Conferință internațională la Iași

20141025-065438.jpg

Timp de trei zile, am participat, la Iași, la o conferință internațională, cu tema „Uniformizarea dreptului -efecte juridice și Implicațiile sociale, politice si administrative”. Reuniunea a fost organizata in cadrul unui program finantat din fonduri europene pentru pregătirea doctoranzilor si a celor din stadiul post-doctoral. Au fost prezentate numeroase lucrări – in toate domeniile dreptului – si au avut loc dezbateri interesante.

In paralel, am întâlnit mai mulți prieteni si colegi din capitala Moldovei.

59 de gânduri despre “Conferință internațională la Iași

  1. Deocamdata, domnule Vsile, ICCJ si-a mentinut decizia, respectiv, va decide pe data de 18 noiembrie 2014 in ceea ce priveste dosarul de prezumtiva incompatibilitate al domnului Yohannis.
    D-ta cum comentezi aceasta confirmare ?
    (Z)

  2. Hutoki*, by semne
    +Îmi era teamă. Începusem să ridic ziduri de protecţie şi deveniseră monumente. Mă simţeam mizerabil între pietrele reci, dar mă ardeau curiozităţile atacatorilor. După lungi bătălii cu mine însumi, mi-am luat o lungă vacanţă. Am bătut câmpii întregi cu pasul, şi m-am înecat cu propriile respiraţii. Am mestecat iarba şi am înghiţit-o. Nu pot să uit amarul acela vezical, sec, tăcut ca un şarpe ce-şi atinge victima cu limba.+
    * Go forth
    SURSA http://catevasemne.wordpress.com/2014/10/26/16/

  3. Zev.

    In orice presumtiva culpa sau amanare decizionala exista un mobil, cine ar avea de cistigat de starea de inceritudine?
    Tha’t is the question!
    Si apoi ce dezbate pina la urma ICCJeul ,restitutio in intergrum, starea parlamentului, starea natiunii , nu o simpla acuza de incompatibilitate?
    Si inca ceva cind au loc alegerile presedentiale parca inainte de 18 , pentru unii s-ar parea o prostie , pentru altii insa o masinarie!

Lasă un răspuns