Disputa dintre Adam si Eva

FullSizeRender copy 4

Disputa dintre Adam si Eva in legatura cu merele nu i-a ajutat pe niciunul. In plus, nu era clar nici care dintre mere sa fie luat. Concluzia mea este ca merele sa fie lasate deoparte – vor fi luate, ca de obicei, cu camioanele, de catre polonezi, care, spre deosebire de noi, au invatat sa faca sucuri din ele – iar Adam si Eva, impreuna cu ceilalti colegi, sa caute o alta cale pentru a gasi calea cunoasterii. Diavolul pandeste din opozitie…

56 de gânduri despre “Disputa dintre Adam si Eva

 1. ghita bizonu’

  ,,Un sistem il construiesti foosindu-te de oameni relativ onmesti, pregatiti DAR si ambitiosi. Pia un poc prea ambitiosi si grabiti..

  Cum?
  Pai este simplu : pomovand „tineretul”.”

  Sa intelegem ca domnul Adrian Nastase a esuat in demersul sau de a-l promova pe Victor Ponta ?
  Poate da, poate nu. Eu nu cred ca tinerii trebuie sa astepte zeci de ani pentru a ajunge in ,,varf”, timp care ,,batranii” (gen Ion Iliescu) sa ne spuna ca doar ei au dreptate fara sa faca nimic viabil – pe termen lung, din simplul motiv ca mai au timp sa evolueze si sa revina daca esueaza. Un tanar devenit batran, nu mai revine niciodata. Cum poti sa acumulezi experienta din functia de ,,grefier” ?
  Chiar daca gresesc, voi spune mereu copiilor mei sa ..indrazneasca, constinent fiind ca eu insumi nu mai pot iesi din propriul proiect.

  Apreciază

 2. @ Ghiţă, @ fostă basarabeancă
  Problema este că datorită sentimentalismului domnului Ion Iliescu, acesta i-a sprijinit continuu pe Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu (foşti absolvenţi de Spiru Haret). Aceştia sunt nucleul dur care au fondat editura Humanitas. Dacă Editura Politică a lui Nicolae Ceauşescu funcţiona inteligent, liniar şi pro- România, editura Humanitas funcţionează ostensiv anti- România. Atâta vreme cât există Humanitas în această formulă, situaţia României nu se va redresa, pentru că orice efort ideologic va fi blocat din start.

  Apreciază

 3. @ fostă basarabeancă
  La fel ca regele Louis XV le Bien Aimé, şi Jean-Jacques Rousseau avea convingerea că lucrurile nu pot merge decât din rău, în mai rău.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.