Lista mea secretă a agentilor de influentă in Rusia

Fără a intra in jocurile dintre serviciile de informatii  ruso-ucrainiene, m-am gândit sa-mi „sparg” blogul si să găsesc lista agentilor mei de influentă in Rusia. Fiind cunoscut faptul că am incheiat operatiunile de influentă in NATO, UE si China, se stie ca am pornit o actiune de influentă si in Rusia. In calitate de hacker profesionist, am căutat si am găsit pe blogul meu, in 17 septembrie 2013, următoarele informatii:

„Unii îl consideră un important filosof, sociolog şi politolog. Alţii îl etichetează drept ideologul neo-eurasiatismului şi promotor al unor teorii geopolitice obscure. Depinde în care parte a lumii te afli. Oricum ar fi, Aleksandr Gelyevich Dugin este un personaj interesant care, astăzi, s-a aflat în vizită la Fundaţia Europeană Titulescu.

Pasionat de Lucian Blaga şi prieten cu Jean Parvulesco, el mi-a mărturisit admiraţia sa pentru cultura românească şi mi-a împărtăşit câteva dintre ideile care, în viziunea sa, constituie punţi de legătură cu spaţiul eurasiatic, cea mai importantă dintre acestea fiind filonul ortodox profund al identităţii şi spiritualităţii româneşti. Desigur, discuţia a fost mult mai amplă, fiind abordate atât evoluţiile actuale în plan internaţional, cât şi posibile scenarii legate de viitoarea configuraţie geo-strategică a lumii.

Aleksandr Dughin este autor al unor cărţi precum “Bazele geopoliticii” (1996) sau “Cea de-a patra teorie politică”(2012) şi este director al Centrului de Studii Conservatoare din cadrul Facultăţii de Sociologie a Universităţii “Lomonosov” din Moscova.”

67 de gânduri despre “Lista mea secretă a agentilor de influentă in Rusia

  1. Cine a ridicat în slăvi Justiția americană e contrazis de protestatarii din multe orașe care consideră că Justiția americană nu are de ce să fie ridicată în slăvi.
    Ei susțin că Justiția e părtinitoare.
    Cine poate să-i contrazică?

    Soluția? Să le-o trimitem pe Macovei.

  2. Sinca ceva…pe blog se discuta foarte des despre politica unuia sau a altuia dar nici o data despre politica in termeni economici , asa cum era atunci cind Basescu si Boc erau mari tartori!

    Ma intreb si va intreb stimati colegi stimata gazda , unde este pragmatismul de alta data , nu al dumneavoastra ,pentru ca va inteleg pozitia ci a stimatului Carcotas, sau a stimatei Luminita, de exemplu niste activisti valorosi din umbra?

    Va spuneam acu citeva zile ca eu am barometrul meu personal care masoara starea economica a natiunii.In acest barometru se exclude de la sine „top 300” pentru ca acestia traiesc in alta lume!

    Revin cu niste completari sinistre , niste sinistre realizari de doi ani incoace ale guvernului Ponta.

    Alocatia lunara acordata pentru un detinut este pe undeva peste 2000 lei
    Alocatia lunara pentru un ciine comunitar trece de suma de 300 lei
    Alocatia pentru un copil dintr-un centru de plasament este intre 40-110 lei.

    Zice…ce zice Luminita ,stiu zice despre ce se intampla in curtea altora, carcotasul & Co. ma bestelesc , dumneavoastra ma ajutati sa ma descopar ….nu ar fi mai bine sa descoperiti voi toti adevarul sau , repet si pentru corectorul meu maxima,veritas odium parit ?

  3. Politică făcută din interese personale

    Hackerii ukrainieni ar fi spart contul e-mail al unui apropiat al filozofului rus ultra-naţionalist Prof. Alexandr Dugin, un oarecare George Gavrişa (asistentul său personal după cum se spune – că de dovedit este mai greu din moment ce nu avea o poziţie oficială); mai mult decât atât, ar fi descoperit şi o anexă cu un presupus grup de influenţă pro-Rusia, în fruntea căruia s-ar afla un fost preşedinte al României şi un fost prim-ministru ( greu de imaginat, totuşi, cum ar fi putut aceştia din urmă refuza să aibă contacte de tip diplomatic cu înalte oficialităţi ruse !), urmaţi de o suită de intelectuali români care şi-au permis, la un moment sau altul, să fie critici faţă de politica Statelor Unite de a impune o lume uni-polară în care supremaţia sa să fie indiscutabilă. Oare hackerii aceştia n-au auzit niciodată de WikiLeaks ?

    Haideţi să fim filo-români, înainte de a fi filo-americani, pro-occidentali şi anti-ruşi ! Din moment ce România nu poate influenţa în nici un fel politica mondială, ea este nevoită să menţină relaţii bune atât cu SUA şi Europa, cât şi cu Rusia, una din cele mai mari puteri din lume. Să colaborezi cu această civilizaţie unică şi independentă nu înseamnă să lupţi împotriva democraţiei ! Şi, până la urmă, acest lucru încearcă să-l facă unii lideri europeni (cu timiditate, ce-i drept, căci şi ei sunt victimele propriei propagande demagogice), printre care Angela Merkel (care nu uită uşor că americanii i-au interceptat convorbirile telefonice) şi François Hollande ( care nici el nu este atât de molâu pe cât pare !)

    Iar în ceea ce-l priveşte pe A. Dugin, atitudinea sa extremistă, mai ales în privinţa conflictului din Ukraina, a făcut să fie demis pe 1 iulie 2014 din fruntea Facultăţii de Sociologie a Universităţii de Stat din Moscova, semn că însuşi Vladimir Putin şi consilierii săi încearcă să menţină un echilibru în Rusia între partizanii bunelor relaţii cu Europa şi SUA şi cei ce îşi doresc păstrarea tradiţiilor acestei mari naţiuni.

    Cât despre milionarul Ghiţă, este de-a dreptul ruşinos că, la numai o zi după ce şi-a dat demisia din PSD, a început să lanseze prin postul de televiziune pe care-l patronează atacuri atât de murdare la adresa unor personalităţi politice de talia lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase !

  4. Cred că e vizibil faptul că nu prea mai am intervenţii aici, nici pro, nici contra.
    Am o stare de sictir greu de depăşit dar, văd că există un băgător de seamă care merge-n pas cu moda, tot ce-i rău vine de la Ponta, carevasăzică, ceva de genul celebrei acuzaţii, conform căreia guvernu-i de vină că apa are 2 atomi de Hidrogen în moleculă. Auzi, dom-le, ce crimă! 🙂
    Acu’ nu că mă deranjează ridicolul în care se plasează stimatul ipochimen, pe care încerc să-l ignor, dar mi se pare că bate câmpii prea de tot. Păi să susţii public, pe blogul domnului Năstase că de la guvernul Boc n-a mai făcut nimeni o analiză pragmatică, economică, nu poate fi decât rezultatul unei „gândiri” bolnave rău de tot. Îmi era greu să mă gândesc, azi, că poate exista cineva care să amintească în termeni elogioşi despre un pitic imbecil, care a avut şansa să fie, temporar bineînţeles, prim-ministru al unei ţări, nici nu mai contează care.
    Nu ne povesteşte susţinătoru’ piticului cum era cu bugetul de la turism, cum a fost cu terenurile de fotbal în pantă, cu pârtiile de schi cu telecabină, dar fără altă infrastructură (drumuri, hoteluri), cu piscinele de prin comunele în care apa se scoate cu ciutura din fântâni şamd.
    El vine cu nişte cifre pe care nu ştie nimeni de unde le-a scos. Cică Ponta-i de vină pentru

    Alocatia lunara acordata pentru un detinut este pe undeva peste 2000 lei
    Alocatia lunara pentru un ciine comunitar trece de suma de 300 lei
    Alocatia pentru un copil dintr-un centru de plasament este intre 40-110 lei.

    O noţiune foarte dragă stimatului ipochimen: „alocaţia lunară”. Dacă aş discuta cu un om normal, mai întâi l-aş întreba ce înţelege prin „alocaţie lunară”? Sigur, nu va răspunde, dar cei ce citesc sunt infinit mai deştepţi decât el.
    Pentru ţinerea în captivitate a unui deţinut, statul prevede nişte cheltuieli, care n-au nimic aface cu „barometrul personal economic” al fenomenului. Astfel, putem vorbi despre o NORMĂ DE HRANĂ, şi o NORMĂ DE ÎMBRĂCĂMINTE

  5. Regret, nu ştiu ce s-a întâmplat, continui comentariul meu.
    Astea sunt singurele care pot fi cuantificate, găsite într-un plan de cheltuieli individalizate pentru un deţinut. Dacă ne gândim că norma de hrană a unui ofiţer al Armatei României este de 750 lei, acest domn se poate duce să-şi tragă palme la oglindă, după care să se ducă frumos la culcare.
    „Alocaţia” pentru un câine comunitar poate chiar să treacă de 300 lei. Lumea cere rezolvarea problemei, ceeace impune luarea unor măsuri pe care să le accepte UE, sau ceea ce numim în general „lumea civilizată”.
    Centre de plasament pentru copii nu prea mai există, şi de altfel, în altă intervenţie, „stimabilu” susţinea că e un celebru sponsor al acestor instituţii. De unde dracu’ a scos cifrele astea, nu ne spune.
    Nu ne spune „stimabilu'” ce valori aveau aceste cifre înainte de Ponta, ca să ştim şi noi cât mama dracului a dus economia de râpă. Că dacă tot acuzi, tre’ să oferi nişte date comparative, elementar Watson!
    Nemernicu’ îmi alătură nick-ul numelor Luminiţei Arhire şi lui Năstase Adrian.
    Mişelule, îţi mulţumesc, alăturarea mă onorează. 🙂

  6. MEP

    Chiar asa de credula sunteti sau ….va faceti….

    Sticla si hartia suporta de la cea mai rafinata opera de literatura sau arta la hirtia folosita la WCeu sau spalarea pe creier cu scenarii si intoxicari de la West la Est si viceversa!
    Probabil este vorba de hackerul ukrainian John Bull de la CIA acelasi care a declansat si lovitura de stat de la Kiev!
    Curcile din Capitoliu Casei Albe acelea care au salvat America de invazia galilor rad de se striuca!

  7. Dintre numeroasele variante pregătitoare ale „bibliotecii lui Evghenii Oneghin” –aceea inspectată de personajul Tatiana Larina pentru citirea înscrisurilor marginale-, studiul http://ralphfiennes-corner.net/forums/index.php?topic=1731.0;wap2 menţionează de asemenea varianta în care apare o carte scrisă de către autorul Mably pe rafturile bibliotecii de la conacul lui Evghenii Oneghin. Nu cunoşteam până acum detaliul. Deşi am mai vorbit despre acest Mably pe blog. Spiritul său organizatoric era foarte larg recunoscut în Europa. O delegaţie a Şleahtei poloneze, asociată importantului centru cultural din oraşul Bar (unde învăţase iluministul nostru Miron Costin), a venit la el să-l roage a scrie Constituţia Poloniei ! Putem bănui că Gabriel Bonnot de Mably a lucrat activ şi pentru a introduce în documentele Franţei Capitulaţiunea de la 1740 pentru Moldova.

  8. @ Luminita Arhire:

    Deși nu pot să afirm ca dl. Ban că sunteți unica rațiune pentru care mai citesc comentariile, recunosc că vă caut articolele și le citesc cu plăcere.
    Nu numai stilul mă încântă, ci și ideile, analizele, raționamentele.
    Vă invidiez pentru că eu nu pot să scriu așa bine și pentru că nu reușesc să fac raționamente-cristal.

  9. Unde ajunge minciuna unui specialist in dezinformare,citez „Centre de plasament pentru copii nu prea mai există, şi de altfel, în altă intervenţie, “stimabilu” susţinea că e un celebru sponsor al acestor instituţii. De unde dracu’ a scos cifrele astea, nu ne spune”
    Raspunsul este „din buzunar” , si tu poti da din ratia de cocirt 1/2 si vei deveni mai treaz!

    Fata in fata sau daca ma contacteaza la telefon ii pot spune verde-n…
    In judetul Constanta sunt circa 350 de copii , cel putin asta este numarul de copii care imi multumeste pentru micul adaos la micul dejun…..
    La centrul Delfinul , centrul in care o educatoare a dat o corectie unui micut,corectie dezbatutasi dezavuata si pe televiziuni,acolo unde de fapt contribui …din belsug sunt lunar intre 50 si 90 de copii intre 3 si 18 ani , Nu am evidentiat numarul total al copiilor din tara pentru ca sa nu fac cumva spre fericirea carcotasului si al amicului Marcus vreun infarct!
    Dar oricit ai fi de prost poti sa etimezi pe fiecare judet un numar de 200 de copii ,unii dati intradevar in asistenta maternala,doar periodic, si sa calculezi un minim de 10-15 mii , daca 10 -15 mii de copii sunt nimic si carcotasul si marcus sunt asemenea socoleli lor nuantat pro guvernamentale!
    PS
    Daca Carcotasul nu crede ii iau pe pretenul Marcus ,care are loc in masina pina la un centru de plasament doar asa ca sa nu mai mananci mancarea de deziformator pe saturate!
    Sau pot sa-i redau scrisoarile de multumiri , sau scrisori personalizate de multumiri de la citiva din cei 350 de copii abandonati prin centrele de plasament constantene.
    Daca povestea lui Buratino ar fi si adevarata Carco nu s-ar mai apropia de nas de nici o oglinga.
    Carco, sa moara mincinosul miine?
    Inteleg reactia guvernului prin dezinformarile dezinformatorilor platiti, rusine!

  10. Acum citesc si ma minunez mai sunt si alti dezinformatori ,Carcptasul 1 si 2,eu de grija sa nu moara mincinosul care nu a auzit de aceste centre ii ofer pe judet cinci numere de telefon de la cinci centre diferite , ‎0241488647,488655,488659,488657,738870!
    Ca dezinformator platit de partid incearca sa-mi explice ce este alocatia lunara pentru un detinut si imi explica copilareste cit este platit pentru piinea cea de toate zilele un gardienian cu sarma ghimpata cu tot!Tipule ramai detinut in propria miinte esti de ras numarand negativ,aberant numarul copiilor fara speranta din Romania!
    Sau poate ai confundat numarul orfani ramasi in comparatie cu cifra copiilor exportata de Johannis si atunci , mea culpa.

    Daca ai fi idiot poate ar fi mai benefic , oare sa nu intelegi ca eu spuneam ca acesti copii apartin acum lui Ponta asa cum au apartinut si lui Basescu Boc, si ca alocatia a scade vertiginos in fiecare zi?
    Doar un rau voitor un om care uraste copii, jignit de alocatia mai mare pe care o primesc ciini prin orfelinate in comparatie cu ce ii poate oferi el propriului avatar canin sa-i fi dezlantuit adevaratul caracter?
    Oare stimatii sinecuristi pro guvernamentali sunt chiar asa de saraci cu duhul , sau doar se fac? Oare acest sinecurist chiar nu intelege ca eu tocmai la acest fenomen ma refeream atunci cind puneam diferit valoarea alocatiei la copii din orfelinate, ca doar si acolo sunt bucatari, educatori , personal auxiliar , platiti intradevar sub minimul unui gardian si poate de aici si incomensurabila diferenta intre ciini si copii!
    Intrebare la rectificarea bugetului s-a retinut acest aspect de dl. Ponta?

    PS.
    Carcule eu sincer te inteleg ai dreptate Becali chiar face mari economii mananca , pentru ca posteste , nu ca tine , doar piine si sare, ai sa fi surprins ca Borcea and Co ,face mai mari economii la mancare decit insusi Becali , deoarece ei,Borcea &Co. mananca urechi de elefant la comanda speciala si nu mancare de cazan…si apoi cine sa-l pazeasca pe Borcea , doar Borcea insusi!
    Si inca ceva Carcule nu te lasa, coboara din ce in ce mai sus!

  11. Ghita,

    Si Alaska a fost o parte particica din globul pamanesc cucerita pe politicile globaliste de azi! Adica pe bani si pe dezinteresul atot-puternucilor!
    Cind te gandesti ca daca Alaska ar fi fost gulagul de ieri sau de azi , azi condamnatii de ieri ar fi fost americanii de azi.dezi acolo au ramas multi rusi la fel si in Nordul Canadei , rusi mai americani decit exodul auracilor de ieri,sau implantul petrolistilor de azi!

Lasă un răspuns