31.07.2014

Adrian, am avut un vis! Eram impreuna, asa cum am fost in ultimii 29 de ani. Aceiasi, tu si eu. Ne-am intalnit cu Dumnezeu, care ne-a spus: va mai dau de trait impreuna inca o suta de ani. Sa compenseze anii in care, prin forta lucrurilor si micimea oamenilor ati stat separati. Sa fie si pentru anii in care tu ai fost, poate, prea preocupat de soarta altora. Sa fie pentru a va petrece timpul cu copiii. Cand veti sarbatori 129 de ani impreuna sa nu uitati ca sunt acolo cu voi, la fel de preocupat sa va fiu alaturi ca pana acum! Asa mi-a spus Dumnezeu in vis, apoi am inchis ochiii, am lacrimat si am adormit cu gandul la tine, la noi, la cei 29 de ani petrecuti alaturi de omul care ne-a luminat existenta mie si altor milioane!

Cu toata dragostea,
Dana

66 de gânduri despre “31.07.2014

  1. @ Marian Nicolae
    Din lipsa de timp nu dialoghez cu cei care posteaza pe blogul domnului Nastase si le cer scuze celor care incearca sa ma abordeze din cand in cand.
    Totusi,ultima ta postare care intamplator mi-e adresata,m-a amuzat copios si nu ma pot abtine sa nu comentez.
    …………………………………………………………………………………………………………..
    ”Noroc cu Maica Rusie si cu China, care ne-au scos din aceasta situatie.”
    Bunicii nostri i-au asteptat 4 deceni pe americani sa vina pentru a ne salva de ciuma rosie .
    Patruzeci de ani Romania a avut ”parteneriata strategic” cu mama ta Rusia,(alti copii nu stiu sa mai aiba in momentul de fata in Romania),in cadrul tratatului de la Varsovia.
    Ce-au insemnat cei 40 de ani de dominatie sovietica,(invata pana si copii in primii ani de scoala).
    -sfartecarea teritoriului Romaniei;
    -schingiuirea si omorarea in puscariile comuniste a tuturor oamenilor de valoare pe care i-a avut Romania in perioada anilor 50′.
    -furtul masiv al resurselor naturale;
    -indobitocirea populatiei prin propaganda care a patruns in toate sectoarele societatii:invatamant,cultura,arta,etc.
    -foamete,frig,izolare,teroare psihica;
    -insusirea de catre rusi a tezaurului Romaniei;
    In fine,dupa 40 de ani de suferinta americanii au venit,au rezolvat problema,dupa care nu au mai prea dat ”semne de viata ” atata timp cat marele urs de la rasarit a intrat la apa transformandu-se in urs furnicar.
    De-o buna perioada de timp,ursuletul a inceput sa maraie astfel ca dupa inca 25 de ani scursi de la prabusirea comunismului americanii nu doar ca au venit aici dar de data asta s-au si instalat.
    ”Terenul” este cat se poate de fertile deoarece intre timp,Romania s-a americanizat.Pana si cel mai nenorocit bar din cel mai izolat catun,are lipit pe vitrina un abțibild coca cola. 🙂
    America este peste tot in tara noastra si chiar daca ai vrea s-o ocolesti,nu poti. 🙂
    America este prezenta in manualele scolare,in aproape toate filmele,pe laptop,pe telefon,in market-uri,muzica,mancare,imbracaminte,stil de viata ,(in special al tinerilor),formatele emisiunilor tv si radio,etc,etc.
    Romanii sunt in proportie de 85% pro-americani,(nu ca 15% dintre ei ar fi pro-rusi…intotdeauna cand se realizeaza un sondaj,o parte dintre cei intervievati raspund:”nu stiu,nu ma intereseaza,nu raspund”).
    Serviciile sunt in totalitate pro-americane,partidele politice,societatea civila…si ma opresc aici pentru ca m-am plictisit.
    In ceea ce priveste Rusia…nu le ascultam muzica,nu le vizionam filmele,nu le cumparam masinile,nu ne imbracam ca ei ,iar turistii romani nu aleg niciodata Rusia ca tara de destinatie.
    Politicienii romani nu indraznesc nici macar sa zica ceva rau de America respectiv ceva bun despre Rusia si Putin,(Geoana a pierdut alegerile din 2009,unul dintre motive fiind vizita la Moscova,chiar daca ea a fost privata) pentru ca pot sa-si ia adio…
    Stie cineva pe unde a disparut fostul consilier al lui Ponta,Blanculescu? 🙂
    Eu inteleg faptul ca guvernul pesedist condus de Victor Ponta nu mai are bani din cauza modului dezastruos in care a condus tara de 2 ani si jumatate iar FMI si Banca Mondiala nu mai sunt dispuse sa finateze un guvern falimentar .
    Este evident ca pesedistii ar vrea sa imprumute bani de la rusi si chinezi pentru a mai tine capacul pe oala clocotita,cel putin pana in primavara cand pleaca Basescu de la Cotroceni.
    Ministerul finantelor s-a transformat intr-un balon,(de la o zi la alta tot mai umflat),plin cu taxe,impozite,accize.Functionarii de acolo nu mai prea pot tine ascunse intentiile guvernului pentru inceputul lui 2015.Astfel,pe site-ul ministerului,aceste intenti,tot apar si dispar. 🙂
    Hmmmm,cat de buni ar fi acum niste bani de la rusi si chinezi,care,(apparent),nu vin la pachet cu atatea conditi.Numai ca problema este…cum facem sa luam bani de la rusi fara sa afle poporul? 🙂
    P.S.
    Vocea Rusiei ne avertizeaza ca in Romania,dupa alegeri,ar putea sa apara o enclava,un fel de Republica Populară Donețk al carei cetateni nu vor recunoaste noile autoritati de la Bucuresti.
    Republica Populara Teleorman? Republica Populara Dolj? Republica Populara Mehedinti?
    Ce ziceti? 🙂

  2. @ Centru, august 1, 2014 la 6:00 pm

    Extraterestii rusofili si rusofoni va raspund pe aceasta cale, ca daca Rusia nu ar fi intervenit pentru Romania de 3 ori cel putin, din 2012 si pana acum, Romania in afara faptului ca ar fi pierdut Transilvania, ar fi incetat pur si simplu sa mai existe pe modelul Palestinei……

    Va aduceti aminte de aplicatiile ruse din Marea Baltica cu ‘munitie nucleara activa” LA BORDUL NAVELOR…???

    Aceste aplicatii nu au fost de amorul artei navigatiei maritime ci pentru a arata UE ca Rusia chiar nu glumeste in legatura cu Romania……..

    Sunt sigur ca acest capitol al istoriei „v-a scapat” din vedere miraculos, as adauga eu……

    Daca mai aveti si alte comentarii acide la adresa Federatiei Ruse, stiind acum ceea ce a facut pentru Romania si pentru romani, va rog sa vi le pastrati pentru dumneavoastra.

    Istoria o cunoastem cu totii, nu este necesar sa ne reamintiti ce au facut bolsevicii, care fie vorba intre noi…NICI MACAR NU ERAU RUSI…….

    Daca ati omis si acest capitol al istoriei…va sugerez sa cititi cartea „Doua Secole Impreuna” de Soljenitin…si mai povestim dupa aceea……..

  3. …Si eu, care ma intrebam de ce nu mai posteaza d-na Luminita Arhire!? D-na Manuela, va rog sa lasati sa treaca toate comentariile.

  4. @Zev – nu te inteleg .
    Neutri in fata lui Stalin si a lui Putin , urmasul lui ?
    Neutru in fata unui stat – URSS – care nu te recunoaste pe tine ca stat , Romania Mare si te pune pe lista neagra a celor ce ” vor plati ” ?
    Neutri , ” helvetici ” in fata Rusiei lui Putin care din 2010 , discursul Tarului de la Lisabona , pune Romania pe lista tarilor care se vor dezintegra din ” cauza problemei Transilvaniei ” ? Rusia lui Putin care intretine un judet sub administratie directa – Transnistria – populat de militii ruse fasciste si inarmate , cu Tighina , Grigoriopol , Dubasari , Tiraspol – la 80 de kilometri de Prut ?
    Cat despre ” spiritul de Biserica ” al Rusiei lui Putin , lasa-ma sa vomit – cum agita , incantat , jucaria de plus din epava avionului un bandit venit din Rusia ? Vrei sa asculti pe Youtube comentariile ” crestinilor ” separasti rusi in fata corpurilor mutilate ale soldatilor ucrainieni – ” uitati-va ce facem fiilor si tatilor vostri . Asta e un cap de om ? Nu , e o galeata …

  5. @Ghita Bizonu’ ,
    @Centru
    Şi cum definiţi „integritatea teritorială a Ucrainei”? Cu Bucovina de Nord şi Basarabia de Sud incorporate?

  6. @Zev si Ghita – d’abord Ghita – dupa Ucraina , daca nimeni nu face nimic , urmam noi . Rusia are pamant ca nimeni , de la Kurile Sahalin la Prusia Orientala a lui Kant , azi ” regiunea Kaliningrad ” dar asta nu e de ajuns pentru capcaun .
    Zev , capitolul Rusia cu munitie nucleara in Baltica pentru Romania este cifrat pentru mine . Altfel , nu am competente profesionale in Psihiatrie .

  7. @ Centru,august 2, 2014 la 2:49 pm

    Daca sunteti ata de vehement si bazat pe ceea ce spuneti impotriva Federatiei Ruse si a Presedintelui sau, domnul Vladimir Putin, ce va retine sa nu folositi numele dumneavoastra real. In fond daca ati spune adevarul, chiar nu ati avea de ce sa va fie teama…

    Sau aveti…????

  8. Dumnezeu va iubeste! Si noi va iubim si va respectam! Sa va ajute Dumnezeu sa iesiti mai repede de acolo si sa fiti fericit impreuna cu toata familia, sotia, copiii, dar si cu draga d-voastra MAMA!

Lasă un răspuns