Așteptându-l pe Băsescu

După anunțul lui Victor Ponta că Băsescu va ajunge la închisoare, astăzi, la Jilava, au fost manifestări extraordinare de entuziasm.

Unii dintre cei pe care i-am întâlnit s-au arătat dornici să-l primească pe Băsescu în celulele lor. Alții, mai puțin generoși, sugerau să fie cazat la Fortul 13 de la Jilava. Unul dintre „pacienți” a anunțat, discret, că el are, în celulă, un alambic artizanal. Altul a transmis că i-au rezervat un loc la campionatul de table. Administrația – se pare – a început și ea să ia măsuri. Astăzi, au fost instalate corpuri de iluminat mai puternice. Stația de megafoane a trecut de la Magic FM la Kiss FM iar, la prânz, s-au distribuit porții duble de fasole.

Mergând spre grefă, ascultam freamătul și chemarea penitenciarului: Băsescu, Băsescu!

 

 

56 de gânduri despre “Așteptându-l pe Băsescu

  1. […] “După anunțul lui Victor Ponta că Băsescu va ajunge la închisoare, astăzi, la Jilava, au fost manifestări extraordinare de entuziasm. Unii dintre cei pe care i-am întâlnit s-au arătat dornici să-l primească pe Băsescu în celulele lor. Alții, mai puțin generoși, sugerau să fie cazat la Fortul 13 de la Jilava. Unul dintre “pacienți” a anunțat, discret, că el are, în celulă, un alambic artizanal. Altul a transmis că i-au rezervat un loc la campionatul de table. Administrația – se pare – a început și ea să ia măsuri. Astăzi, au fost instalate corpuri de iluminat mai puternice. Stația de megafoane a trecut de la Magic FM la Kiss FM iar, la prânz, s-au distribuit porții duble de fasole. Mergând spre grefă, ascultam freamătul și chemarea penitenciarului: Băsescu, Băsescu!”, scrie Adrian Năstase, pe blog. […]

  2. Am doua dorinte arzatoare – Eu sa imbatrinesc frumos # Sa nu mai aud niciodata de Basescu ! Pacat totusi ca de el se va scie in istorie , dar de mine nu!!

Lasă un răspuns