53 de gânduri despre “In așteptarea votului de duminica

  1. Am si eu un catzel minunat, terrier. Pacat ca nu pot sa va trimit o poza. Cine nu are animale, si nu stie ce e afectiunea pentru ele, traieste degeaba. Ciudat ca ele nu pot sa urasca, asa cum fac oamenii intre ei.

    Vor fi unii dreptaci care o sa ma injure ca ma iau de capitalismul mult dorit, exportat in forma lui texana. Domnilor, dupa decenii de capitalism, modelel pe care le vedeti din Romania sunt pe marginea prapastiei. Nici o firma, cit de mare o fi ea, nu mai ofera pachete angajatilor asa cum faceau acum citiva ani. Toti reduc beneficiile, inclusiv la marile banci. Salariile ramin la fel. Preturile au explodat. Eu nu va doresc „binele” asta, pentru ca duce in prapastie. Sper ca noul Presedinte, desi amindoi candidatii au jurat cu mina pe funditza credinta Licuriciului, sa aibe suficienta mine si sa stie sa apere Romania, atunci cind e impinsa spre prapastie.

    Despre „diaspora”: se crede in Romania ca „diaspora” este basista. Nu este adevarat. Cei mai multi romani nu voteaza in diaspora. Explicatiile sunt multe, insa majoritatea romanilor plecati demult nu se mai implica in politica in tara de origine, ci o fac in tara care i-a primit, acolo unde platesc taxe si au proprietati.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.