La multi ani, Dana!

59                   15

Dana implineste astazi 60 de ani. Eu voi avea, peste o luna, 65 de ani. Vom implini, peste doua luni, si 30 de ani de casatorie. Mi-a fost alaturi, mai ales, la greu. Timpul a trecut, uneori, repede, alteori, incet. Am lasat in urma dezamagiri, tradari, neimpliniri dar am avut si multe bucurii impreuna. La multi ani, Dana!

75 de gânduri despre “La multi ani, Dana!

  1. Doamnei Dana Năstase

    Mulți ani în buletin și cât mai putini în oglindă!
    Mulți ani de viață și multă viață în ani!

  2. La multi ani !!! pentru toate aniversarile. Sa traiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti !!!

  3. Frumoşi ani, frumoase poze, frumoşi oameni, dar mai presus de toate frumos exemplu de convieţuire !
    La bine, dar mai ales la rău ! Atunci, când a fost mai greu !
    Dacă mai introducem imaginar în ultima fotografie şi pe cei doi fii, avem cu siguranţă reţeta unei vieţi fericite !
    La mulţi ani, Doamnă !
    La mulţi ani, Domnule !
    Împreună cu toţi cei dragi.
    P.S.
    N-am apucat să urez la timp, sănătate şi ani buni, venerabilei dvs. mamă !
    O fac acum, cu scuzele de rigoare ….

  4. La Multi Ani fericiti impreuna – ultimii ani au durut dar au dovedit trainicia sentimentelor din minunata dv. familie. Sunteti mai puternici, frumosi si intelepti decat in tinerete. Wellcome to the 60’s club!

  5. O binevenitã coincidenţã! Aveţi vreo contribuţie?

    In preajma aniversãrii de 30 de ani a cãsãtoriei Dvs, revista Time a publicat o listã cu cele mai influente (“most influential”) 25 de cupluri cãsãtorite din istorie. Este un punct de vedere american. De unele perechi se poate sã nu fi auzit, dar ele sunt în minoritate. Inaintea listei, prescurtarea scurtei prefaţe a autoarei:

    “Perechile care au spus “Da!” şi au influenţat Lumea

    O precizare: Influenţa şi faima/popularitatea nu înseamnã acelaşi lucru. Perechile din aceastã listã sunt, într-un fel sau altul, puncte de reper în istorie. Chiar dacã sunt personaje fictive, ca Homer şi Marge Simpson.
    Unele cupluri din listã s-au despãrţit ulterior. Dar aceasta nu diminueazã influenţa pe care au avut-o atunci când au spus “Da!”.”

    Lisa Grunwald, Time, Mai 12, 2015

    1. Adam si Eva
    2. Abigail si John Adams
    3. Lucille Ball si Desi Arnaz
    4. Beyoncé si Jay Z
    5. Archie si Edith Bunker
    6. Bill si Hillary Clinton
    7. Marie si Pierre Curie
    8. Zelda si Scott Fitzgerald
    9. Bill si Melinda Gates
    10. Henry II si Eleanor of Aquitaine
    11. Henry VIII si Anne Boleyn
    12. Pat si Bill Loud
    13. John si Jackie Kennedy
    14. John Lennon si Yoko Ono
    15. Louis XVI si Marie Antoinette
    16. Mao Tse-Tung si Jiang Qing
    17. Bill Masters si Virginia Johnson
    18. Michael McConnell si Jack Baker
    19. Marilyn Monroe si Joe DiMaggio
    20. Georgia O’Keeffe si Alfred Stieglitz
    21. Eva si Juan Peron
    22. Romeo si Juliet
    23. Eleanor si Franklin Roosevelt
    24. Julius si Ethel Rosenberg
    25. Marge si Homer Simpson

  6. Luptatorii Statului Islamic au asasinat ieri 14 copii in satul Al – Ishyk , de langa Palmyra , impreuna cu parintii lor .
    Cauza ?
    Au ascuns membri ai regimului in casele lor si sunt informatori ai regimului .
    Ipocrizia si cinismul politicii lui Obama si a ” singurei democratii din Orientul Mijlociu ” , Israelul , tipa prin sangele acestor inocenti .
    SUA , sfatuita de Israel , lasa aceste bande sa se dezvolte , vrand ca regimul lui Al Assad ( de departe , mult mai bun decat al asasinilor ) sa cada .Domnii de la Tel Aviv – Netanyahu si ceilalti – isi imagineaza ca Assad la pamant , la pamant va fi si Iranul .
    Deci , pentru a-si atinge scopul , SUA si Israel inchid ochii la actiunile acestor mizerabili .
    SUA nu mai bombardeaza islamistii in Siria de o luna , mai nou CNN spune ” SUA consiliaza rebelii moderati ” ( care moderati ? ) – SUA vor numi ” moderati ” bandele Al Nosra , legate de Al Qaida ?
    Sa plece odata acest nevolnic de Obama , sa plece .
    Sa vina in locul lui adevaratii oameni de stat americani .
    Lucrurile se vor schimba .

  7. doru coarna

    Nu e vorba de Yoahnnis, este vorba de globalizare…despre asta discutam. (Z)
    Exact asta si spuneam, taie in principal romanii, pentru a vinde, avand CUI sa vanda. Ca in perioada prohibitiei….se vindea bautura de orice fel, pentru ca existau consumatori…se vand droguri, pentru ca exista dependenti de ele…se vinde lemn pentru ca are cine sa-l cumpere, sau sa-l proceseze.
    Moralitatea romanului care taie, este aceeasi ca peste tot in lumea capitalista , sistem care pune castigul pe orice cale pe piedestalui valoric suprem.
    Legea se aplica pe termen scurt, cu adresabilitate catre entitatea finala, cea care proceseaza…sau, se pune bariera la granite, pentru a descuraja exportul. Pana la educatia de nivel austriac este cale lunga, iar daca nu aplicam rapid si in mod drastic legea, pana creste gradul de educatie si responsailitate al romanului, ramanem fara paduri. (Z)
    In alta ordine de idei, am spus intotdeauna ca legislatia europeana este elaborata de ,,cei mari”, pentru ,,cei mici”, strict in avantajul primilor. (Z)
    ps
    Despre scaderea suprafetelor impadurite ,,cu cat ne deplasam mai la sud”, e de discutat…..iata si alte cifre (chiar daca nu-ti prea plac, acolo unde te distrezi relaxat cu yola si unde comentezi distant si superior pe nisipul fin intre doua curse):
    ,,Bulgaria este a treia ţară din Europa ca biodiversitate a pădurilor, a declarat adjunctul ministrului interimar bulgar al agriculturii şi alimentelor, Gheorghi Kostov, la reuniunea anuală a Uniunii Silvicultorilor Europeni, care s-a încheiat duminică la Nesebăr, a comunicat biroul de presă al ministerului de resort. „Sectorul silviculturii bulgare va continua să sprijine dezvoltarea economică a statului, asigurând condiţii corespunzătoare activităţii muncitorilor şi salariaţilor, extinzând la maximum eforturile pentru atenuarea urmărilor schimbărilor climatice, garantând suţinerea unui mediu sănătos”, a declarat Kostov. Potrivit ministrului interimar bulgar al agriculturii şi alimentelor, suprafeţele împădurite din Bulgaria sunt în suprafaţă de 4.180.000 hectare, sau 37% din teritoriul bulgar, 67% din suprafaţă revenind foioaselor. Volumul cherestelei este de 650 milioane m.c., cu un spor anual de 14,4 milioane m.c. şi cu o tăiere de 8 milioane m.c., conform statisticii oficiale bulgare, a spus Gheorghi Kostov şi a specificat că peste jumătate (circa 55%) din suprafaţa împădurită din Bulgaria este inclusă în programul „NATURA 2000″.

    Deci, mai piano cu globalizarea si cu grija fata de susceptibilitatile ,,oficiului concurentei” foarte atent la ce scot pe gura birocratii de la Bruxelles. 😉
    Nu spun ca Yohannis are niscaiva interese pecuniare, dar cel putin naiv as putea spune ca este. Dar nu la fel de mult ca feisbucistii care l-au votat pentru…,,schimbare”. (Z)

    • Sunteti nascut la o luna diferenta fata de sotia Dvs……apropiere divina ! Va doresc inca de acum La Multi Ani fericiti alaturi de cei dragi impreuna cu Doamna sufletului Dvs!

Lasă un răspuns