Prezidentul a fost toata viata lui un frustrat.

  4. nastase
    august 8, 2015 la 11:29 am

    O fi votat Viorel cu cine nu trebuia, dar dvs, oare, nu ar fi trebuit sa fiti mai convingator ?
    De exemplu, dvs (cu mari eforturi n.r.) ati inscris Romania pe ,,orbita” occidentala, in timp ce Basescu, un smecher nativ al natiei, v-a furat Axa….asta e…..cine nu stie sa-si pazeasca bostanaria….
    😉
    De fapt, Axa a ramas la locul ei si face in acest moment …oral Romaniei.

    Morala:
    Realitatea este ca avem, domnule Nastase, de 25 de ani incoace, o clasa politica cu dizabilitati. De aceea se auto-discrimineaza pozitiv.
    😉
    ps
    Nu-l judecati pe Basescu. Traian Basescu este produsul neputintei celorlalti.

  5. ps-Traian Basescu are un defect major, pe care si l-a constientizat si l-a transformat in atu (cum va spuneam, este un smecher desavarsit):
    ESTE UN NESIMTIT PUR SANGE.
    In confruntarea (politica) , IN ROMANIA, dintre un nesimtit si un educat cu maniere, castiga invariabil primul.
    Doamna Cris stie de ce.(si are perfecta dreptate). Astia suntem noi, alegatorii, domnule Nastase. Poate nu toti, dar regula se intareste.
    Priviti la exponentul romanilor de azi, numitul Rares Bogdan. Si acest individ a descoperit ca nesimtirea, tupeul si grobianismul atrag interesul tele-cetateanului roman. Asa este de fapt ,,cetateanul” roman care voteaza.

  6. Fragmentarium Politic
    august 7, 2015 la 10:17 pm

    Aveti un stil unic sa invartiti, redundant, cuvintele (in jurul ,,cozii” dvs).
    Stimate coleg, care iesire din comunism ?
    Ati vazut filmul Cubul ? Acolo, un grup de persoane (naive n.r.) claustrate intr-o incinta cubica trecea/treceau din cub in cub in incercarea de a gasi iesirea. Din pacate, cuburile se rearanjau, in mod aleator, permanent, ceea ce facea demersul prizonierilor o adevarata utopie……
    Noi am trecut, de fapt, de la comunism la forma superioara a comunismului, capitalismul globalist. Adica. de la comunismul utopic (primul esec al evreilor paukeristi si tismanetkieni) la comunismul pragmatic ( reusita evreilor). Ultima gaselnita a acelui ONG cu finantare straina, care si-a propus sa calce in picioare libertatea de expresie a romanului si suveranitatea nationala a Romaniei, este revelatoare.
    Culmea, unul din vectori este chiar aceasta coada de topor numita Crin Antonescu. Mare jigodie de om…cand ma gandesc ca l-as fi votat…

  7. […] “«E vremea delatorilor» – se plânge acum Băsescu, când trebuie să meargă în faţă instanţei. Dar Genică Boerică, condamnat la vreo 12 ani de închisoare şi fugit prin lume – cel care a făcut un denunţ din închisoare împotriva mea, ca să scape? Dar Octavian Creţu? Dar Cristina Popa? Aceştia erau delatori «buni», pentru că serveau scopurilor politice ale lui Băsescu, în dosarele mele?”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.  […]

  8. Domnule Nastase, si eu am votat cu cine trebuia. Si am convingerea ca, in 2009, poporul roman a votat cu cine trebuia. La fel in 2012! La fel in 2014! Inca mai mult, eu cred ca si in 2004 tot asa.
    GHINION!! Poate ca defectiunea trebuie cautata in alta parte…

  9. Basescu stie bine cum e cu delatorii . Asa si-a construit el cariera de marinar si om politic , prin delatiuni si manevre securiste . Calcand pe cadavre si fara scrupule .
    Cine pana mea lucra pe vremea lui Ceausescu in strainatate , la Anvers ? Trebuia sa fii ori securist , ori turnator , ori amandoua . Asa cum era Basecsu .
    Mai mult decat atat , Basescu n-a fost numai delator ci a fost si un tradator de tara . Un fel de Stefan Lacusta al otomanilor .

    http://www.cotidianul.ro/angajat-al-ambasadei-sua-basescu-a-venit-aici-plangand-si-mirosind-a-bautura-141127/

    Asa cum hotilor le e frica de hoti , tot asa delatorilor le e frica de delatori …

    Oricum , eu nu cred ca Basescu va pati ceva in instanta . Nu are cine sa se ia de el . Toti securistii , procurorii si judecatorii aia au fost numiti de el si sunt oamenii lui . Iar Ponta este un kkcios si un fricos . D-ul Ponta , in loc sa se lupte cu Basescu si cu statul politienesc , se lupta cu cetatenii !

    Din pacate , acesti ultimi 10 ani din istoria Romaniei au fost marcati de trei personaje penibile : dementul de Basescu si cei doi caraghiosi din fruntea PSD-ului ( Geuana si Ponta ) . Si se pare ca ne asteapta vremuri si mai grele sub domnia opacului Iohannis .

    Iar problemele lui Basescu nu vor veni din justitie . Basescu este protejatul justitiei , el da ordine justitiei .
    Problemele lui Basescu vor veni de la mafiotii cu care acesta s-a inhaitat in acesti 10 ani si pe care acesta i-a inselat , i-a tzepit , i-a bagat la puscarie : Bercea Mondialu , afaceristi cu retrocedari , oameni de afaceri , etc.

  10. Se spune că fiecare problemă „are o infinitate de soluții”. De ce nu putem găsi măcar UNA ?!. La 1859, românii au pus occidentul „în fața unui fapt împlinit”. Nu cred că acum nu există nicio fisură. Poate Dvs. …încercați, pentru că chiar nu se mai poate !

  11. Din fericire, era să zic din prostie, noul ambasador american în România ( de aceeaşi etnie, ca şi toţi cei de dinaintea lui 😉 ) dezvăluie misia pentru care a reuşit să fie trimis aici :
    – Vom creşte exporturile americane în România, o ţară bântuită de o corupţie endemică şi o lipsă de infrastructură îngrozitoare, asigurând astfel noi locuri de muncă în America ! 🙄
    Păi, aşa zii, nenicule !
    Să ştim şi noi cu cine avem de-a face !
    Că, cu cine aveţi voi de-a face ştiam încă de la Băsescu :
    Nu mai vine lumina de la Răsărit, ci de la voi !
    …Re-aţi- ai dreak de licurici ! 😉

  12. „Un scenariu apocaliptic este dezvăluit de NASA și FEMA, Agenția Federală de Situații de Urgență. Omenirea trebuie să se pregătească de cataclism în urma coliziunii unei comete, care s-ar produce, cel mai probabil în perioada 15-25 septembrie, 2015.

    Informațiile privind un viitor cataclism au fost dezvăluite în urmă cu un an de către ministrul francez al afacerilor externe, Laurent Fabius, care anunța intr-o conferinta de presa tinuta la Casa Alba, ca omenirii îi mai rămân 500 de zile pana la producerea unui haos climatic, care se va produce pe 24 septembrie 2015, potrivit stireademaine.

    Cometa ar avea un diametru de circa 4 kilometri, iar cel mai probabil, zona coliziunii va fi cea a Americii de Nord. Nu este exclusă nici coliziunea în ocean, iar valurile care se vor produce pot atinge 100 de metri inaltime.

    Specialistii americani sustin ca, dat fiind dimensiunile uriase ale meteoritului, acesta va produce pagube colosale. Din pacate, omenirea nu detine o tehnologie prin care meteoritii sau asteroizii sa poata fi distrusi, inainte de coliziunea cu Pamantul.

    Un asemenea impact va duce la producerea unei ierni nucleare, distrugerea vegetatiei si tsunami puternice, care vor avea ca efect si producerea unor cutremure foarte mari.

    Alti specialisti sunt ingrijorati de faptul ca, in urma unei astfel de coliziuni, va fi reluata activitatea vulcanica in anumite zone ale lumii.

    Este vorba despre super-vulcanii din zona Pacificului, a caror activitate ar fi catastrofala pentru acea zona.

    Un rabin de rang inalt, ultra-ortodox, Chaim Kanyevschi, a anuntat ca in septembrie 2015, la sfarsitul anului sabatic, sa se pregateasca, pentru ca Messia va reveni pe Pamant.

    Si astrologii inclina sa creada ca luna septembrie apartine schimbarilor, pornind de la configuratia planetelor. Astfel, pe data de 23 septembrie 2015, Pamantul va traversa orbita planetei Bennu, care a fost descoperita in 11 septembrie 1999, cu doi ani inaintea tragicelor evenimente din septembrie 2001. Pe aceeasi data, planetele Marte, Jupiter si Venus vor forma un triunghi isoscel in constelatia Leu.”
    Cineva aduce în discuţie ceva legat de acest subiect :

    Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

    Simple speculaţii ?
    Sau timpul nu mai are răbdare ?
    Cu ei…..

  13. 🙂 Sa radem cu Victor Ponta 🙂

    Aflat într-o croazieră în America, premierul a ținut să transmită un mesaj pe Facebook.

    „Felicitări celor 100 de câștigătorii ai extragerii din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale!

    Felicitări, de asemenea, Ministerul Finantelor Publice și ministrului Eugen Teodorovici pentru organizarea acestor extrageri.

    Pe lângă premiile deloc de neglijat, trebuie amintit că Loteria Bonurilor Fiscale reprezintă un pas important în lupta împotriva evaziunii fiscale”, a scris premierul, sâmbătă pe Facebook.

    – See more at: http://www.dcnews.ro/victor-ponta-mesaj-din-caraibe-felicitari_481949.html#sthash.1oDZWMKO.dpuf

    Omul chiar are umor involuntar … Pe pacaliciul asta l-am ales noi sa lupte cu Basescu si clica lui si sa conduca tara !!! Incredibil !

  14. Înainte de 1990 delaținea părea un defect ; astăzi DNA-ul,
    o instituție foarte stimată și de mare încredere pentru poporul român, popor bun, blând și iubitor prin definiție, este cât pe ce să acrediteze ideea că delațiunea este o modalitate extrem de onorabilă de a-ți sluji patria.

    Delațiunea este la ordinea zilei… și ca orice lucru la ordinea zilei, merită o analiză, o încercare de clasificare în interiorul speciei delatorilor, o ierarhizare, un manual de bune practici.

    Eu am depistat patru familii de delatori :

    1.Delatorul care-și scapă pielea. Acesta este, de obicei, bine situat din punct de vedere material, își face vacanțele în afara tării, conduce un automobil bengos, are vilă musai cu piscină, șemineu și gard din fier forjat de 2,50 metri înălțime , dublat de policarbonat fumuriu . Și-a făcut averea într-un mod atât de nebulos încât mai bine scrie ce vrea DNA-ul decât să intre procurorurașii în biografia lui agitată. El are de pierdut o viață de șmecher …și n-ar vrea să o piardă. ”Mai bine să plângă mă-sa , decât să plângă mama ”e dictonul după care și-a ordonat viețișoara. De obicei n-are talent la scris –cel mai bine se descurcă după dictare.

    2.Delatorul cu venin. Acesta nu e prea deștept, dar are mofturi și înfumurări de intelectual, poate fi văzut deseori călcând ca-n străchini , din eșec în eșec. N-are vilă, locuiește la bloc, uneori cu animale de companie fără pedigree- rațe, de exemplu. Pentru viața lui ratată dă vina pe ăia despre care citește în ziar că au reușit. Existența îi este marcată de meschinării și elanuri înăbușite. Deși lipsit de calități, poate să ajungă, printr-o combinație roccoco, Președinte al Înaltei Curți . Nu ajută. Nu devine nici mai inteligent, nici mai simpatic, nici mai bine îmbrăcat , nici mai puțin veninos. Doar mai periculos- pentru că nu mai este obligat să scrie ”anonime ” pe la organe: poate să reclame de-acum dintr-o înaltă poziție oficială.

    3.Delatorul care nu prea are încotro. Presat peste puterile lui, cu copilul băgat la închisoare, cu firma distrusă , cu viitorul făcut țăndări, cu averea pusă sub sechestru, adus la anchete de noapte, cu fratele urmărit, nevasta în pragul sinuciderii și cu tatăl decedat în urma unui atac cerebral, survenit, coincidență , chiar în ziua când l-au chemat la DNA, cel care aparține acestei familii va scrie ceva, până la urmă.
    De obicei încearcă să limiteze numărul de ”victime colaterale”.
    De obicei are probleme de conștiință cu privire la materialul pe care și-a pus semnătura.
    De obicei scrie destul de corect românește.

    4.Delatorul de înaltă respirație. Pe el nimeni nu-l caută ca să-l pună la scris compuneri; el vine singur, dintr-o chemare lăuntrică. Spre deosebire de ”delatorul cu venin”,a cărui delațiune miroase a pucioasă, pentru delatorul de înaltă respirație denunțul are ceva de afrodiziac, e plăcere și nu răzbunare. El denunță ca să se vadă la televizor, ca să-și audă numele în Comunicatul DNA, el denunță ca să-i fie țării mai bine .Ca să se simtă mai cetățean, mai responsabil, mai util.
    Este în mod sincer îngrijorat că imobilul numit România arde în focul corupției, așa că dă fuguța și el cu-o găletușă, după puterile lui .

    ……………………………………………………………………………………………………..

    Oare dacă spun că n-a fost niciodată așa de grețoasă și de extinsă molima delațiunii pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, se cheamă că fac în public, adică pe blog, apologia ”EPOCII DE AUR ”? C-am înțeles că, mai nou, și asta e infracțiune iar statul de drept m-ar putea aresta în baza legii Antonescu (e drept că n-am citit legea ca să aflu la ce articol mă încadrez).

  15. Numai ce am făcut o apologie gravă a perioadei de dinainte de 1990 și simt nevoia să mai comit una mică. Pentru că uneori, mă lovesc, unde nici prin cap nu mi-ar trece , de amintirea comunistului Nicolae Labiș, evacuat din memoria colectivă, de comunist ce era , dar , după cum veți vedea , nu epurat chiar de tot , ci ”utilizat” de către aspirantul nostru (cel cu pleată de adolescent) la Nobelul pentru literatură, în făbricuța lui de poeme cu colaje geniale, colaje despre care ne spune domnia-sa că sunt efecte literare, și postmodernism sadea, si nu oleacă de tras cu ochiul prin opera altuia .

    Rămâne doar, prieteni, să hotărâți domniile voastre care dintre ei, modernistul sau posmodernistul, a fost mai inspirat :

    Nicolae Labiș : „…Azi sunt îndrăgostit. E-un curcubeu / Deasupra lumii sufletului meu./ Izvoarele s-au luminat și sună /Oglinzile ritmându-și-le-n dans /Și brazii mei vuiesc fără furtună /Într-un amețitor, sonor balans…”

    și Mircea Cărtărescu: ”… Sunt iar îndrăgostit, e-un curcubeu/
    deasupra chioșcului de ziare, stației de taxi, farmaciei si WC-ului public din Piața Galati”….

    Poate că drama celui din urmă este că s-a îndrăgostit, mai mereu, prin cotloanele obscure din preajma WC-urilor publice , din diferite piețe.

    Poate că de aceea votează când cu Băsescu Traian, când cu Macovei Monica.

    Cu Iohannis Werner Klaus votează deoarece s-a-ndrăgostit și pe lângă un WC public dintr-o piață din Berlin , pe când era cu o bursă în Germania.

  16. Traian Basescu se repeta si ne repetam si noi. Un delator (cu camioane de rapoarte pentru Securitate, dupa propriile vorbe) care se plange de delatiunile altora; ori poate regreta faptul ca „pe vremea lui” statutul delatorilor era altul. Nu cred. Hotul care striga prindeti hotul a ajuns in zicala, asa ca la romani nici nu e prea rar intalnit.
    Dar si ceva mai concret: ce ar fi facut Traian Basescu daca trimiterea dlui Nastase la ocna ar fi implicat desecretizarea unui dosar? Ar fi desecretizat dosarul fara sa ezite. Si iata raspunsul la „rapirea din serai”.
    O sugestie catre dl Nastese: va sugerez ca trimestrial (anual e prea rar, lunar nu ar fi rau, dar poate ca ar fi prea des), sa invitati un cetatean roman la masa, in mod aproape aleator; fie acasa la dvs., fie la un restaurant decent (nu scump, dar bun); cetatean cu care, prin conventie, sa nu discutati despre trecut, ci despre prezent si viitor.

  17. Ma alatur celor care cred ca dl Ponta a fost neinspirat in legatura cu mesajul privind loteria (era sa scriu vizelor) bonurilor. Si ca trebuia sa procedeze altfel.

  18. Ganduri duminicale: sa organizam o loterie a vizelor pentru americanii care doresc sa vina in Romania.

  19. @Maus Fransz spune : +O sugestie catre dl Nastese: va sugerez ca trimestrial (anual e prea rar, lunar nu ar fi rau, dar poate ca ar fi prea des), sa invitati un cetatean roman la masa, in mod aproape aleator; fie acasa la dvs., fie la un restaurant decent (nu scump, dar bun); cetatean cu care, prin conventie, sa nu discutati despre trecut, ci despre prezent si viitor.+
    Există şi o capcană psihologică importantă de risc idiosincratic în acţiunea asta. Sînteţi sigur că vorbiţi serios?

  20. Pana la urma blogideologic are dreptate…desi presa lauda asazisa implicare a printului Charles in asazisa promovare a Romaniei,. in realitate, acest individ urat si profund imoral (printul Charles al Marii Britanii), face lobby eminamente tinutului secuiesc. Pentru multi occidentali, de fapt, Romania este Translivania + alte cateva teritorii tolerate.
    Sper sa manifestam mai mult discernamant, iar noi, moldovenii si cei din Tara Romaneasca sa nu uitam niciodata ca am format un Regat..
    ps
    Imi doresc ca Charles sa nu urmeze efectiv la tron…si sa-l vad acolo pe fiul cel mare al Dianei…cea care a murit datorita comportamentului insului gaunos, afemeiat, dar cu pretentii de rege.

  21. Greu de inteles aceasta ura personala care a mers mai departe de lupta politica normala. Nu pot accepta modul asta abrupt de a face politica, de a da palme peste ceafa subordonatilor si pumni copiilor. Face acum eforturi sa isi vopseasca gardul mandatelor in roz, insa memoria natiunii nu il va ierta.

  22. …~Da excelenta voastra !~Asa este !..in politica la nivel inalt si foaaarte inalt~..Dupa ce pleci de la butoanele puterii cei care iti i-au locul nu te uita ca i-ai tinut cu botul pe labe si de indata ce se instaleaza in noile fotolii au grija printre alte preocupari sa ti-o tra..A_!!!!,..la fel si in biznisul la nivel ceva mai inalt atunci cind afacerile tale se intersecteaza cu cele ale concurentilor, iar daca acestia au acces la_via ” butoanele puterii’ nu te vor ierta_!!!..Bine ! Dar haideti sa privim si partea pozitiva a monedei respectiv aceea ca dat fiind faptul ca suntem in sec. 21 te poti alege doar cu ceva anisori de inchisoare comparativ cu ce era de exemplu in sec.15-16 sa zicem cind in asemenea situatii te astepta un esafod_!!!!_..Da ! Asa este !..Vedeti excelenta voastra ca dracul nu e chiar asa de negru ??..Acum nu se mai foloseste sabia-sulita sau satirul ci Justitia este arma de lupta preferata de catre „~feudalii_nostrii_politici_moderni~”….._Dar~!_..Ce vreau sa va intreb si poate-sper sa aveti bunavointa daca nu dvs. personal, atunci do’mnii jurnalisti de la A3 sau RTV sa ne raspunda, respectiv cum se face si se explica faptul ca Traian Basescu a facut to~O~ot ce ia stat in putinta sa va vada inchis atit pe dvs. cit si pe marele prof. Dan Voiculescu_(_ieri sa implinit 1 an de la condamnarea sa_!!!_si sa lasat cu o_Comemorare_pe la A3~!_)_dar in acelasi timp in cei 10 ani ai sai de mandat prezidential nu a miscat nici macar un degetel in privinta inceperii urmaririi penale si trimiterea sa efectiv_A in judecata a „tovarasului~Ion Iliescu” pt. cele 2 mineriade din 90′ si 91′ unde dinsul este principalul artizan si vinovat cu probe concrete nu asa doar din auzite_!!!!_..Acest lucru as vrea ca~dvs. sau jurnalistii de la Antena si RTV sa il aduca cit mai curind in dezbatere pt. telespectatorii sai fideli si implicit pt. toata opinia publica !!!_…._Ca~taaaare as vrea sa aflu motivele si cauzele reale pt. care „Justitiarul Basescu_Traian” a blocat in mod deliberat inceperea urmaririi penale impotriva lui Ion Iliescu in schimb nu sa lasat pina nu va bagat la racoare pe dvs. si pe prof. D. Voiculescu !…_Deci nu e cam ciudata si greu de explicat si inteles-logic aceasta atitudine a lui T. Basescu vizavii de I. Iliescu_???…….., si credeti ca-macar K.Iohannis acum in al-Xll-lea ceas va misca ceva in aceasta directie~???…….’??’…………?’…..’?’……

  23. Băsescu nu se dezminte. Tot timpul ASTA a făcut: a acuzat pe alții de ceea ce a făcut el, a aplaudat ceva pentru ca, mai apoi, când nu i-a mai convenit, să înfiereze acel ceva, a ridicat în slăvi oameni și apoi i-a bălăcărit, a susținut o ideologie după care a susținut-o pe cea opusă…
    Cum se numește insul (căci nu merită numele de om) care nu are principii, valori, scrupule, cuvânt…? Se numește canalie.
    Părerea lui Băsescu despre insul care nu are principii e părerea lui Trahanache: un om fără prințipuri care va să zică că nu le are.

Lasă un răspuns