Dragi prieteni, vă mulțumesc!

Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați adresat în 22 iunie. Au fost sute de sms-uri și câteva mii de felicitări pe facebook. Andrei mi le-a adus sau mi le-a trimis pe toate. Le-am citit cu emoție. Au fost ca niște pansamente pe răni ce încă nu s-au închis. Între nori și soare, între meciuri de fotbal și bercea mondial, gândurile voastre de încurajare și de prietenie, în spațiul îngust în care trăiesc de câteva luni, mi-au încălzit sufletul.

29 de gânduri despre “Dragi prieteni, vă mulțumesc!

  1. Domnule Presedinte,astept cu emotie luna august.Poate ve-ti avea bunavointa de a accepta sa ne revedem.

  2. Domnule prim-ministru, nu are nicio importanta cat de mic e spatiu, spiritul e liber sa ajunga oricat de departe. Pentru ca nimic nu e intamplator in lumea asta, ganditi-va ca aveti de indeplinit o misiune, ca sunteti un misionar, o fereastra de lumina pentru oamenii care va inconjoara acum. Ganditi-va ca nu numai mesaajele pe care le-ati primit, ci si cele care stau inca nespuse, dar gandite, va sunt trimise de oameni care va sunt alaturi. Aveti incredere ca, dupa cum exzista un echilibru universal, toate tristetile si nefericirile se vor transforma candva, eu cred, curand, in amintiri si chiar nostalgie. Pentru ca, nu-i asa? „exista un sfarsit, dar e rotund si trece”.

  3. Azi am aflat cu stupoare, ca ati primit incă 6 luni de zile pedeapsa, peste ultima condamnare deja avută, chiar nu-mi pot da seama până unde si cât se va mai continua acest coșmar.
    Domnule Adrian Năstase sper din tot sufletul ca acest coșmar, care nu v-a doborât, să vă întărească peste măsura așteptată de dușmanii dvs., iar când veți revenii acasă să ne fiți aproape pentru a ne învăța din vasta și greu câștigata dvs. experiență politică și de viață, dar și pentru a lupta alături de noi, alături de tânăra și noua generație a acestei țări !
    Vă aștept cu drag !

  4. Domnule Nastase, cu placere. Imi pare rau ca Basescu a dovedit inca influenta si indivizii v-au mai lovit cu inca sase luni de inchisoare, dar cam asta este. Intrezaresc ceva, insa recunosc ca nu cu mare limpezime, motivele pentru care Basescu tine mortis ca o lista de persoane sa nu se afle in libertate la finalul mandatului sau. Mai limpede vad din motivele pentru care Basescu trage cu dintii sa continue a ocupa Cotrocenii.
    Ma gandesc ca, in ultima zi in care Basescu mai sta la Cotroceni, sa ne strangem cat mai multi si sa ii uram, cuviincios, drum bun.
    Si ma mai gandesc ca, daca tot a facut Basescu un imprumut FMI despre destinatia caruia nu stim nimic si daca a mai fost facut un al doilea imprumut despre utilizarea caruia nu stim, totusi, destul, poate ca este cazul sa mai facem un imprumut de 10 miliarde de dolari (sau euro), pentru care sa studiem posibilitatea de a-l lua fara dobanda, sau cu o dobanda simbolica, imprumut care sa aiba un scop foarte precis: inarmarea. Fara amestecul clanului Basescu.

  5. In toamna sa fiti acasa !
    Pana atunci , o veste buna – Sova a demisionat de la Transporturi . Calamitatea de demnitar cu zero santiere incepute in 2013 ( ne explica sfatos ca nu poate grabi studiul candidaturilor pentru Lugoj Deva ca ar ” face o ilegalitate ” ) responsabil de rezilierea unor contracte cand obiectivul era aproape gata – Pecica Arad , gata 85 % in iulie 2013 si reziliat de avocatul plin de retorica juridica sterila , cu intarzieri de cel putin un an – azi , iunie 2014 , nu avem constructor desemnat , vor fi contestatii … a plecat …
    Cineva imi spune cine l-a tinut in brate pe acest ins ineficace , ezitant si gafeur atat de mult ?
    In locul lui avem un personaj de sinistra amintire in iunie 2012 . PSD schimba o nulitate pentru un aparatchik cu mainile patate de sange ?
    Chiar PDL arata mai multa grija in numirea ministrilor sai …
    Poate un lucru bun va fi un oarecare interes al lui Rus , stiindu-l eficace si ca e din zona , in reinceperea odata a lucrarilor abandonate la A3 de PSD in regiunea Transilvaniei ( podul neterminat de Bechtel peste Somes la Gilau , unirea A3 cu reteaua de drumuri nationale care urca spre Nord sau strabat Campia Transilvaniei … ) .

  6. In fiecare zi ne gindim la d-voastra.Durerea e ca facem zilnic diferenta si analiza. Va pretuim si va iubim mult .

  7. Ne-a facut placere sa va uram de bine.Va sintem alaturi acum cind vedem cita „dreptate”face justitia lui Basescu.

  8. Domnule profesor , in fiecare zi , cu tenacitate , cu o incapatanare senina , dovediti tuturor ca LIBERTATEA nu inseamna neaparat o iesire in natura , o croaziera cu escale in cele mai frumoase porturi ale lumii , un traseu pe care sa-l puteti alege pur si simplu la inspiratie in marele oras , ciocolata fierbinte de pe terasa unei cafenele , in timp ce se intuneca si se face racoare sau cartea din care doriti in mod aproape nedeslusit sa cititi un pasaj aproape uitat si treptele urcate catre biblioteca …
    Felul in care traversati pustiul este exemplar ; si , ca orice atitudine exemplara , devine , pentru multi oameni dispusi sa fie atenti la neobisnuit , un semn de speranta .

  9. Pur si simplu sunteti un om deosebit . Majoritatea romanilor au inteles ce s-a intamplat in acesti ani si va doresc inapoi in viata politica . Este mare nevoie de dumneavoastra …

  10. NU L-AM LOVIT PE COPIL CU PUMNUL!

    Viitorul sef al PSDeului Liviu Maior si-a anuntat sosirea , dl. Rus a fost numit la Transporturi in locul lui Sova care are alte atributiuni.

    Mai intelept ca in trecut invatand din pildele lui Traian , Dl. Maior a spus pe sticla ca sa-l auza tot romanul …Dl.Traian Basescu a avut dreptate atunci cind a afirmat ca serviciul nostru nu la informat de activitatile in afara legii
    dintre clanul mondial si Mircea cel mic.
    Asa sa fie oare , cine miinte pina la urma Dl. Maior or Traian?

    Dl. Maior nu minte el spune ca in 2009 la informat pe Traian- Presedentia despre activitatile criminale ale lui Sandu Anghel . pai daca la informat in 2009 si atunci presedintele stia de Mondial si atunci cind a primit salba (moneda de aur alb) in 2009 dar si cind Mircea i-a botezat nepoata mondialulului in 2010!
    Nici Traian nu minte pentru ca dl. Maior nu la informat cu subiect si predicat de activitatea in afara legii a fratelui mai mic, el minte atunci cind afirma ca nu stia,pentru ca nu la lovit pe copil cu pumnul si cu dosul palmei!

    O mostra a manipularii se regaseste in propria declaratie a lui
    Traian despre eventualele foloase materiale primite , incerc sa citez textul:
    Nu am primit nici un ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel”

    inchei citatul.Bineinteles ca filologii de servici , gavrila de exemplu nu vor gasi chichita de aceia ii intreb pe cei inteligenti ce lipseste cu premeditare din fraza presedintelui?

  11. Sa fiti sanatos si sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste toate problemele pe care le aveti . Sunt convinsa ca alaturi de dragostea celor din familie in primul rand si apoi impreuna cu cei ce se gandesc macar din cand in cand la dvs. veti reusi sa invingeti toate necazurile vietii. M-am bucurat cand am vazut cat de frumosi v-au crescut baietii si sunt sigura ca nu conteaza bunurile materiale agonisite ci investitiile pe care le-ati facut in cresterea si educarea lor , deoarece in final sunt sprijinul sufletesc al dvs.

  12. Sa aveti parte de sanatate, bucurii si fericire alaturi de familia dvs. Dupa timpul scurt care a mai ramas sa ramaneti departe de familie si prietenii dragi, sa va intareasca Dumnezeu si sa fie alaturi de dvs. Numai bine, si sa va vedem sanatos in libertate !!!!

  13. Inca ma intreb daca in 2004 am votat cu cine trebuie. In orice caz, acum sunt de acord cu d-l Adrian Nastase, caruia ii doresc sa fie sanatos si sa fie gratiat de viitorul presedinte.

  14. Multa sanatate,sa treceti cu bine peste aceasta nedreptate si asteptam sa fiti liber alaturi de noi,de tinerii care vor incepe scoala in toamna. Ei sunt cei care au nevoie de cunostiintele dv.

  15. Va imbratisam si va iubim!!! Daca, prin mesajele noastre, am contribuit un pic la incalzirea sufletului si am reusit sa va bucuram, sa va emotionam, suntem fericiti! Va asteptam acasa!!!

  16. Sa va ajute dumnezeu sa treceti cu bine peste toate MIZERIILE…Noi va iubim mult si va respectam! Avem nevoie de dumneavoastra…

  17. FARA DOMNIA VOASTRA , VIATA POLITICA ESTE FOARTE SARACA, lipsita de cultura, inteligenta, civilizatie, noblete, eleganta, constructii institutionale, demnitate si onoare.V-asteptam urgent sa reveniti acolo unde va este locul, menirea, harul, chemarea, vocatia.

Lasă un răspuns