27 de gânduri despre “Va rog să semnați

  1. Am semnat cand erau 1200 in aceeasi seara si ma bucur ca atatia oa;meni gandesc la fel si o arata !! multa sanatate d-le Adrian Nastase ,adevarul iese la iveala ,cu greu dar se intampla …;La multi ani !

  2. Petitia online initiata de Antena 3 “Abuzurile din Romania trec oceanul” ii dispera pe basisti. Cica facem rau Romaniei semnand petitia asta. Dar cand Basescu Traian, Monica Macovei, Cristan Preda si restul haitei urlau ca in gura de sarpe, mintind peste tot ca in vara lui 2012, la Referendumul pentru demiterea lui Basescu, in Romania a avut loc o lovitura de stat cum a fost? Cei care de 9 ani fac rau Romaniei sunt tradatorii de neam si tara Basescu Traian si haita lui.
    http://theodora0303.wordpress.com/2014/01/10/petitia-online-initiata-de-antena-3-abuzurile-din-romania-trec-oceanul-ii-dispera-pe-basisti/

  3. Fratilooor!

    La o a doua gandire…:) :), m-am luminat! daca dna Victoria, este de fapt nemultumita ca nu actionam mai vartos pentru reinstaurarea statului de drept in Romania, dupa perioada de dictatura , de neimaginat de cruda, fata de popor, a lui bashe?!

    Ei, ce ziceti? NU radeti, ar fi singura explicatie rezonabila pentru o putere atat de mare si de democratica…..:) 🙂 🙂

  4. Nu sunt nici politician , nici analist de politica externa , nici coleg cu prof. univ. dr. Tanase Susanu :)) dar nu mi-e foarte greu sa-mi dau seama de ce a venit d-na Victoria Nuland in Romania :
    nemaiavand un ambasador SUA numit in Romania , d-ul Basescu n-a mai avut unde sa mearga sa planga ( beat , in curtea ambasadei SUA ! ) si sa-l roage pe licurici sa-i scape pielea ! Asa ca , s-a plans direct la Washington ! Ce s-a plans ? Pai ( cred eu ) nicidecum ceea ce scriu ziarele , cu statul de drept , cu declaratiile lui unioniste , declaratiile lui Ponta , etc.

    Eu cred ca matrafoxatul s-a plans ( plangand la propriu ! ) ca :

    1. Nu-i convine noua conducere de la CSM
    2. Ii este frica sa nu fie suspendat/arestat pentru ceea ce a facut
    3. Isi pierde incet-incet influenta in justitie
    4. Sa dea raportul la licurici ( ce mai e de vanzare )
    5. Ii este frica pentru toate abuzurile si magariile pe care le-a facut
    6. I se termina mandatul si ce va face dupa ?
    7. Fiind agent american ar vrea sa stie ce misiune va primi dupa ce nu va mai fi presedinte jucator ( functionar NATO , ONU , Chevron , …)
    8. Vrea sa-si negocieze imunitatea si viitorul
    9. Ar vrea sa transfere niste cashcaval peste Ocean si nu prea stie cum

    Stiu ca suna nashpa ce am scris mai sus dar eu chiar cred ca astea vor fi discutate !

    Acuma , nu stiu ce sa zic ! In general , licuriciul are grija de agentii sai , deci ar trebui sa-i satisfaca toate cererile . Dar dupa ce-am vazut ce s-a intamplat in Pakistan cu doctorul acela care l-a dat in primire pe benladen ( a fost arestat si condamnat de pakistanezi ) , s-ar putea sa-l lase din brate si pe Baselu’ . Cu atat mai mult cu cat , acesta are grave probleme psihice , totul pe fondul consumului de alcool !

    Baselule , ai pus-o ! Dupa cum merg treburile , vor incepe Stirile de la ora 17 cu tine !

  5. Incredibil ! Romania a ajuns o colonie de mana a 2-a ! Ne conduc americanii exact cum ne-au condus otomanii si imperiul habsburgic . Care da mai multi bani/servicii la Inalta Poarta , care-I mai tradator , care-I mai nemernic si vandut , pe ala il punem …

  6. Cred ca pe final de cariera , americanii o sa-l faca pa Baselu agent FBI si o sa-l trimita in Venezuela , in locul lui Necolaiciuc ( varul lui nevasta-sa !) . Iar acolo o sa I se piarda urma … O sa se angajeze degustator de vinuri sau la vreun cazan de tuica .

  7. Eu cred ca ne aratam tare incapabili daca scoatem rufele pe gard… Ar trebui sa aratam ca toti vrem stat de drept, dar nu unul abuziv si partizan politic, si sa cerem ajutorul pt asta. Deci as semna, dar nu in forma asta.

  8. Am semnat inca din prima seara! Va doresc sa aveti puterea sa treceti peste toate problemele, ca avem nevoie de dumneavoastra. Dumnezeu ii vede pe toti si l e va da cand se asteapta mai putin.

  9. Domnule A. Nastase, imi pare foarte rau ca va aflati intr-o situatie dificila. Trebuie totusi sa acceptati faptul ca exista un Dumnezeu care nu a uitat ca in anul 2002 m-ati transformat din colonel de politie in comisar de politie pentru a fi decredibilizat de toti nemernicii. Toti ofiterii de cariera la vremea respectiva s-au rugat la bunul Dumnezeu sa faca dreptate . A facut

  10. Petitiile sunt bune de pus la protap si sa le lasi acolo. Cui le trimiti? Americanilor? Ei il sustin pe Basescu! Putin le pasa de securitate si alte fleacuri. Aici nu-i vorba de dreptate sau politica! Aici este vorba de uscat o tara si distrus un popor! Petitie??? … Actiune! Dragii mei. In patru ani nu mai ramine nici praful.

  11. DOMNULE PRESEDINTE ADRIAN NASTASE

    AM 28 ANI CA SA POT CANDIDA CA INDENPENDENT LA ALEGERILE EURO PARLAMENTARE AM NEVOIE DE OSUTA DE MII DE SEMNATURI CE SFAT IMI DATI AVAND IN VEDERE CA ATI FOST PRIM MINISTRU SI ASI FI DORIT SA MODIFICATI LEGEA PENTRU A SE PERMITE MAI USOR CANDIDATURA UNUI INDENPENDENT ? IN REST CE SA VA SPUN REGRAT CA SUNTETI UNDE SUNTETI MA VOI RUGA SA TRECETI PESTE ACEASTA INCERCARE ASTEPT RASPUNS

  12. Ne amagim, americanii il sustin pe Basescu si gireaza practicile mafioto-securiste-dna-iste. Povestea cu democratia, cu statul de drept este o gogoasa rasuflata. In realitate, americanii colaboreaza cu serviciul secret infiintat de Basescu (unitatea conspirativa ,,ZEUS”-celula groazei),creat pe structura SPP, cu sediul central in corpul intermediar din Casa Poporului. Acest serviciu controleaza informativ, Parlamentul, JUSTITIA, politicienii si colaboreaza cu Serviciul Secret American . In punctele cheie sunt numiti ofiteri sub acoperire si totul este o bataie de joc.

  13. Am semnat petitia si sper ca de aceasta data sa se tina cont de semnaturile noastre. Cred ca cel mai bine este sa intre in poltica oameni care iubesc tara aceasta si doresc bine poprului roman ca vedem bine ca acesti mari conducatori duc o politica sa le fie bine popoarelor lor indiferent daca sunt europeni sau americani iar multi dntre a nostrii o fac doar pentru interesul lor personal.Trebuie sa fim uniti sa luam atitidine pentru ori ce deapaj.

  14. Am semnat-o inca de vineri, as face acest lucru inca de o mie de ori daca as stii ca ar avea vreun efect (mai ales daca virgulele ar fi puse la locul lor). Casa Alba cunoaste cu siguranta (si nu de acum) abuzurile hahaitului de (b)asescu, Important este sa le aratam ca noi, romanii care le-am suportat in acesti ani de cosmar, suntem constienti de ele si nu mai suntem dispusi sa le acceptam sub nicio forma. Trebuia pus punctul pe ,,i”, sa ne aratam demnitatea ! De aceea, salut initiativa celor doi jurnalisti si pe a dvs. de a o
    propaga !
    Cu mult respect,
    Adrian C.

  15. S.U.A. au dovedit constant ca totdeauna au in vedere , inainte de orice , interesele lor .. Interese care sunt mai presus de orice principii .. Totusi, tot ca intotdeauna , vor pretinde ca le pasa … Si chiar ar putea sa fie adevarat, numai ca .. prioritatile lor sunt interesele lor .. Totusi , semnand in numar cat mai mare aceasta petitie, romanii isi afirma atitudinea hotarata si dezaprobatoare fata de abuzurile pseudo-presedintelui actual, ajutat de o aservita „Justitie” si nu numai .. Asa cum au procedat si in vara lui 2012 … Nu stiu daca atitudinea civica si politica a romanilor va produce rezultatele dorite si asteptate .., dar cel putin va fi un semnal ca noi ( sper – un segment important al poporului roman), ne impotrivim acestui stil incredibil de abuziv .. si deranjant de impertinent .., de a „conduce” statul si poporul roman … Va doresc din toata inima, domnule Profesor Adrian Nastase, sa reusiti sa fiti cat mai puternic, sa va pastrati si sa ne lasati speranta ca veti avea forta sa-i invingeti prin … rabdarea necesara, inteligenta si increderea pe care , un om de stat de nivelul Dvs., le stie folosi mai ales in incercarile grele ale vietii … Reamintiti-va mereu indemnul lui Winston Churchill : „Never, never, never give-up …” Nicidecum nu le dati satisfactie asupritorilor Dvs. lasandu-va atins de ticalosiile lor .. Fiindca, oricum, stiu si ei ca timpul care le mai ramane .. e exasperant de scurt .. („fugit irreparabile tempus” ..) , la fel cum ” historia repetit ” … si in cazul dictatorilor .. si in cazul celor ce prin demnitate in suferinta au devenit … moderni „eroi” ce simbolizeaza chiar demnitatea unui popor …

  16. DIALOG ÎNTRE ŢEPARI

    *JON : Statul drepţi trebuie întărit în România.
    Vlad Ţepeş : Meri în ţeapa mea, bre.

    *JON : Javra Ordinară Naţională

Lasă un răspuns