8 gânduri despre “Comunicatul referitor la lansarea cartii lui Florin Sinca

  1. Imi pare rau, nu vad nici un comunicat, doar o pagina de culoare inchisa. sa fie o versiune de .pdf inaccesibila pentru Okular? Voi incerca si cu alte programe de citire a pdf-urilor.

  2. Este Mark Zuckerberg dictator în Facebookistan ? Este Mark Zuckerberg un dictator? Întrebarea se pune. Din mai multe motive. Mă voi limita să le expun doar pe acelea bazate pe psihologia cognitivă şi psihologia comportamentală (behaviorală). Mark Zuckerberg a creat platforma Facebook. Prin mijlocirea Internetului, un miliard de persoane umane accesează platforma Facebook. Însă folosind platforma Facebook, capriciile, mă rog, “alegerile personale” ale domnului Mark Zuckerberg pot impune oamenilor anumite tipuri de comportamente.

  3. Îmi place titlul de capitol “Materia şi multiplicitatea la Einstein şi Monet”, din cartea “Revisiting Normativity with Deleuze”.

  4. Da, am vazut comunicatul. Felicitari dlui comisar sef Sinca pentru opera sa , Fundatiei Titulescu, care nu a lasat ca o astfel de realizare sa treaca neobservata si dlui Nastase. Bravo!

  5. O încercare de a traduce “gameplay” ca interactivitate ludică plus tentaţia poveştii. În “gameplay” narativul are pondere mare, nu graficul.

  6. O încercare de a traduce “gameplay” ca interactivitate ludică plus tentaţia poveştii. În “gameplay” narativul are pondere mare, nu graficul.

Lasă un răspuns