Felicitari: ati postat peste 100.000 de comentarii!

Numarul total al comentariilor pe care le-ati scris, si care au fost publicate pe blog, a depasit o suta de mii (mai exact, 103.300). Felicitari!  In aceeasi perioada (iunie 2007-ianuarie 2011), numarul articolelor scrise de mine a ajuns la 1900 iar numarul total de accesari a depasit 3.900.000.

Fotografiile anexate ilustreaza interesul larg, popular, pentru acest blog…

30 de gânduri despre “Felicitari: ati postat peste 100.000 de comentarii!

  1. Mulţumesc , nu este numai meritul meu , este şi meritul colegilor mei …

    Am învins . Împreună am învins . Victoria d-stră este în aceeaşi măsură şi victoria noastră . Aya , dragostea mea ( că la cât a scris …)…

    Ălea 300 fix ( ălea , mai exacte … ) sunt ale mele .

    Şi acum colegii vor începe carnavalul : La mai mare ! La mai multe ! Şi-altădată , şi-altădată , o s-o facem şi mai şi mai lată …

    P.S. Adevărul e că-mi place să scriu aici …

  2. Sper ca acest blog se va bucura de atentia dumneavoastra si atunci cind veti fi la putere,presedintes sau prim ministru.Obtin o promisiune in acest sens? Oricum,va multumesc anticipat!

  3. Felicitari!

    Am primit de la un fan arctic, cu nicknameul Heavy Metal Pinguin 🙂 S-a saturat si el saracu’ de-atita trait bine si s-a desprins de turma…

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2iQ93L0jV6c&fs=1&hl=en_US]

  4. @ un om de bine
    Daca n-ai inteles care este folosul la ce-ai mai scris?
    Asta este pentru cei care nu vor sa le intepeneasca creierul.

  5. Nimeni n-a reusit sa convinga pe cineva de pe acest blog sa-si schimbe ideile. Convertirile sunt imposibile.
    Incomozii sunt invitati sa se mute pe alt blog sau sa taca.
    Chiar si eu n-am rezistat tentatiei de a cere altora sa nu se manifeste. Si mie mi s-a cerut sa incetez a frecventa blogul.

    Se pare ca ne comportam ca pe canapeaua psihanalistului.

    @Dl. Goe
    Raspunsul d-tale pe firul „Romanul lui Pascin” ma pune in incurcatura. Ar trebui sa explic si sa descifrez:
    -Adevaratele intentii ale comentariului meu
    -De ce ai luat-o ca ceva care ar leza integritatea persoanei d-tale
    -De ce mi-am permis sa-ti pun o intrebare pe care d-ta i-ai pus-o d-lui Nastase
    -Raporturile intre un scriitor si opera sa. Nu indraznesc sa spun „personaje” intrucat pot exista si carti fara personaje.

  6. OK, vom posta pana vom umple complet serverele alora…

    @ contele, fara modestie acum, te rog sa accepti ca este aproape in totalitate meritul tau! Aya & Le Prince, impreuna evident, vin imediat sub tine dar deasupra ta daca punctam si dedicatiile muzicale. Abia pe locul 3 este dl Nastase, urmat indeaproape de oamenii regelui. Incepand cu locul 5 apare si publicul, musafiri, curiosi, indrazneti, studentii gazdei, fosti si actuali colegi, toti intermitent. O mai dura mult?

  7. Se pare d-le Nastase ca ati scapat. Filosoful Harabula nu mi-a aprobat intrebarea si prin urmare nu se mai pune problema vreunui raspuns.

    P.S. Felicitari pentru succesele de pe blog. Habar n-aveam ca Mizilul e asa de mare. La mai mare. N-am inteles insa ce-i cu mîtza? E vreo aluzie la tanti? (Tanti Mitza fireste). La un asemenea trafic si influenta ati putea sa faceti bani din reclame pe blog. Cred ca in primul rand companiile de tele-comunicatii, impresionate de nivelul de comunicare pe blog ar fi interesate sa-si promveze serviciile. D-voastra sunteti cu vodaphone sau cu orange?

  8. Când am venit pe blog prin noiembrie 2009 eram anunţaţi că tocmai s-a ajuns la 2.000.000. accesări . Deci , din 2007 până în 2009 , în doi ani de zile , au fost 2.000.000 accesări . De când am apărut eu până în 2010 , într-un singur an , au fost aproape 1.900.000 de accesări . Asta înseamnă că 900.000 de accesări au fost exclusiv contribuţia mea . Câteodată am o logică de te doare mintea …

    Să mai zică detractorii mei că nu sunt extrem de util blogului .

  9. Basescu a explicat azi de ce si-a asumat „responsabilitatea politica”: pentru ca Parlamentul si CSM nu au facut-o. Lasind la o parte ca tot nu e clar ce efecte are aceasta asumare a „responsabilitatii politice”, Basescu a reluat o veche tema populista, preferata, despre parlamentul care ar acoperi presupusi infractori, si i-a numit: Adrian Nastase, Monica Ridzi si inca unul pe care nu l-a numit.

    S-a discutat aici pe larg despre dosarele domnului Nastase. Amintesc doar ca Parlamentul nu a facut decit sa respecte legea, si anume sa delibereze si sa hotarasca conform legii despre trimiterea sau nu in judecata a unui parlamentar. De dreptul la imunitate se bucura si Presedintele Basescu, care nu poate fi trimis in judecata atita timp cit ocupa functia. UE nu are cum sa pedepseasca Romania cu neadmiterea in spatiul Schengen pentru ca Parlamentul a respectat legea. Nu e rational! Dar cred ca este o noua smecherie pentru distrage atentia publica de la faptul ca altele au fost problemele care au stat la baza deciziei Frantei (chiar se vorbea azi in presa ca unul din motive ar fi posibilitatea de a corupe vamesii romani pentru ca au salarii mici).

    Nu mi se pare ok ca un Presedinte sa spuna jumatati de adevaruri si jumatati de minciuni.

    http://www.mediafax.ro/politic/basescu-neexistand-reactie-din-partea-csm-a-parlamentului-cineva-trebuia-sa-si-asume-greselile-7869278

  10. FLEGMATAREA – ARMA SECRETĂ ANTIPREZIDENŢIALĂ

    Javra Ordinară cu talismanul violet la gât (cravata), diabolic aşa cum o caracteriza înţeleptul şi lucidul Sobaru, şi-a programat apariţia la tvr1 aproximativ în acelaşi timp cu prezenţa excepţională pe Antena 3 a „românului zburător”, cu intenţia sadică de a dilua atenţia populară de la explozia de revoltă care se apropie de „masa critică”.
    Ce dobitoc ordinar ! Nici măcar criza de tuse măgărească declanşată din foalele lui TB, controlat, nu mai putea stârni mila privitorilor…
    Am lucrat o vreme la două televizoare, până când captat de argumentele şi prezenţa peste orice rang a Sobarului am flegmatat chipul Preşedintelui lăsându-l să latre în pustiu !…
    Acum spăl ecranul şi cu aghiazma de la Bobotează stropesc televizorul să plece necuratul, definitiv, din viaţa românilor !…

  11. @Nastase – De cand v-ati lasat de politica ati devenit mai ghidus. Cred ca e minunat sa te dedai ghidusiei.

    @Harabula – Merci! Sunteti un diplomat admirabil care stie sa deturneze eficient complicatiile inutile. Ce-ati facut cu incurcatura in care va aflati data trecuta? Ati iesit pe la suprafata sau v-ati afundat si mai rau iesind pe partea cealata, pe la fund?

  12. @Dl. Goe
    Pentru mine nu exista „data trecuta” marcata de blog.
    Uit totul imediat, asa incat nu mai stiu despre ce vorbiti.

  13. @Harabula – Asta nu-i rau. Inseamna ca pana data viitoare pot spera ca ma veti uita. Pana acum prea constanta d-voastra atentie ma flata dar ma si ingrijora. Informatia despre defectul de calitate al memoriei d-voastra ma linisteste. Pot presupune asadar ca ma veti lua mereu de nou, niciodata de vechi. Ati vizionat cumva filmul „Meru la prima intalnire” / „50 First Dates” / 2004?

  14. La Multi Ani
    as vrea sa va spun ca nu ar trebui sa uitam aspectul ca si PNL cit si PDL aveau trecut in statut interdictia de a colabora cu PSD. eu zic sa fiti atenti intruct PSD nu este un partid de duzina si are propriul lui drum, sa nu ne grabim in a incheia fel si fel de aliante. pentru ca romanul acuma are ocazia sa vada cind a trait mai bine si sar putea ca pina la alegeri sa nu fie nevoie de prea multe aliante.
    cu stima si respect
    florin

Lasă un răspuns