2.000.000 de accesari

Dragi colegi de blog,

Numarul total al accesarilor pe blogul nostru a depasit, astazi,  2.000.000.

In felul acesta, din 21 iunie si pana acum, numarul accesarilor a fost, in medie, 3000/zi.

Va multumesc tuturor si sper, ca si in viitor, subiectele de discutie pe blog vor atrage comentarii (pana acum 45.000) dar si persoane interesate de conversatiile noastre virtuale.

13 gânduri despre “2.000.000 de accesari

  1. Normal ar fi sa existe o taxa de accesare: 1 Euro pe pagina descarcata. Informatia de calitate trebuie platita. Nu? Cei care vor sa comenteze comentarii cenzurabile ar putea plati o taxa de 10 Euro per mesaj, iar cei care vor sa posteze mesaje necenzurabile 100 de Euro pe mesaj. Normal s-ar putea prevedea suprataxare pe mesajele mai lungi de 1000 de cuvinte. La trei mesaje cenzurate consecutiv contravenientul ar trebui sa achie o amenda simbolica de 300 de Euro.

  2. Excelenta, asa cum va asiguram si in mesajul matinal (poate prea matinal, scuze) va voi fi alaturi in continuare! Invatati-ne ce si cum ar trebui sa facem, pentru ca lucrurile in tara asta sa mearga mai bine1 In rest…amaraciunea provocata de faptul ca nu candidati… Week-end placut!

  3. Felicitări, să fie-ntr-un ceas bun, la mai mare?

    Chiar v-aţi retras din cursa prezidenţială sau e şmen gen Băsescu-Stolojan şi ieşiţi în forţă pe ultima sută de metri?

  4. Felicitari, am verifikat PR site-ului d-voastra, shi avetzi PR 5. Numai pe Alexa e un pik mai ciudat, am shi eu un site doar PR 2, dar pe Alexa stau mai bine k d-voastra. Orikum, de kashtigat au in primul rand cei kare aceeseaza site-ul.
    Respectele mele.

  5. Off topic: o prima stire buna la criza: numarul de inmatriculari auto in Franta a crescut in luna martie, ca urare a masurilor de sprijin luate de guvernul francez, dupa mai multe luni de scadere. Cresterea medie a fost de 8% si a vizat in special autoturismele, la vehiculele utilitare situatia fiind mai slaba. Recordman de crestere este grupul Peugeot – Citroen (Tariceanu) cu 16% la autoturisme, Renault inregistrind o crestere de 13%. Datele sunt comparative cu martie 2008.

  6. @ instalatorul
    „la vehiculele utilitare situatia fiind mai slaba.”
    Păi tocmai ăsta reprezintă un indicator pentru starea economiei franceze.
    Cu stimă,

  7. @ meta-Comunicator (Publius)
    “2.000.000 – asta e populatia Bucurestiului. Da, dar e mai bine sa candidam la Mizil.” O întorci “ca la Ploieşti”. Titlul articolului scris de Adrian Năstase era “2.000.000 de accesari” pe blogul propriu. “candidam la Mizil”, critici tu, deloc constructiv, ci făţiş malevolent. De ce “candidam la Mizil”, nu eşti în stare să-ţi răspunzi la o întrebare aplicată (tu ai fi dorit-o retorică) ? Hai să-ţi răspund. Pentru că Mizil este în Prahova. Iar Prahova înseamnă capitalism, capitalism, capitalism, capitalism românesc. De acolo sunt marii capitalişti români din perioada interbelică, Fraţii Mociorniţă. Doamna Marie Rose Mociorniţă cere restituirea averii bunicului, unul dintre Fraţii Mociorniţă din Ploieşti. Nu a primit nimic. Pentru că banii cuveniţi pentru restituri au mers la acei falşi bobo people care se prefac acum că “promovează cultura română” (te-am citat). Vrei să le dau numele ? Sunt “maeştrii” la şcoala cărora s-a format spiritul tău postmodern. À propos, tu cât ai beneficiat din suma cuvenită de drept doamnei Marie Rose Mociorniţă ?

  8. Blogideologic: luam asta ca pe un semn, oamenii devin mai optimisti in cheltuieli atunci cind se adauga sprijinul statului, iar un autoturism inseamna foarte multe componente. E normal, as zice eu, ca firmele sa stea intr-o anumita expectativa, iar cele care primesc sprijin de stat nu cred ca il pot utiliza pentru achizitia de automobile, cel putin in Franta

  9. Stimata gazda

    mai incet cu laudele …. Io personal crez ca bag vreo 10 acessari/zi !
    Mai is cativa „muscati” ca mine … sa zicem ca vreo 300 suntem numa „noi” aia mai zarghiti …..
    Oricum suma este frumoasa ….

Lasă un răspuns