Va multumesc pentru cele 4 milioane de accesari!

5 februarie 2011 este o data aniversara. Nu doar pentru ca s-a nascut Uniunea Social Liberala, ci si pentru ca blogul pe care il cititi acum a “implinit” 4 milioane de accesari. Da, dragi prieteni, am ajuns la cota 4 milioane si asta in primul rand datorita voua.

Internetul, blogul, comunicarea on-line au devenit parte din viata noastra Nu cred ca vreunul dintre voi isi poate inchipui ziua de maine fara acest spatiu virtual care ne apropie, dar ne si desparte in acelasi timp. Imi place sa cred ca am 4 milioane de prieteni, desi stiu ca nu toti dintre cei care mi-au vizitat pagina au un astfel de
sentiment fata de mine. Ma bucur totusi ca mi-au trecut pragul si sper ca s-au simtit bine. Nu uitati ca „… cititorii mei sunt mai
inteligenti decat scriitorii altora.”

Vreau sa multumesc tuturor celor care au intrat, au citit, au
comentat, au apreciat, au criticat sau au sfatuit. Fiecare dintre voi a contribuit in felul sau la constructia si dezvoltarea acestui blog. Formam impreuna o comunitate, iar acest lucru ne uneste in pofida diferentelor dintre noi. Sper sa avem in continuare o comunicare cel putin la fel de buna si de consistenta. Pentru mine, feedback-ul vostru este extrem de important si nu va ascund ca in mai multe randuri mi-am nuantat pozitiile sau mi-am construit anumite argumente pornind de la observatiile si comentariile primite pe blog.

Cele 4 milioane de accesari reprezinta o dovada suplimentara ca ceea ce fac alaturi de colegii mei din partid si din opozitie este un lucru bun si de interes pentru societate. Este clar ca oamenii cauta o alternativa si ca o asteapta de la noi, de la opozitie. Aceasta alternativa a existat dintotdeauna, dar astazi ea este mai unita, mai coerenta si mai hotarata ca oricand sa scoata tara din criza si sa ofere romanilor viata pe care o merita.

26 de gânduri despre “Va multumesc pentru cele 4 milioane de accesari!

  1. Felicitari ptr cifra care indica un trafic sustinut. Pe de alta parte, ca politician, nu stiu daca e tocmai corect sa neglijati P.P al lui Dan Diaconescu ce se apropie de 9 la suta din preferinte in randul electoratului. Si ei se declara tot „opozitie”. Sincer, cifra de aproape 9% nu mi se pare deloc mica pentru un partid abia nascut pe esichierul politic. In alegeri, daca se va mentine turul 2 ( ceea ce e de dorit), nu trebuie sa excludeti faptul ca ati putea avea o problema cu Partidul Popular.

  2. Intradevar d-le Nastase, populatia asteapta foarte mult de la aceasta opozitie unita si va sustine din toate ponctele de vedere .DUMNEZEU SA VA AJUTE sa se vada rezultate cit mai curind.

  3. 4 milioane de accesari? Ce intamplare… Pai parca tot 4 milioane de membri avea si partidul sustinatorilor lui Ceausescu, alt mare blogger. Sa fie coincidenta sau capata contur vorbele lui Petru Rares si ale d-lui Tudor (Vadim): „Vom fi iarăşi ce am fost şi mai mult decât atât”?

  4. Stiam eu, aveam asa…un presentiment ca nu am nimic special. Domnul Nastase mi-a confirmat: sunt unul din patru milioane.
    Domnia sa spera sa aiba patru miloane de prieteni! Nu-l invidiez.
    Eu am numai vreo opt si cativa dintre ei ma plictisesc.

    Ar trebui sa fiu fericit ca ocup a patra milioana parte din inima domnului Nastase. Ah. nu. Din inima domnului Nastase, 95% ocupa familia. Din ce ramane cam 95% partidul. Ei, din ce mai ramane am si eu parte de a para miloana parte.

    O fi acest graunte atat de pretios incat sa ma faca fericit?

  5. Nu crede-ti ca atrecut timpul vorbelor ?Ar trebui sa fim in strada .Dar nu in modul disperat din Tunisia si Egipt .Mai este putin si romanii vor ajunge la disperare ,si atunci vor avea loc scenele de acolo.Da-ti oamenilor speranta ca se vor schimba lucrurile .

  6. Avand in vedere ca alianta politica pecetluita in acest week-end confera sanse mari de guvernare in viitorul apropiat, imi permit, domnule Nastase, sa va intreb in numele a cateva zeci de mii de tineri care doresc sa achizitioneze o locuinta :

    Ce parere aveti despre forma actuala a programului „Prima Casa” ?

    Nu credeti ca aceasta masura de sustinere a mafiei bancar-imobiliare printr-un plafon exagerat de 60.000 de euro este doar un ajutor pentru sponsorii campaniilor electorale ?

    Pana la aparitia programului „Prima Casa” preturile scadeau indreptandu-se spre normalitate – intalnirea cu puterea de cumparare a romanului.

    Avanad in vedere esecul revenirii constructiilor (acest program oferind credite doar pentru 5 imobile noi) nu credti ca este cazul revizuirii actualei forme de ajutor de stat ?

    Pana cand credeti ca mai trebuie sa suporte contribuabilul de rand excesele de zel ale bancherilor si dezvoltatorilor, acest program „prima casa” nefacand altceva decat sa ascunda gunoiul sub pres, mentinand locuintele la o valoare cu mult peste puterea de cumparare ?

    Va multumesc anticipat pentru raspuns,

    Tavanulfals Blog

  7. Nu exista zi fara sa va citesc.Este locul unde gasesti comentarii de multe ori stiintifice la problemele care framanta clasa politica din tara .Dle Nastase continuati sa fiti in prima linie a muncii politice ca acest incult care sta fraudulos pe scaunul de la Cotroceni sa aiba zilnuc frisoane.Sunteti singurul om politic de care se teme cu adevarat si face orice este posibil si nu numai ca sa va puna in umbra.Cred ca numai inteligenta si perseverenta in a arata adevarul a facut sa nufiti ingenuchiat de acest om fara scrupule care foloseste oricr mijloc murdar politic si judiciar sa ramana in scaun.Luptati dle Nastase sa salvati acest popor de la dezastrul programat de acest satrap si slugile sale.

  8. Traiasca USL! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! Pacat ca aceasta Uniune, ca si similarele ei anterioare, nu are darul de a oferi o sansa de schimbare in Bine si societatii romanesti! Vom obtine ca si in cazurile anterioare, satisfactia de a-i inlatura de la Putere pe cei ce si-au „facut plinul”, dupa care se va repeta ciclul (cu tot circul aferent), asa cum se intampla de 21 de ani! Pentru societatea romaneasca, schimbarea in Bine nu se produce odata cu schimbarea „domnilor”, ci doar atunci cand asupra „domnilor” se va produce o SCHIMBARE! Acest lucru este perfect posibil, chiar si astazi, dar TICALOSIA politicienilor se afla la o asemenea cota, incat nu pot accepta SOLUTIA care ar putea aduce o schimbare in Bine pentru Romania! Pentru cei de buna credinta, daca exista, SOLUTIA care poate schimba in Bine si DURABIL societatea romaneasca, se gaseste la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/. Aceasta SOLUTIE „imunizeaza” politicienii si functionarii publici, de la Presedinte pana la ultimul functionar (inclusiv Justitie, Politie, etc.), impotriva minciunii, lacomiei, hotiei, nesimtirii, iresponsabilitatii, etc. Deocamdata politicienii romani sunt interesati doar de „rocade”, si nu de schimbare in interesul societatii romanesti! Ne aflam inca la momentul cand alegatorii isi spun: „Pleaca-i nostri, vin ai nostri/ Noi ramanem tot ca prostii!” Sau, cu versurile unui cantec: „Aia, hoti, astia hoti/ Mama lor la toooti!” D.Rizoaica. Tel.0723966732.

  9. Felicitări D-le Nastase,pt cele 4mil accesari,si pt Alianta pecetluita ieri!Sper ca aceasta alianţă sa ne readuca Libertatea pierdută in ultimii ani!Sper ca Romania Sa fie iar condusă de oameni profesionişti si cu valoare morala!Si mai sper ca cei ce au adus tara in condiţiile actuale,sa PLATEASCA!!!!Dacă nu vor plăti totul este in zadar!

  10. Si ce uitam sa va spun ,de acum sarbatoresc de patru ori ziua de 5 februarie .Am trei nepoti nascuti pe 5,[dar ani diferiti] si acum alianta care va insemna sfirsitul portocaliadei[?],de fapt politicii antiromanesti.

  11. felicitari si la mai mare, la mai multi cititori. sper domnule nastase cu milioanele de cititori ai dvs. sa nu ne dezamagiti prin noua alianta formata cu liberali , daca si de acesta data fereasca dumnezeu suntem dezamagiti atunci va fi vai de mama noastra ca popor si neam. prima conditie la acesta alianta ar fi dupa parerea mea 1 adevarul situatie economice a romaniei. 2 transparenta totala in viitoarele masuri ce se vor lua. 3 onestitate 4 urgent ocuparea tuturor functiilor deconcentrate pe baza de examen in fata presei . limitarea politizari pana la nivelul secretarilor de stat. 5 tragerea la raspundere penala a mafiei portocalii in frunte cu tatarul mongol basescu pentru dezastru facut si furturile din bugetul de stat. asa sa ne ajute dumnezeu

  12. Cf. unei declaratii anterioare, jumatate din accesari apartin spionilor din alte partide, un sfert serviciilor, si abia restul… postacilor. Sau cam asa ceva. Oricum, se prezinta multumiri tuturor din partea dlui Nastase.

    Harabula, iti revine si mai putin…

    Da, exista si cate o zi din asta in care toate se leaga si ies din prima, se parafeaza USL-ul si se implinesc 4 mil. de accesari.

    Intrebare: ce facem cu ele? Ce facem cu toate astea? E ca si cum te-ai lupta sa pricepi o carte, o poti imparti in capitole, in fascicule, o poti ordona oricum, chiar si invers, si totusi… trebuie sa iei plaivasul si sa te apuci s-o citesti! Cand gasesti prima greseala, o poti inchide, inseamna ca esti mai bun decat autorul…

  13. @d.na Aya, dl. Harabula, dl. LePrince, dl. Contele, dl. Nastase, d.na Larisa, d.na Manuela, d.na Observator, dl. Dragos (eu), d.na Udrea

  14. Domnule Coarnă, nu-i corect faţă de autor! Acum se tipăresc atâtea cărţi cu greşeli încât riscăm să ne credem foarte… des mai buni ca cei care au scris! Putem – eventual – să ne credem mai buni decât corectorul sau „culegătorul”… de carte.
    Felicitări, domnule Adrian Năstase!

  15. @Dragos!

    Dragose ala cu parul lung si galben e Harabula? 🙂 🙂 Maaamaaa ! ca frumusei sunteti…:) 🙂 !…si talentati…:) 🙂

    Ce panarama de videoclip…:) 🙂 da’ in fine am priceput ce vrei sa zici, lucrati impreuna, va distrati impreuna…da’ nu ii vad pe Aya, Nastase, si chiar si din troica lipsesc destui….:) 🙂 cum explici?

Lasă un răspuns