Costel

poza2

Costel are 32 de ani. A avut o copilărie fericită iar părintii i-au indreptat pasii spre o viată chibzuită. Acum e deputat si este specialistul PNL in declaratii de politică externă. Desi tânăr, a aflat despre Lenin, Fidel Castro, Gabriel Bivolaru dar si de semnificatia lor pentru Ministerul de externe.

Vă invit să-l descoperiti si să-l pretuiti la adevărata valoare, pentru competentă, respect si intelepciune.

18 gânduri despre “Costel

  1. Sper ca tinerelul a aflat si de relatiile reluate dintre Fidel Castro si americani, sau de intalnirea de la Soci dintre John Kerry si liderii rusi, in timp ce pentru Romania a devenit tradare nationala un eventual contact direct intre oficiali romani si rusi.
    ,,Kerry l-a intalnit pe Putin in resedinta sa de vara din Soci, la scurt timp dupa o intrevedere cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov. Potrivit unui responsabil din cadrul departamentului de Stat american, citat de AFP, pe agenda discutiilor figurau viitoarele etape ale incetarii focului in Ucraina. Violentele din Libia si Siria, amenintarile din partea Statului Islamic si negocierile pe tema dosarului nuclear iranian urmau sa fie, de asemenea, evocate in cadrul intalnirii, a mai precizat responsabilul american. Inaintea sosirii la malul Marii Negre, Kerry, insotit de Lavrov, a depus o jerba la un memorial al soldatilor sovietici.”

    COMENTEZ:

    In acest timp. in Romania , politicieni, anal-isi si jurnalisti, inoculeaza sistematic teama de Rusia si de o asazisa iminenta a razboiului….deci, trebuie marita alocarea bugetara pentru armata, teritoriul Romaniei trebuie pus la dispozitia aliatilor si, de ce nu, reintrodus stagiul militar obligatoriu (sic!)
    Pe acest fond, institutiile reprezentative ale statului roman sunt tinute in defensiva si decredibilizate cat mai mult cu putinta.
    Cred ca stramosii s-ar rasuci in mormine daca ar putea vedea cata prostie si inconstienta politica bantuie societatea romaneasca actuala.

  2. Trebuie să recunoașteți că este un monument de „înțelepciune”. Ce nu înțeleg eu este serviciul pe care-l faceți PNL, că nu-l lăsați pe Coșteluș să producă creativ politici liberale și diplomație. Cine vrea să asculte enormități poate cauta pe youtube Costel Alexe.

  3. prea scurt. e scris pour les connaisseurs. inca o fraza si pricepeam cu totii daca sunteti ironic, sau chiar trebuie sa luam aminte la tanarul in cestiune. cu „ce”.

  4. d-le Nastase ca ii ironizati foarte bine ! DAR INCERCATI PRIN MIJLOACELE CARE LE MAI Aveti la indemana sa nu ne mai reprezinte tara astfel de COSTELI,Cci am ajuns de rasul lumii.Nu inteleg deloc cum oameni ca dv. cu atata pregatire si experienta stau deoparte si ii lasa pe astfel de Costeli sa le ia locul si sa le dea lectii. DE ce?ELITA ACESTEI TARI NU SE UNESTE INDIFERENT de domeniu si sa faca un partid al elitelor. sa fie dezbateri de idei si programe fara PDL,PSD SI ALTII .Sa vedet atunci ca toata lumea var vota. Sa stiti ca poporul roman admira oamenii destepti si inteligenti .

  5. d-le Nastase ca ii ironizati foarte bine ! DAR INCERCATI PRIN MIJLOACELE CARE LE MAI Aveti la indemana sa nu ne mai reprezinte tara astfel de COSTELI,Caci am ajuns de rasul lumii.Nu inteleg deloc cum oameni ca dv. cu atata pregatire si experienta stau deoparte si ii lasa pe astfel de Costeli sa le ia locul si sa le dea lectii. DE ce?ELITA ACESTEI TARI NU SE UNESTE INDIFERENT de domeniu si sa faca un partid al elitelor. sa fie dezbateri de idei si programe fara PDL,PSD SI ALTII .Sa vedeti atunci ca toata lumea var vota. Sa stiti ca poporul roman admira oamenii destepti si inteligenti .

  6. In acelasi timp Corneliu Vlad este ‘scheletul din debara’ iar ideologul Titus Filipas se plinge ca este persecutat de diferiti bugetari….(partial am fost martor)

  7. @Ana
    Au avut grijă alţii ca dl Năstase să stea pe margine şi să asiste fără altă putere decât a ironiei la ieşirea la rampă a unor indivizi precum Costel.

  8. Eu l-am descoperit zilele trecute pe Mihai Voicu si mi-a fost destul !!! Daca nefericitul asta de Costel spune enormitati , Mihai Voicu nu spune nimic . Ca n-are ce !
    Noul PNL ( adica vechiul PDL ) este plin de astfel de indivizi : Alina Gorghiu , Teodor Atanasiu , Traian Igas , etc.

    De fapt , asta este MIZA ” reformei politice ” a DNA-ului : înlocuirea politicienilor valorosi cu nulitati din astea gen Costel , Mihai Voicu , etc.
    Sunt usor de manipulat , de cumparat , de speriat …

  9. Pai nu zicea bine Basescu cand zicea ca cum scoala romaneasca scoate tampizti?! Democratia ei de viata – iniante unu ca sta se ajunge aportar sau chelner …. azi titui prtsalaii fac liceu ba mai au si masterate !!!

  10. Costel,ca valoare,este in consonanta cu valoarea conducerii actuale a noului PNL(deci,acesta fiind nou,cel vechi nu mai exista!),altfel,aceasta ar fi sesizat ca baiatul se screme sa transmita si el ceva gen…Fidel Castro a inviat(fara a muri insa in prealabil!)

  11. @ A N

    Trebuie sa recunosti prieten drag ca dragostea si afectiunea mea pt. avortonul de rama baloasa costelush , slobozitul din mahalaua Adjudului , s-a manifestat cu un pas INAINTEA tuturor ( a matale , si a colegilor de blog ) .

    Din motive arhicunoscute ( pe care le accept scrasnind din dinti ) , postarea mea de deschizator de orizonturi cu privire la mamica lui , a neamului lui si a decedatilor lui , NU A FOST POSTATA !

    Ramane stabilit ca ieri sau alaltaieri !

Lasă un răspuns