24 de gânduri despre “La Multi Ani!

  1. @ centru

    Sunteti suferind de teoria conspiratiei si de basism ! D-voastra credeti ca orice persoana care are opinii contrare d-voastra este securist ?

    Ati fi surprins sa aflati ce persoana neinsemnata sunt si ce meserie comuna am .

    Sunt total PROOCCIDENTAL in gandire dar cu toate acestea , am opiniile mele personale si chiar nu mi se pare ok ceea ce face SUA , NATO si UE in Ucraina !!! Si nu numai … Mi se pare revoltator … Nu mi se pare deloc o organizatie defensiva !!!

    Sa organizeze o lovitura de stat , sa puna la conducere niste cozi de topor , sa nu tina cont de minoritatea rusa , sa-i alimenteze cu arme , etc. Vi se pare normal ?

    Cum ar fi ca Rusia sa-si faca baze militare in Cuba , Mexic sau Canada ? Cum ar fi ca Rusia sa organizeze lovituri de stat in apropierea SUA ?

  2. Multumim de urari si ne alaturam si noi ,la toate urarile de bine !

    Daca le da Bunul Dumnezeu alesilor nostri, mintea cea de pe urma , ca sa voteze pt. SUSPENDARE ( care sa si iasa ), va dati VOI SEAMA CA bassecu AR RAMANE FARA VILELE DE PROTOCOL , FARA SPP , SI CHIAR FARA PENSIA SPECIALA ?

    D-aia e turbat bassecu , nu pt. ca isi pierde imunitatea ( cu tot sistemul pus la punct , la perfectiune , mici in coor nu-l doare .

    PS Petrica Romanu’ mare cooorva esti ( ala fara gat )

  3. Multumesc Domnule Adrian Nastase pentru urarea de ziua numelui. Va doresc din tot sufletul dumneavoastra si familiei dumneavoastra , multa sanatate si bucurii. va asteptam in „prima linie ”…

  4. Sănătatea și norocul, fericirea pe mulți, mulți ani de-acum înainte să le fie toată averea celor care poartă sfântul nume de Maria! Aceleași urări și pentru Marian, Marinică ori Marin.

  5. VA MULTUMIM DE URARE SI VA DORIM MULTA SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA SI SPIRITUALA ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI…VA SUNTEM ALATURI SI DORIM SA SE FACA DREPTATE SI SA VA RECAPATATI LIBERTATILE CIVICE , REABILITINDU-VA PENTRU TOATE FACATURILE PENALE DIN CONDAMNARILE COMANDATE DE MARINARUL PENAL IMPOSTROR….DUMNEZEU SA VA AIBE IN PAZA SI GRIJA LUI….

  6. Maria…cel mai frumos nume feminin.
    Este simbolul iertarii, ingaduintei, tolerantei, blandetii, responsabilitatii….dar toate au o limita. Nu sunt convins ca meritam sa fim iertati, daca ne pierdem si de aceasta data busola.

  7. La Multi Ani!

    Regret ca voi face pe threadul asta un comentariu despre josnicia celui caruia ocupa inca postul de Presedinte. Nu am pomenit in nici o tara democratica ca un Presedinte sa calomnieze un cetatean aflat la inchisoare. E de neconceput o asemenea pozitie a celui din fruntea statului fata de un cetatean condamnat, indiferent cum il chiama.

    „Referitor la demersul de suspendare a sa, Băsescu i-a transmis lui ”Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, inimă zburdalnică”, să citească Constituţia ”ca să nu se mai facă de râs atunci când planifică programul de suspendare a preşedintelui dat de Voiculescu, apăsat acum de plafonul puşcăriei”…

    Va fi o companie ultra-urita, pentru ca e vorba de multi bani, si ani grei de temnita pentru cei care si-au batut joc de romani, care au subt de la buget cu lumina stinsa. Da, e oricind pericol ca un partid aflat la putere sa se transforme intr-un „partid-stat”, dar mai rau e sa ai acolo „partide-lipitori”.

    http://www.mediafax.ro/politic/traian-basescu-cer-demisia-sau-demiterea-imediata-a-sefului-jandarmeriei-seful-statului-despre-suspendare-tariceanu-inima-zburdalnica-sa-citeasca-constitutia-13229350

  8. @Adrian B – nu cred ca 10 % din rebelii separatisti din Ucraina sunt etnici ucrainieni . In fata camerelor de luat vederi si a militiilor separatiste o batranica din Donetsk a indraznit sa spuna ” cei care vin sa faca razboi la noi nu sunt de aici , vin din Rusia … ” – asta ca sa nu vorbim de unitatile regulate ale armatei ruse prezente acolo .
    La Nistru , in 1992 , cine forma militiile Tiraspolului , ?- cazaci din Rusia !
    S-a dat comanda de stat in Rusia pentru scrierea unei istorii a ” Novorusiei ” , de care nimeni nu a auzit pana acum . Domnii de la Kremlin au pus in ” Novorusia ” regiunile Donetsk , Lugansk , Dnepropetrovk , Harkov si Odessa …
    In alta ordine de idei , terbilul Mrel Bran in Le Monde ” la 100 de ani , razboiul mondial lasa inca rani deschise in Romania ” – ” suferinta ” maghiarilor … omul e ingrozitor .
    O veste buna , castigatori desemnati pentru continuarea autostrazii Transilvania spre Campia Transilvaniei – sa traiasca !

  9. LA VIE EN MOV

    Blugii lu’ Udrea. La Țebea.

    După ce au făcut reclamă la românism şi românitate la Ţebea, Udrea şi Boc au vizitat mall-ul din zonă, iar madam s-a interesat, candid, asupra unor blugi pe care i-a tratat cu multă afecţiune. “Ce-ar fi să-mi iau nişte blugi de-aici?”, a spus ea cu subtilă ironie, că, adică, ei, cum i-ar sta lu’ ditamai cucoana să-şi ia blugi din târg de la Ţebea? Da, chiar!

    Şi să intri să-i probezi într-o cabină de probă, d-aia improvizată, făcută dintr-o cârpă amplă şi o doamnă care-o ţine ca să nu ţi se vadă rândunica de către publicul încântat şi curios, în egală măsură. Şi să-ţi scoţi capul pe cârpă şi s-o întrebi pe tanti dacă n-are cumva o mărime mai mare, deoarece ţie ţi-a fost jenă să ceri din start mărimea ta şi te-ai prefăcut că eşti mai slabă. Şi pe urmă ceri o mărime şi mai mare, şi mai mare, până când, în sfârşit, cea mai mare măsură de blugi aflată în dotare, îţi va fi venit exact aşa cum îţi stă bretonul dimineaţa, când te trezeşti. Sau ca patriotismul pe burta plină.

    Când, în sfârşit, gata, ai reuşit să ţi-i tragi pe tine, ai întreba-o pe vânzătoare dacă are să-ţi dea zece perechi dintr-alea, pentru că-ţi plac enorm şi ai vrea să-i ai pentru mai mult timp, după ce se rupe o pereche, să-ţi iei alta, la fel.

    Dar eu ştiu, de fapt, de ce nu şi-a cumpărat Udrea blugi de la Ţebea. Pentru că-i era jenă că sunt prea ieftini şi nu se poate să-ţi întinezi chiloţii de o mie de euro cu nişte blugi de 8 euro. Pur şi simplu, nu aşa se face treaba! Nu ştiu dacă Boc şi-a cumpărat până la urmă setul ăla de şosete pe care-l tot studia, dar eu, dac-aş fi fost în locul lor, aş fi cumpărat, cu osârdie, tot ce mi-ar fi ieşit în cale, sigură fiind că doamnele alea m-ar fi şi votat; le-aş mai fi făcut şi io puţină vânzare, că nu cred că, pe praful ăsta, se înghesuie românii din Ţebea să-şi cumpere taman blugi; ar fi fost ziua lor norocoasă.

    Dar nu. Udrea nu şi-a cumpărat blugi de la Ţebea, iar Boc a lăsat şosetele alea jos, cu un dezgust interior, după care şi-a spus: “păi io, cu salariul meu de la primărie, dau de o sută de ori mai mult pe o singură pereche! Frumos mi-ar sta să-mi iau şosete d-astea de la Ţebea?!?”.

    Mai bine facem reclamă la românitate, din spatele unor blugi făcuţi în America decât să ne luăm blugii ăia din Turcia, nu? A, dacă i-ar fi adus Băselu cu vaporu’, sigur, ar fi fost cu totul şi cu totul altceva. Aşa ar mai fi venit de-acasă. Aşa, s-ar mai fi regăsit cu sine. Pe sine. Se.

    Luiza Moldovan, Jurnalul Național, 8 septembrie 2014

  10. Ponta la doua capete!

    Asa cum va spuneqam Johannis nu va avea nici o sansa.
    1) La urne acelasi ele3ctorat care la votat pe Traian Base in 1994
    2)O eventuala respingere de catre o institutie la comanda lui Traian sau Ponta sau la dubla comanda.

    Daca nu a mers cu 8 case, organe de copii, barba albastra si multe alte murdari , pina la ANI a decis Tribunalul Bucuresti , un fief pe vechi basist acum pontist cu magistrati pe sarma!

  11. Marlanul de la Cotroceni nu stie sa piarda….mai intai, nu a recunoscut ca l-a sunat pe Jean-Claude Juncker sa-i puna o contrapila d-nei Corina Cretu.
    Aseara, ne spune, ca un talamb beat ce e, ca…demnitarii UE fac glumitze (sic!) si ca el nu a cerut un portofoliu simbolic pentru europarlamentarul PSD. Ba mai mult, dobitocul vrea sa credem ca..EL a negociat un portofoliu notabil pentru Romania, nu Victor Ponta ! Adica, tradatorul national incearca sa dreaga busuiocul.
    Mai Basescule..ia-o, mai frate (vitreg) pe Udrea in bratze si aruncati-va cu parasuta. Am pus si eu o ,,pila” la instructor sa faca un singur nod.
    😉 😉
    ps
    Poate este mai bine pentru PDL: raman, sa aleaga, intre Macovei si Catalin Predoiu.

  12. @ centru

    Daca tot promovati razboiul si sunteti asa razboinic , de ce nu mergeti d-voastra sa va inrolati si sa luptati pentru ” eliberarea ” Ucrainei , pentru Yatzeniuk , Turcinov , Timoshenko , John McCain , Obama , Hollande , Sikorski si alti bashinoshi din astia ! Sau sa va trimiteti copiii ! Ca sa nu mai moara oameni nevinovati din cauza unor politicieni iresponsabili !

  13. @ George Ban,

    propun sa va luati de casele lui Udrea in buna logica electorala, alea ar fi romanesti, daca ar exista… dar aud ca sade cu chirie… Si tot asa, n-a investit in copii… Despre tricourile paul & shark nu a scris nimeni? Nu le poarta numai Basescu… ci toti patriotii romani!

    Ne poate oferi cineva ceva concret si pt „suspendarea nazistului”?

    Pana la urma, altceva decat circ si pomeni electorale, se mai gaseste pe „piata”?

  14. Doru Coarna

    Te intreb sincer si direct, astept un raspuns pe masura:
    Comportamentul lui Traian Basescu, implicat ostentativ in campanie, desi, inca ocupa fotoliul de ,,presedinte al tuturor romanilor”, este normal si firesc ?
    Cine genereaza, aproape, in fiecare seara, circul de care faci vorbire ?
    Mai mult, este normal sa foloseasca fiecare prilej, sa-si atace adversarii politici, CHIAR SI PE ACEIA AFLATI IN INCHISOARE ?
    Este normal sa se adreseze public cu apelative gen ,,Corinutza”, Victor Viorel, sau Calin, x, y, z, Tariceanu, puncte, puncte ?
    Nu inteleg de ce unii oameni, incluisv d-ta , sunt impresionati de obraznicie, tupeu, aroganta, violenta, grobianism si amenintare ?
    Sunt toate acestea, firesti, pentru un sef de stat ? Un stat european pro-occidental ?
    ps
    N-o fi existant casele Udrei (dupa ce si-a salvat, miraculos, investitia de 3 milioane de euro in imobilare in plina criza), dar are bani de tererenuri fara numar. Sau sunt banii depunatorilor la CEC ? Nu conteaza, basist sa fii si se rezolva. (Z)
    Si la urma urmei, la ce I-ar trebui o casa, din moment ce intra cand vrea muschii ei in palatul Cotroceni, Vila Lac, Dante, etc ?

  15. @Adrian B – Aio dreptate , Putin candideaza la premiul Nobel pentru Pace . Hai ca esti ( sunteti , ca sunteti patru pro – Novo rossia pe aici , daca unul din voi nu scrie sub alt pseudonim ) teribil . Cine invadeaza pe cine ? Ucraina invadeaza Rusia ? Vii cu cinismul politicii imperiale ruse – stiti cum explica Istoria URSS a lui Stalin razboiul sovieto-finlandez ? Citez ” Leningradul se afla la cateva zeci de kilometri de frontiera finflandeza , expus tirurilor de artilerie . Finlandei i s-a propus o rectificare de frontiera ceea ce ea a refuzat ” .Cat cinism !

Lasă un răspuns