La multi ani, Mihnea!

poză 3

Astăzi, Mihnea implineste 22 de ani. Am sărbătorit impreună, aseară, aniversarea mea si a lui, impreună cu Andrei, cu Dana si cu familia surorii mele.

Mihnea isi incheie, in aceste săptămâni, un master in comunicare publică la Londra si va trebui să decidă ce va face in continuare. Sper să aibă o viată mai linistită decât a mea…

34 de gânduri despre “La multi ani, Mihnea!

  1. La Multi Ani!
    Desi au fost ani grei pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra, va doresc, asa cum se spune in basme, ca „cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!”
    Copii asa de bine pregatiti ca fiul dvs. ar trebui sa se intoarca in tara pentru a contribui la binele general. Stiu ca ei viseaza la cariere internationale si ne mandrim cu cei care reusesc, dar si noi avem nevoie de specialisti.
    Cu stima,
    Doina Nicoleta Batrin

  2. La multi ani,multa sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!Exista oameni pe a caror frunte scrie,sef,director,om de stat etc,si exista oameni pe a caror frunte scrie,betiv,dusmanos,invidios,ranchiunos etc.Dumneavoastra Dle Nastase faceti parte din prima categorie.Poate ce de aceea vi s-au intamplat atatea!Din pacate tara noastra a ajuns sa fie condusa de un om din cea de a doua categorie si se pare ca nu ne-a ajuns.

  3. Mihnea are generatia lui, de la care urari de viata lunga sunt mult mai firesti si binevenite. La multi ani insa, buna crestere ne obliga la asta!
    Daca s-a pregatit in comunicare publica, atunci va comunica public, ce sa faca?

  4. Ce le dorim copiilor nostri ar putea fi sa-si implineasca talentul si inteligenta in alegerea profesiei si vietii – cat despre liniste, doar ei vor sti si afla.
    La Multi Ani Mihnea, alaturi de parintii si fratele tau/toti foarte dragi!

  5. La Multi Ani .
    Are deci scoala americana de la Neuilly si diploma de la Londra – in teorie are o formatiune care ar trebui sa intereseze marile grupuri internationale anglo-saxone ca Prudential sau Aviva ( asigurari britanice ) , Mac Artur Glen ( dezvoltator imobiliar tot britanic ) ca sa nu vorbesc de BP , Shell , Chevron , Barclays , Standard Chartered , Dow Chemical … atentie , sunt posturi de cariera internationala foarte , foarte volatile !

  6. Stimate Domnule Adrian Nastase,

    La multi ani, dvs. si lui Mihnea !

    Cand mi-ati trimis acel mesaj, atat de personal, la sfarsitul anului 2014, am avut dovada vie ca “ati baut apa din Nil” ( simbolul prieteniei cu vizitatorii, a egiptenilor…)…
    Cu cca. 2 luni inainte de acea data, d-na Mihaela Draghici, revoltata, a iesit din “matricea diplomatiei”, “obligatorie” la FET, si mi-a intarit convingerea ca destinul dvs. este si o continuare, mai tragica, tinand cont de cele doua detentii, a destinului lui Nicolae Titulescu. Atunci nu eram convins ca si dvs. intelegeti asta, de aceea “iesirea” d-nei M.D. m-a ajutat ( sper ca aceasta indiscretie a mea sa nu o scoata-o, de tot, daca nu se poate altfel, cu tot cu FET…, cum sunt convins ca tot timpul e posibil…). Implacabil, a venit a doua detentie…”Implacabilul” insa, acum, s-a mutat pe “alte coordonate istorice”…Nu mentionez nimic deosebit de “coordonatele isterice”, ca de ele n-am dus lipsa niciodata.
    Recent doream sa-i transmit d-nei Mihaela Draghici ( vineri, 12 iunie 2015 ) ca la Constanta nu am renuntat la infiintarea unei filiale a FET. Voi veni curand cu adeziunile altor potentiali membrii fondatori.
    De ce “ponderea capitalului strain” este o coordonata istorica acum ? Si va dau dreptate, chiar daca “muschetarii” par a fi dat mana cu Mazarin ( sau Richelieu ? )….Raspunsul este ca ponderea capitalului strain a fost si este o coordonata istorica pentru ca ponderea capitalului autohton a fost si inca este o coordonata isterica. Din pacate intalnirea mea cu d-nul Dan Voiculescu nu a ajutat cu nimic. A ajutat insa cea cu Sorin Ovidiu Vantu. Dar nu pe noi.

  7. La multi ani, Domnilor! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de liniste si pace interioara, de fiecare clipa petrecuta langa cei dragi!

  8. Comunicarea publica este un varf, dar este nevoie si de o baza. Relatiile internationale, politice, economice sau de drept, de exemplu, merg mana in mana cu comunicarea publica. In unele familii mai traditionaliste, ori mai conservatoare, o stare pe care va trebui sa o luam tot mai mult in seama, daca vrem sa ne departam de marginea prapastiei, unele profesii au devenit adevarate branduri de familie, fiind transmise din tata in fiu. Asa am avut in istoria romaneasca familii celebre de politicieni, de juristi, de medici, de profesori, de comercianti, de politehnisti, de militari etc. Dar nu numai, in lumea anglo-saxona exemplele sunt si mai numeroase si mai de circulatie. Nu fac nicio aluzie, intaresc doar ideea, pe care adultii responsabili fata de urmasi o inteleg mai profund, ca orientarea profesionala a tinerilor este o sarcina decisiva a parintilor. Desigur, nu am in vedere aptitudinile vocationale, recunoscute din copilarie sau din adolescenta, care ies din medie, nici posibilitatea sa nu fi fost inca descoperite, nici dorinta expresa de a profesa ceva anume, ci situatiile in care cunoasterea si autocunoasterea au un grad mai mare de incertitudine, din varii motive. Cu certitudine, Mihnea stie ce isi doreste si ce poate sa faca, mediul educational l-a sustinut si il recomanda, o spun cu convingerea unuia care stie ca pentru parinti copii sunt florile vietii, dar si viitorul pentru tara. Mult succes si la multi ani, Mihnea!

  9. „Ne indreptam rapid catre o noua reimpartire a lumii, zic unii… Eu ii contrazic, tocmai ca de data aceasta nimeni nu mai vrea sa imparta nimic! Vrea tot! Sigur ca nu va reusi o data sau de doua ori, dar pana la urma… vom trai toti in pace si la fel, in satul acela global…”
    Nebunia de a stăpâni Lumea, şi încă de unul singur, va avea un sfârşit de-acum cunoscut în istoria ei ! Trist este că se mai găsesc dobitoci să pună botul la asemenea delir patologic, dându-le astfel speranţe şi iluzii deşarte unor bezmetici, care dacă n-au nici un Dumnezeu, se erijează ei în această postură supremă !
    N-aveţi decât să trăiţi voi în kibutzul global, omul născut liber preferă să trăiască în sătucul lui, acolo unde toate-i sunt prieteni, vorba Poetului !
    Crede cineva că dacă aceşti mizerabili ar fi avut de oferit ceva bun pentru popoare ( exceptându-l pe-al lor, pe care atâta îl vor dezvolta, până când va face din nou implozie 😉 ), n-ar fi încercat să le pună pe masa de joc ?!
    Vedeţi ce s-a întâmplat până acum, când s-a terminat „zăhărelul” cu care au reuşit să ademenească nişte naivi ca voi, dar mai ales conducători, cozi de topor cumpăraţi în vrac, ce au amanetat viitorul unor generaţii întregi de dragul unor avantaje personale sau de clan, efemere, dar păguboase semenilor lor şi pentru care cît de curând vor da socoteală ei, sau mai târziu, urmaşii lor !
    Chiar acum hienele acestea cu bale la gură şi sânge pe mâini au înconjurat un reprezentant al unei naţiuni căreia îi datorăm pe lângă altele, chiar Democraţia, un patriot grec ce încearcă să-şi salveze neamul de la o înrobire atent planificată a ţării sale şi căruia i se propune sfidător, obraznic şi criminal mai ales din pdv economic, să crească TVA-ul la Turism.
    Tăindu-le astfel craca de sub picioare conaţionalilor săi, nevoiţi să mărească cu cel puţin 30 % preţul pachetelor de turism. Un domeniu vital pentru bunăstarea străvechei şi demnei naţiuni !
    Cealaltă variantă oferită (Sanchi!) ar fi să înceapă să-şi vândă ţara, bucată cu bucată, adică insulă cu insulă, să aibă unde sta cu burta la soare nişte escroci mizerabi, cămătari pentru care doar banul e raţiunea lor de a fi ! :mrgreen:
    Ce le oferă grecilor în schimb?
    Nişte bancnote pe care tiparniţa lor nu mai pridideşte să le scoată în ăncercarea disperată de a masca falimentul kibutzului global, pe care se mai găsesc unii să-l viseze !
    Ar fi de rîs, dacă n-ar fi de plâns…..

  10. Întregii familii Năstase, dar mai ales sărbătoriţilor din aceste zile, gânduri bune şi măreţe !
    Din fericire, aveţi cum pasa de pe un umăr pe altu şi de la unul la altul, jugul neamului românesc, până când în sfârşit vom scăpa de el !
    Important e să ştiţi că nu sunteţi singuri şi alte milioane de umeri sunt gata să vă sprijine !

  11. La multi si fericiti ani cu multa sanatate Mihnea !

    Stai departe de cloaca mioritica !
    Am mai fost si eu cate-un pic „pe-afara” si stiu ce vorbesc ;
    au si ei uscaturile lor , dar in minoritate absoluta ( la noi e invers ) , dar restul e ordine si disciplina democratica , legea-i lege , fiscalitatea-i batuta-n cuie , iar spiritul lor civic este la inaltime . . .

    Mihnea , cu amaraciune trebuie sa-ti spun , ca zona miorotica nu este inca „gata” in a cultiva , onora , respecta si proteja elitele autohtone .
    Vrei exemple ?
    Eu nu cred ! Tu ai trait cel mai dureros exemplu , mult prea aproape de tine .

    Sper ca distinsa noastra gazda , dintr-o dragoste parentala deosebita , nu va cenzura mesajul si-l va transmite integral sarbatoritului !

  12. Pare-se ca Traian Basescu se cam simte deranjat de turnura luata de asazisa ,,lupta anticoruptie”, tot de domnia sa lansata cu dedicatie speciala pentru contracandidatul sau din 2004, lupta ajunsa in faza demolarii institutiilor democratic-alese, din intamplare (sau poate nu), tocmai acelea fundamentale in stat.
    Sa fie oare domnul Traian Basescu cuprins de remuscari ? Sau (mai probabil) se simte inconfortabil in perspectiva derivabil-anticipabila din ambitia domniei sale, recte, aceea de a deveni candva premier al Romaniei, via postura de sef al Opozitiei ? Se pare ca Traian Basescu nici nu-si pune problema sa ajunga in cu totul alta parte asa cum unii dintre noi i-o doresc, desigur, in urma unor procese corecte desfasurate in litera si spiritul legilor statului roman. O fi stiind domnul ex-Presedinte inca multe lucruri pe care noi nu le stim ci doar le banuim…
    ..De exemplu, eu banuiesc ca supararea domnului Basescu pe domnul Coldea, pe doamna Kovesi, sau pe doamna Livia Stanciu, este doar mimata, destul de putin convingator.
    In alta pordine de idei, il felicit pe domnul Tariceanu pentru ca a sesizat pericolul reprezentat pentru democratie de aceasta asazisa ,,strategie de aparare”, un ghiveci pueril de generalitati care acopera toate domeniile vietii social-economice (in stilul vechiului curs de invatamant politic din armata trecutului) si o compilatie de directive anglo-saxone pentru un stat vasal si obedient. In Evul mediu, vasalul primea, cel putin, o feuda, in schimbul asumarii de obligatii civile si militare fata de suzeran
    (Z)

  13. @ blogideologic

    Am descoperit si am inceput sa iubesc muzica sarbeasca in anii studentiei mele , la Timisoara , imediat dupa Revolutie . Intr-adevar , sarbii sunt un popor darz si plin de suflet . Multi romani au suferit pentru ceea ce au patit sarbii dupa anii ’90 .

  14. Orice asemănare cu ceea ce se întâmplă acum în România, este bine de observat şi de luat aminte ! Cazul Ponta mi se pare deosebit de relevant.

    Pentru a fi cucerita, o natiune trebue sa fie degradata, fie
    prin acte de razboi, fie prin invadare, fie prin a o forta sa accepte tratate de pace umilitoare si libera circulatie a capitalului nostru,cumparandu-le resursele si companiile strategice sau prin lasarea populatiei ei la cheremul armatelor cuceritoare.

    Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga.

    Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a
    institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic, dar aceasta este datoria principala a mass-mediei, nu a psihopoliticienilor.

    Domeniul defaimarii si degradarii de catre psihopolitician este omul insusi. Prin atacarea caracterului si moravurilor insusi si prin crearea unui sentiment general de degradare, prin contaminarea tineretului, se usureaza intr-o foarte mare masura controlul asupra poporului.”

    „Trebuie sa realizati o asemenea discreditare a integritatii
    mentale a conducatorilor lor,acolo unde acestia nu lucreaza pentru noi,(ceea ce nu e cazul Romaniei) si o asemenea autoritate privind declararea acesteia incat nici un om de stat astfel etichetat sa nu mai poata fi creditat de societate.
    Trebuie sa lucrati in mass-media pana cand sinuciderea provocata de dezechilibrul mental devine ceva comun si nu mai reclama cercetari generale sau analize ale fenomenului.

    Trebuie sa dominati, ca persoane cu autoritate, domeniile psihiatriei si psihologiei. Sa va asigurati ca medicii psihiatri, psihologi,si cei de la medicina legala si medicina muncii accepta
    avantajele sistemului global si nu vor dezvalui tendintele si
    obiectivele impuse.Trebuie sa dominati spitalele si universitatile.

    Psihopolitica este o insarcinare solemna. Prin ea puteti sa va anihilati adversarii ca pe niste insecte. Puteti submina eficienta liderilor depistand dezechilibrul mental din familiile lor datorat folosirii drogurilor,consumului de alcool sau alte substante interzise.

    Totusi, munca voastra este pandita de anumite primejdii. Se poate intampla sa se descopere remedii la „tratamentele” noastre.

    Totusi, daca se va intampla aceasta, daca cercetatorii independenti vor descoperi intr-adevar mijloace de anihilare a procedurilor psihopolitice, nu trebuie sa aveti odihna, nu trebuie sa mai stati sa mancati si sa dormiti, nu trebuie sa precupetiti nici un banut pe care l-ati putea avea ca sa porniti o campanie impotriva acestui lucru, sa-l discreditati, sa-l zdrobiti, si sa-l
    anulati. Caci prin mijloace eficiente, toate actiunile si cercetarile noastrepot fi anihilate.

    Folositi tribunalele, folositi judecatorii, folositi Constitutia tarii,
    folositi societatile medicale si legile tarii pentru promovarea scopurilor noastre.

    Creati haos prin psihopolitica. Lasati natiunea fara conducatori. Ucideti-i pe dusmanii nostri, eliminati-i prin metodele cunoscute. SI aduceti pe pamant, prin globalizare, cea mai desavarsita pace pe care a cunoscut-o vreodata omul.”

    Creind in sanul opiniei publice convingerea ca integritatea mentala a unei persoane incomode este discutabila, putem sa discreditam si sa anihilam toate scopurile si activitatile acelei persoane.

    Una dintre misiunile de prima importanta ale psihopoliticianului este sa faca astfel incat rezistenta impotriva globalizarii sa fie asimilata cu nebunia.
    Trebuie sa facem astfel incat definitia dementei – varietatea paranoia – sa sune asa: „Un paranoic crede ca este atacat de extraterestri ”. In felul acesta, dintr-odata, suportul individului care ataca globalizarea si europenizarea se va prabusi si va pieri.

    Cand se reorganizeaza atasamentele, trebuie sa avem o buna intelegere a caracterului lor.
    – la orice animal, primul atasament este fata de sine insusi. Acest atasament se poate distruge vanandu-i greselile pe care le face acesta, aratandu-i ca nu are memorie, nu poate actiona si nu se
    poate increde in sine,minimalizandu-l permanent si scazandu-i stima de sine.

    -al doilea atasament este fata de grupul familial, fata de parinti, frati si surori. Acesta se distruge prin pierderea independentei economice a familiei, prin distrugerea fabricilor, prin diminuarea valorii casatoriei, si incurajarea comportamentelor sexuale nefiresti-LGBT,prin facilitarea divortului si printrecerea copiilor – ori de cate ori este posibil – in grija statului.

    – urmatorul atasament este fata de prieteni si de mediul local. Acesta se distruge prin subminarea imaginii in societate a individului si prin dezvaluirea de catre martori falsi sau de catre autoritatile orasenesti sau satesti locale a unor pretinse fapte si atitudini antisociale sau imorale.

    – un alt atasament este fata de stat si, in interesul telurilor globalismului, acesta este unicul atasament care trebue sa existe din momentul in care statul este minimalizat si acaparat ca stat global. Pentru distrugerea atasamentului fata de stat se vor reduce treptat,total daca se poate fara declansarea
    revo.ltei poporului masurile de protectie sociala constitutionale denigrandu-le si discreditandu-le ca pomeni sociale,se vor pune in aplicare tot felul de interdictii si proceduri birocratice pt . libera initiativa asupra tinerilor cu scopul de a-i lipsi de drepturi ca membri ai statului liber si suveran ,de a ii tine in neputinta si inutilitate sociala si a le castiga atasamentul fata de
    miscarea de integrare europeana si globala, fagaduindu-li-se o soarta mai bunasi garantarea libertatilor sub autoritatea Uniunii Europene.Adica noi cream criza imputabila altora iar noi venim ,salvatori cu solutia.

    Interzicand cetatenilor unei tari suverane accesul usor la justitie ,prin taxe si amanari inutile, lansand si sprijinind propaganda de distrugere a caminului familial,si legalizarea drepturilor persoanelor cu comportamente sexuale deviante, provocand o permanenta delincventa juvenila, impunand asupra statului
    tot felul de practici de indepartare a copilului de el, se va crea in cele din urma, haosul necesar instaurarii Noii Ordini Mondiale.

    Sub masca dulceaga a grijii fata de copii, se vor emite legi
    ferme privind activitatile cele mai uzuale prestate de copii, ca mijloc optim de interzicere a oricarui drept al copilului in societate. Interzicandu-i dreptul de a castiga bani si de a-si ajuta familia, impunandu-i o dependenta nedorita fata de un parinte ratat social, aranjand prin alte mijloace ca parintele sa se afle tot timpul in saracie, copilul poate fi atras spre revolta din anii adolescentei,si plecarea fetelor la cele mai crude varste spre tarile noastre. Din aceasta va rezulta delincventa si pierzania lor.

    Facand ca drogurile de tot felul sa fie usor accesibile, oferind adolescentului alcool, laudandu-i nebuniile, stimulandu-l prin literatura pornografica si facand reclama la practicile sexuale „moderniste”, activistul psihopolitic globalist poate crea atitudinea necesara de haos, trandavie si inutilitate pe terenul
    careia se va implanta solutia ce-i va oferi adolescentului libertate deplina pretutindeni: libertatea de circulatie si fuga de acasa .

    Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective.
    Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in tarile vizate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.

  15. Stimata gazda scuzele mele… am o moica cestiune de prinzio si onoare de rezolvat

    Fragmentzel

    asa di curiozitate excesiva am dewschis trimiterea catre blogul tau, articolul Maimuta si Focul.
    Am impresoa ca acel G,B caruia i te adresezi as fi eu. Caz in care iti propun sa modifici prezentarea ta Licentiat in stiinte politice, economice si militare, la o varsta despre care altii spun (dar nu si eu) ca ar fi a luciditatii depline adaugand poltroneria si mocofania deplina . Nitse calitati care sunt consonante cu inteligenta unuia care basneste despre „lovituri de stat constitutionale” (iar imi exprim regretu’ ca nu am cum s adau o lovitura de stat .. asa ca va va rata eu ce este aia „puci”)
    Sper ca intelegi ca testi complet „descalifcat” …

  16. @ Radu Humor,

    aversiunea ta e si a mea, si cred ca a cam tuturora… insa procesul este absolut obiectiv, asa ca omenirea va ajunge acolo indiferent pe care dintre cai! Nu ne putem opune, tot asa cum nu ne putem opune folosirii furculitei… Ceea ce sustin eu este ca, decat totusi o omenire macinata de razboaie, terorism si foamete, mai bine una in pace si prosperitate obiectiva…

    Stiu, specificul national, cultura locala, etc, etc… dar toate astea sunt zero daca iti pica un razboi pe cap, ce o sa faci, o sa incarci Miorita cu alte versuri si o sa tragi in avioanele inamice? Sau o criza economica… sau un atentat terorist, desi tu ca tara n-ai nici o treaba cu terorismul…

    Omenirea este extrem de diversificata iar un nou curent nebun se poate naste oricand, in plus resursele se diminueaza, natalitatea explodeaza, bolile devin tot mai greu de inteles, stiinta bate pasul pe loc, cultura mondiala este in colaps caci nu se mai nasc zei iar rapacitatea a ajuns la apogeu, insa este loc si de mai rau… Nu exista solutie alternativa!

    A-ti imagina ca ne putem intoarce la Liga Natiunilor este complet aiurea, realitatea este ca diferentele se accentueaza si nu exista metoda de nivelare, alta decat globalizarea care distribuie capital, tehnologie si asa-zisa civilizatie… Vrei sa te intorci la textele biblice? Pai ele n-au fost valabile nici cand au fost scrise, erau vanate si adeptii lor persecutati… apoi modificate corespunzator intereselor care, inca de la Niccea, insemnau un fel de globalizare prin religie unica…

    Apoi, pana la urma, toti negativistii se vor intreba cat ii costa apararea, pacea, securitatea, lupta impotriva maladiilor, cercetarea stiintifica a orice, culturile locale, etc, si vor realiza ca traiesc doar cu paste datorita acestora! Saracia este cel mai mare educator, se stie! Mai mult, o serie de proiecte nu pot fi sustinute de natiuni, ci trebuiesc desfasurate la scara globala si sustinute la fel, global! Vrei sa blochezi protectia planetei contra asteroizilor vagabonzi si periculosi, sau oglinda spatiala, sau lupta contra desertificarii si a foametei, sau a urmarilor incalzirii globale, din motive artistice? Caci nu se pot sustine toate simultan, nu?

    Dar recunosc, aceeasi atitudine probabil ca s-a manifestat si pe vremea cand triburile s-au unit…

  17. Doru Coarna

    Prietene, la fel de obiectiva este si contrareactia cu tot cu manifestarea ei extrema, numita terorism. Acest fenomen nu va putea fi eradicat prin forta , electronica, soft sau servicii secrete, deoarece ,,specificul national si/sau etnico-religios” a fost ,,inghitit” de globalizare pe nemestecate in speranta ca va fi digerat si…..uniformizat (la gard n.r.). Din nefericire, a fost ca si cum ai inghiti o bila din metal. La evacuare, i se pastreaza marimea, forma , integritatea, inclusiv, potentialul detonant. Pericolele exista acum chiar in interiorul ,,chibutzului”, pentru ca, dupa cum observi, asimilarea a esuat. Tancurile si trupele NATO sunt, in acest caz, complet inutile.
    Ba nu, ma insel…sunt bune la defilare si la parade aviatice pentru satisfacerea nevoii de spectacol a populatiei.
    😉

  18. Sa va traiasca!

    Ma mir ca in media din Romania nu se discuta ce se intimpla in „Bessarabskii Krai”. Ce-o fi aia? Sunt judetele din sud ale Basarabiei, din cite stiu smulse de Stalin si date Ucrainei sovietice. Fara indoiala, o noua diversiune a Rusiei, chiar la gurile din Delta Dunarii. Despre ce e vorba? Niste rusofili din zona (Ismail, Cetatea Alba) vor sa se rupa de Ucraina, dupa scenariul Donbas, avind Transnistria ca suport militar. Ucrainienii au arestat citeva capete infirbintate de acolo, si le tin la rece, spre supararea rusilor.

    Iar bazele cu OZN-uri cu omuletzi verzi sunt la Sevastopol.

    Din pacate s-a ajuns intr-o logica a conflictului armat in Europa de Est ce nu poate duce la nimic bun pentru omenire.

  19. Pe Vremea . froumgratuit. ro Imaginea (in)Justitei in Romania lu Iohannis scrta istorie ilustrata.
    Daca dau linkul intra la spam ..

Lasă un răspuns